Şimdi Ara

Human Fall Flat 2 resmi olarak duyuruldu: Yeni fizik motoruyla geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici No Brakes Games, devam oyunu Human Fall Flat 2'yi PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyun bulmaca platform oyunu Human Fall Flat'in devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
     
    Fizik temelli bulmaca platform deneyimi bizleri bekliyor
     
     
     
    Fizik kurallarına göre hareket edip birçok oyuncunun gözdesi hâline gele Human Fall Flat'in devam oyunu geliyor. 2. oyunda da tekrardan yaratıcılığımızı konuşturarak farklı türdeki bulmacaları çözebiliyoruz. Her bir karmaşık bulmaca ve seviye, kendi başına veya en fazla sekiz arkadaş beraber oynanabiliyor. Oyunda zorlayıcı bulmacalar ve bu bulmacaları çözerken kullanabileceğin yeni oyuncaklar ve cihazlarla yer alıyor.
     
    Yeni bir fizik motoruyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Human Fall Flat 2, yeni oynanış etkileşimleri ve yeni mekanikleri içeriyor. Her oyun eşsiz bir şekilde bizlere sunuluyor ve absürt ve hiç olmadığı kadar dinamik bir dünya karşımıza çıkıyor. Geliştirilmiş kontroller, görseller ve müzikler Human Fall Flat 2'nin temellerini oluşturuyor.
     
    Human Fall Flat 2 duyuru fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.