Şimdi Ara

Hulk vs Süperman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doomsday güçleniyor güçleniyor. Bildiğin fiziksel gücü artıyor dayanıklılığı artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Heat vision, freeze breath'tenmi bahsediyorsun? Onların cidden WBH'ye karşı işe yaracağını mı sanıyorsun?

https://www.youtube.com/watch?v=UwzKWHkVyZI
    https://www.youtube.com/watch?v=Mf2KgiO8YJo

• Kangal- K kullanıcısına yanıt
    Doomsday'in Metamorphosis gücü öldükten sonra kendisini öldüren şeye tekrar ölmemesini ve daha güçlü/durable şekilde geri dönmesini sağlıyor...
    Legend of Zelda'daki gümüş oklardan bahsediyorum ben, sıradan gümüş oklar değil bunlar... Neden anlamıyorsun kendi mantığın ile seni yok ettiğimi? Proof by example'ı kullanıyorsun, sonra da diyorsun ki OAA'nın gümüş okları yapma gücü var. Ganon sadece Zelda'daki gümüş oklarla öldürülebiliyor, Marvel evreninde olmayan özel bir "gümüş ok" türü bu.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Wbh dayanıklığının buster leveli ne ? cevapla bakalım. sana en basitinden anlatayım. WBH yere darbe vurunca kıta yok oluyor. süperman yumruk atınca gerçeklik kırılıyor. cidden bu foruma ne oldu yahu. bir dc fanı gelir bir marvel
    kardeşim illa marvel evreni diye kısıtlıyamazsın. o zaman vs de attıramayız. Oaa istediği şeyi yapma gücü vardır. kısacası ortak dövüş olan bir yerde Oaa dediğin okları rahatça yapabilir. sana birisi buster levelleri öğretmesi lazım
  • Hulk alır

Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum

Stan Lee tam bir aveldir dostum. Thorun hulktan güçlü olduğunu söylemiştir en büyük kanıtıda bu

Hulkun sonsuz gücü vardır ve OAA ya atlayıp onu yok etmiştir. Marvel evreninin yaratıcısının yerine geçmiştir

Hulk daha önce 2 defa bir zaman bariyerini tek yumruğu ile kırıp geçmeyi başardı, bunlardan biri Zarko'nunkiydi.
    Dormammu'yu yere serecek kadar sert bir şekilde thunderclap oluşturabiliyor, buna ne diyorsun? Hala buster levellerden bahsediyor. Çok fazla anime izlemiş bu adam ya.
    şurada en güçlü hulk versiyonlarını bilmeden hulku savunmak mantıklı mı ?
  • Hulk un 2 tektonik tabakayı tutmaktan daha güçlü bir feati var mı?Neyi tartışıyorsunuz bu konuda.

buster levellere anime demesi bir şey bilmediğini gösteriyor. hulku dormammu ile karşılaştırıyosunda dormammu tek atar hulka hatta bir vurur yarısı boşa gider. sen git önce en güçlü hulk verdiyonlarını öğren sonra gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskilerdenim -- 12 Ağustos 2018; 22:28:32 >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Evet, Dark Dimension'daki bir gezegene nişan almadan gezegeni yok etmeyi başardı. Betty ile kapışırken.
  • Gerçekliği yumruğuyla parçaladı mı ?

Superman kadar ağırlık hiç kaldırmış mı ?

WBH hiç evrensel atak tanklamış mı ?

Hulk ile Dormammu'yu karşılaştırmıyorum, Hulk Dormammu'yu yere serecek kadar güçlü bir Thunderclap oluşturabildi diyorum sana. Dormammu vs Hulk'u konuşmuyoruz burada FEATLERDEN BAHSEDİYORUZ ALOOOOOOOOOOOO
    kardeşim attığın featler adamı max star buster yapıyor. dormammu dediğin adamın kendisine ait boyutu var. şurda git hulk versiyonlarını öğren öyle gel. WBH'yi en güçlü hulk versiyonu sanan tayfadansın herhalde
    Planet+ level diyorsun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 12 Ağustos 2018; 22:32:9 >
  • Hadi senle birazda thor vs wbh tartışalım. Kim alır ?

thor god blast vursa ortada wbh kalmaz sen nediyosun
  • Yok şimdi wbh der bu

adam daha en güçlü hulk versiyonunu bilmiyor WBH en güçlü hulk versiyonu sanan tayfadan gelmiş bize ders vericek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.