Şimdi Ara

HÜKÜMRAN SENFONİ TECH DEMO ÇIKTI! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk screenshotlardan bu yana böyle bir sonuçla karşılaşacağımız belliydi zaten. Teknoloji bir yana, modellemelerde ve animasyonlarda bile kalite oldukça düşük. Şu ana kadar birkaç güzel el çiziminden başka birşey göremedik malesef. Hala daha iyisini yapabileceklerini umut etmekle yetiniyorum. İnşallah bu dünyaca ünlü teknolojilerle bir rezalet yaşanmaz.

Göz var nizam var. İmengi ekibi bence bundan sonra iyi birşeyler üretinceye dek hiçbir şey yayınlamamalı. Dahası, Crysis'in görüntüleri ortalıkta dolaşırken devrim gibi laflar etmemeli. Hayal kırıklığından başka bir şeye neden olmuyor...
  • Şahsen Lale Savaşçıları kadar eğlenceli bir oyun çıkarabilirlerse tek bir olumsuz söz söylemeyeceğim. Ama onlar daha hiçbir şey göstermeden kurgularının mükemmel olduğunu söylerken kimse çıkıp da neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz diye sormuyor malesef.

Ha, oyun iyi de olsa kötü de olsa satın alacağım. Ama kötüyse kötü olduğunu söylemekten de geri durmam. Hataları bizim söylememize bile pek gerek yok. Onlar zaten gayet net görüyorlardır.
  • benım fıkrımce oyun ıyıde olsa kotu de olsa orjınalı almakta fayda vatr gıbı goruyorum turkıyedekı oyun yapımı yok denecek kadar az zaten sonucta bu oyunun yapımcılarıda eger oyun kotu olursa bıle bunun farkındadırlar zaten kı oyunun satısları ıyı olursa ıyı olmayan bır oyunun bıle satısları yuksek olursa demekkı ıyı bır oyunun alıcılarıda cok daha fazla olacaktır dıye dusurler dıye umut edıyorum. tabıkı yapımcılar mutlaka bunun arastırmasını yapıyorlardır zaten tabıkı burdaqkı oyun fıyatı bence belırleyıcı olacaktır bu konuda.sanırım bu younun bır tercıh sebebıde sonucta bızımkıler yaptıgına gore turkce olması da bence oldukca butyuk bır avantaz olacaktır ben orjınal almayı dusunuyorum tabıkı absurt bır rakam olmaz ıse.ben ulkemızdekı oyun pazarı(korsan)oldukca yuksek soyle bgır sorumlara bakarsanız oldukca fazla sayıda ınsanın oldugunu hepımız bılıyoruz uamrım bu vıdeodan daha ıyı bır oyunla karsılarız kı hepımızın yuzu guler
  • Aklıma bir an PUSU geldi.Onu ilk kez televizyonda görmüştüm,kendi kendime diyordum vay be mükemmel oyun budur diye.Bir de bilgisayarda baktım oyuna,o an neşe 0 a indi.Umarım bunda da böyle olmaz.
    Ayrıca konuyu açan arkadaşa biri PM atsın başlık yanlış hala son 4 gün diyor.
  • Oyun umarim ki kotu olmaz, biz oyunu kotulemiyoruz sadece yapimcinin ozensizliginden bahsediyorum. Boyle movie maker ile yapilmis bir montaj gibi duruyor. Insanin aklina "tech demoyu bile yapamayan adam nasil oyun yapacak" sorusu geliyor. Biraz ozen gosterin yahu ne kaybedersiniz.
  • tech demodan pek bi tech göremedim. gerçi eski sayılabilecek bi oyun motoruyla , iyi programcılariniz yoksa elinizden maksimum bu gelir. umarım oynanışta devrim yaratırlar ve oynanılası bir oyun olur. (görselliği bırakıp ta hepimizin oynadığı oyunlar vardır mutlaka. heroes3, diablo2, ...diye uzar liste. ve bu oyunlari grafikleri vasatda olsa oynanılcak özellikleri olduğu için oynuyoruz.

oyunun oynanabilir olmasından ümitliyim.
  • Bu oyundan yeni bir haber yokmu yav
  • len ne hortlatıyon konuyu ya ne kadar heycanla actım su konuyu............

yeni konu ascana sorcaksan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

len ne hortlatıyon konuyu ya ne kadar heycanla actım su konuyu............

yeni konu ascana sorcaksan.

Kirlilik olmsın dedim kötümü ettik ?
  • hortlamayın eski konuları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

hortlamayın eski konuları..

Aksiyon olsun dedik biraz
  • Arkadaşım o firmada çalışıyor, oyunun daha 2 senesi var diyeyim ben size...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Arkadaşım o firmada çalışıyor, oyunun daha 2 senesi var diyeyim ben size...

Ooo daha çoook vaar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Arkadaşım o firmada çalışıyor, oyunun daha 2 senesi var diyeyim ben size...

Ooo daha çoook vaar

Bitmez bu oyun
  • Bu hikaye zaten sonlanmıştı ama hikayenin yazarı da ölmüş oldu. Hoşçakal Ceidot
  • Ceidot a yazık oldu. Macera başlamadan bitti fakat ekipteki adamlar dağılmışta olsa çok güzel yerlere geldiler şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.