Şimdi Ara

HUKUKTA ÜNİVERSİTE ÖNEMİ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konya hukuk 15 bın ıle alıyor.emın mısınız oranın gelecegıne ?? ben 14 bınım gelmez dıye cekınıyorum :)
  • Ankara,İstanbul,Marmara ve Selçuk'ta öğrenci sayısı çok olduğu için devam zorunluluğu yok diye biliyorum.Başka hangi hukuk fakültelerinde devam zorunluluğu yok?Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto Von Bismarck

Ankara,İstanbul,Marmara ve Selçuk'ta öğrenci sayısı çok olduğu için devam zorunluluğu yok diye biliyorum.Başka hangi hukuk fakültelerinde devam zorunluluğu yok?Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

dokuz eylül hukukta da devam zorunluluğu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle olsaydı benim arkadaşlarım bu yıl sadece sınava gitmezlerdi ben onlar derse gitmediği için söyledim yazan farklıysa bi fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nurryup

konya hukuk 15 bın ıle alıyor.emın mısınız oranın gelecegıne ?? ben 14 bınım gelmez dıye cekınıyorum :)

1. ögretim oolmazsa 2. öğretim de olur.Tam olarak hangisinin daha iyi olacağını bilmiyorum ama farketmez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukelif

öyle olsaydı benim arkadaşlarım bu yıl sadece sınava gitmezlerdi ben onlar derse gitmediği için söyledim yazan farklıysa bi fikrim yok

Aktif öğretim sistemini uygulamıyorlar o zaman.Tamam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto Von Bismarck

quote:

Orijinalden alıntı: hukukelif

öyle olsaydı benim arkadaşlarım bu yıl sadece sınava gitmezlerdi ben onlar derse gitmediği için söyledim yazan farklıysa bi fikrim yok

Aktif öğretim sistemini uygulamıyorlar o zaman.Tamam teşekkür ederim.

aktif sistem biteli bir kaç yıl oldu zaten sınıflar küçükmüş devam zorunluluğu yapamazlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.