Şimdi Ara

Hukukta Hacettepe mi Gazi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hukukta Hacettepe mi Gazi mi

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2018)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş neyinden kararsızsın istanbul mu hacettepe mi desen neyse de arada kaç bin fark var zatenn tartışmasız hacettepe

• Tercih edilme sirasi o iyi oldugunu kanitlamaz sadece yerlesenlerin puani yuksek o da Hacettepe kampusunden oturu mu merak ediyorum

• Hacettepe Kampüsü çok uzak bu bir. Gazi'de Geçme notu vs çok yüksek değil çan var hatta. Ben maalesef gazidekilere başarılı Hukukçu Gözüyle bakamıyorum. Özellikle Ankara hukukluların anası ağlarken. Hacettepe zorluğu hakkında bir bilgim yok ama yeni bir okul ve sıralaması önceki seneye göre geriye attı. Sanırım ortam çok iyi değil. Eğer istanbuldan korkmuyorsan bence Marmara yaz her şey Sıralama değil şehir de önemli.

• Maalesef dediginiz gibi Istanbuldan korkuyorun yazmayı her ne kadar istesem de yazmayacagim cunku yapamayacagimi biliyorum 10bin siralamam var ve ankara-hacettepe-gazi diye gitmek istiyorum gazinin savci, hakim verme oraninin fazla oldugunu duydum elbette kişinin kendisinde bitiyor ama üniversite de etkili.Hacettepe gelse seve seve giderim gecen sene 8bin ile kapatmış bu sene 10bin e cekme ihtimalini ben sahsen cok dusuk goruyorum

• Up

• Kac bindesiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veterinerlik mi hemşirelik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    gazi mi deu mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 bin iste sorun da o Hacettepe gelmeyebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    10 k ya bu yıl hacettepe gelmez zaten. ankarada %100 burslu özelleri düşünmüyor musunuz?
  • Dusunmuyorum yani iki kesin cizgim vardi Ankara, memleketim olan yerde okumak ve ozele gitmemek yani bunun disinda ben Hacettepeye daha uzagim acikcasi tum puan yuksekliginin kampus olanagindan kaynaklandigini dusunuyorum.Evet adi var Hacettepe ama genel olarak bakinca 3-4 sene acilmis hukuk bolumu yanlis bilmiyorsam yani cok cazip gelmiyor Gazi Hukuk daha koklu sanirsam tercih listem Ankara, Gazi, Hacettepe diye devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabulsüz -- 3 Temmuz 2015; 1:47:58 >
  • kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    bu konuda haklısınız hocam, gazi çok daha köklü bir üni. hacettepe daha yeni. umarım gönlünüzce olur.
  • Emdo E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardesim

• hukuk için köklü bi okul gerekli. hacettepe de yeni açıldı. ayrıca hacettepe denince akla direk sağlık gelir. hacettepe hukuk bana abes geliyo. gaziyi yaz
  • dönümnoktasıı kullanıcısına yanıt
    Duygularima tercumansin sagol kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.