Ziraat Türkiye kupası maçının oynanması için kardan temizlenme çalışmaları sırasında harap hale gelen zemini bakıma alındı.
Avni Aker stadının kar temizleme çalışmaları sırasında harap hale gelen zemininin bakımı aralıksız sürüyor. Orduspor ile Avni Aker stadında oynanan Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi kar temizleme çalışmaları sırasında bozulan zemin bakıma alın
Bu nedenle Trabzonspor evinde oynayacağı Manisaspor maçını İstanbul'da oynamak zorunda kalırken, Avni Aker zemininin hasar gören bölümleri de bakıma alındı. Zemin tamamıyla ilaçlanırken , çimi bozulan bölümlere de ekim yapıldı.
Çalışmalar yoğun bir şekilde sürürken havaların iyi gitmesi durumunda Avni Aker stadyum zemininin beklenen süreden düzelebileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.
----------------------------------
Zeminin düzeltilmesi işlemi görünen o ki çok iyi gidiyor. Zemin havalarında iyi gitmesinden dolayı tahmin edilenden daha kısa sürede hazır hale gelecek. Manisa maçı dahil 3 hafta sonra avnikarde oynarız bence.
Problem sadece çimen çıkmasında değil, girinti çıkıntı çukurlar vardı bir sürü onların giderilmesi gerek. Hem yan açı yanıltıcı oluyor saha olaylarında kuş bakışı bir resim olayı özetler. Ama inşAllah güzeldir stadın durumu.
Hayırlı Olsun ne diyelim
aga 3 hafta uzun değilmi ya bunu nerden duydunki yani birileri açıklamamı yapdı
Stadın halini görmediniz galiba? 3 hafta kısa gibi geliyor bana.
Avni akerdeki 1 maçı daha istanbula alırsak çok iyi olacak.Stadın çimleri eski haline gelir o zaman.İstanbullu taraftar yaşar bu durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
aga 3 hafta uzun değilmi ya bunu nerden duydunki yani birileri açıklamamı yapdı
Yok açıklama yapılmadı.Ben öylesine söyledim. Bana 3 hafta sonra yani 2. iç saha maçında avniakerde maç oynarır gibi geliyor.
Yanlız maç oynandıktan sonra tekrar eski haline döner mi bilemiyorum. Ayrıca Scotti0061'İn dediği gibi çukurluklar varsa bu sakatlanma riskini artırır.