Bu istatistiğe nerden vardın ??? Çoğu kişi Human açıp sub class ile Dark elf okçu oluyorlar :) Senin sagi diye gördüklerin SR YADA PR de OLabilir ;)
Yaw bro ugrasmayın acın bı he bıde pr gecın npc lerın karsına baya bı uzaga atak yapın bakam hangısı daha fazla yaklasıo hangısı daha uzaktan atıo off amma dallandı muhabbet bea
DeseCrate arkıma katılıyorum sagiymis ewet iyi guzel class ama dark elf in range si daha UZUUUUUUUUUUNNNN diyorum baskada bişe demiyorum sabaha kadar tartısalım istersen
Yaw Hyr ne lakasi var offffffffffffffffffffffffffffffffffffff o kdr kisi cvp yasmis oyun bilen yokmu alah askinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
Arkadaslar Sizce Human Okcununmu Yoksa Dier Okcularinmi Mesafesi Daha Cktur
Bence Human Okcu Sinipe Yapmadan Bille Mesafesi daha Coktur ama [Mc-Mesut] Arkadasimis Bu Konudan Yana Deil
!!!!!!!!!!HUMAN OKCU
lan sen hic hayatin da dark efl kasmadim dion hemde dion ki hepsi ayniolsun die amk human okcu herhal de daha cokkkkkk
Dogu ama human okcu hic kasip dark efl okcuyla kapistin mi
quote:
Orjinalden alıntı: By.GohanX
Yaw Hyr ne lakasi var offffffffffffffffffffffffffffffffffffff o kdr kisi cvp yasmis oyun bilen yokmu alah askinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nE demek oyun bilen yokmu kardesim sana anlattim bak bidaha
Kendim dEnedim Test ettim ve kanıtladim isteyen varsa gelsin onada kanitliyim...
Simdi Hold atan bir class Propet olabilir.
Bir pp al ve butun classlara hold at sonra hold yiyen atiyorum sps gec karsisina Elf ile catir catir vuru ozelliklede O 110 kusur poweri olan skille Dark elf adama vuru ama Hold yiyen digerclass adama vuramaz
Baska bir ornek PP hold attiktan sonra ona sadece o hold mesafesinde yani goldu atabilcek range icinde holdu attiktan sonra sadece dark elf vurur adama diger classlar Human okcunun snipe skili denemdim ama snipesiz kesin ve kesin dark elf rangesi daha uzundur arkdasalar
Hem sen server fln kurmuyormusun ac bak Data peachlarina sen cok biliyosun ya
Hawkye'nin en coktur accury'si ve snipe skilli cok az accury verir ve p.atk Dark Elf okcunun hawkeye gore accurysi dusuktur Silver Ranger (elf) onlarin okcu sinifinda en az accury sahiplerdir ve p.atklari diger classlardan daha dusuktur.
Rapid Fire : P.atk ve atk.speed verir .Bence En İyi okcu da Silver Ranger ( Elf ) ama serverdan servera degisiyor
arkadaslar okculuk uzmanlık alanıma gırdıgı ıcın en sevdıgım carlar okcular oldugu ıcın hepsınde kasıp canım sıkıldıkca degıstırmek ısterdı gonul ama olmuyor 1,5 sene silver ranger kullandım mage avcisi olarak buyuyle is yapan hangi car olursa olsun avliyabiliyordum coookkk rahat bir sekildee dark elf kulanmadim sekileri hosuma gitmedikleri icin degisiklik olsun diye birde mana olmadigi icin hawkeye kasiyorum su anda
yaw gohan kapıstım dark okcuyla ben onun rangesi daha cok ve yatırdı beni :S ben dark elf okcu derim baska bişe deemeeeeeeeeeeeeeem
Bi1ReD; 1.Yaw Kardesim Server kurmakla Onun Ne Alakasi Varki
2.Arkadaslar Benim Adima 1 kac Tane Uygunsuz Laf kulanlimis Haberim yoktu Bi tane Arki Yazmis Onun İcin Sizlerden Tekrar Tekrar Özür Diliorum
taaruz tesüf ederim dark okcu nun skilerini nasıl begenmedin hex i yeter ve tabiki dead eye si bence ikisiyle 2 tane magelere:D
quote:
Orjinalden alıntı: Mc-Mesut
taaruz tesüf ederim dark okcu nun skilerini nasıl begenmedin hex i yeter ve tabiki dead eye si bence ikisiyle 2 tane magelere:D
Arkadasim Bugun Dayanmadim Test Ettim 2 minde Yanlsi Var Darkla Humanin Mesafeleri Ayniymis
yaw ben gene israr ediom dark daha uzaktan atıo bende test ettim
quote:
yaw ben gene israr ediom dark daha uzaktan atıo bende test ettim
ALLAHIM DELİ OLCAM ADAM OLEDE BOLEDE KABUL ETMİO
etmem arkadasım ben dark elf te israr ediyorum vede ısrarım sen ne zamana kadar kabul edersen sona erecek
quote:
etmem arkadasım ben dark elf te israr ediyorum vede ısrarım sen ne zamana kadar kabul edersen sona erecek
O Zaman Israrın Hep Devam Edecek Cunku Bende Vaz Gecmem İnshl Bi Gun Ayni Servere Duseris O Zmn Beli Olur
ins oynarızda bi server goruruz hangisi daha uzak atıo ama ben gene ısrarla dark elf diyorum baskada bişe demiyorum
SNipeye lafim yok ama normalde dark elf diorum ve susuyorum