Şimdi Ara

HUKUKK HERKES TM2 VE TM3 SIRALARINI YAZSIN ARADAKİ FARKTAN HUKUK TAHMİNİ YAPALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamico32

dostum 5 k oynamaz ankara hukuk ılk 2000 mı alıcak anlamıyorum su son 2 haftadır tm2 puanına göre tercih olayını, hangi hocama sorduysam saçmalamasınlar dedi.Senin mantığınla ankara 2000 galatasarayda 10 kişi alır

kardeşim ben tm2 ye göre tercih yapın mı dedim . ben başka bişeyden bahsediyorum . normalde tm 2 den istediği hukuğu asla kazanamıcak olan birsürü insan tm3 den
    bu bölümlerin üstüne çıkmış. ve bu kişilerde binlerce . en güzel örneği sensin . normalde tm2 olsa Marmara hukuğu kazanamicaksın ama tm 3 olmuş istanbula bile girebiliyosun
    gecen yılın sıralamasına göre. ve senın gibi olan binlerce insan var . biraz mantıklı düşün şu forumda ki yazılara bak 7 bin farkmı ararsın 8 binmi 10 binmi. havada uçusuyo . bu
    derece farkın etkisi 2 k olamaz. ankara hukuk 2 den kapatmaz 4 ten kapatır . istanbuk 6 dan kapatır. Marmara 8 den kapatır . bende çok kritik durumdayım keşke hiç oynamasa
    ama kendimizi kandırmanında bi anlamı yok

• Tm3 19.800
    Tm2 26.900
    arkadaşlar kimse birbirini boş yere umut aşılamasın özellikle 16 18 binden sonraki okullarda minimum 2 bin kişi ileri çeker okullar demedi demeyin malesef görünen köy klavuz istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ötedeoyna -- 10 Temmuz 2015; 19:33:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş anlamıyorum, yığınsal tabloya bakınca tm2 ile tm3 arasında 1k dan fazla fark olmuyo. Ama hemen herkesin tm3ü tm2den daha iyi. Yığınsala bakınca sıralamaların çok oynamaması gerekiyo ama spesifik bakınca dağlar kadar fark var tm2 ile tm3 arasında. Sıralamalar çok fena oynayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefbounygslys

Arkadaş anlamıyorum, yığınsal tabloya bakınca tm2 ile tm3 arasında 1k dan fazla fark olmuyo. Ama hemen herkesin tm3ü tm2den daha iyi. Yığınsala bakınca sıralamaların çok oynamaması gerekiyo ama spesifik bakınca dağlar kadar fark var tm2 ile tm3 arasında. Sıralamalar çok fena oynayabilir.

aynen birader yığınsal derken kaç puana kaç bin gibisinden bakınca dogro birbirine çok benziyo ama çok pis eşit ağırlık yığılması var tm 3 de . atıyorum geçen tm 2 de ilk 10 binin
    5 bini sayısalcı ise tm3 te bu rakam 2 3 bin gibi bişey.
  •  HUKUKK HERKES TM2 VE TM3 SIRALARINI YAZSIN ARADAKİ FARKTAN HUKUK TAHMİNİ YAPALIM
    bana gelir mi hukuk?
  • Korkutucu görünüyor zaten fazla bi düşme olabilir umarım aklıma gelen başımıza gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama gerilere gittikçe fark daha da çok, tm3ü 25-35k arası olanları tm2si baya düşük. 10k-15k fln fark ediyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: pustoy

HUKUKK HERKES TM2 VE TM3 SIRALARINI YAZSIN ARADAKİ FARKTAN HUKUK TAHMİNİ YAPALIM
    bana gelir mi hukuk?

al işte bu adam normalde hukugu hayal bile edemez ama hukuk geliyor normal şartlarda . buyur burdan yak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefbounygslys

Sıralama gerilere gittikçe fark daha da çok, tm3ü 25-35k arası olanları tm2si baya düşük. 10k-15k fln fark ediyo.

aynen kardeşim çünkü 10 k falan için ne olursa olsun mat da yapman gerekiyor ama 15 den sonra falan . arkadasn tm2 37k tm3 ü 24 k . uçurum resmen uçurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pustoy

HUKUKK HERKES TM2 VE TM3 SIRALARINI YAZSIN ARADAKİ FARKTAN HUKUK TAHMİNİ YAPALIM
    bana gelir mi hukuk?

ayrıca hhukuk falan gelmez sana 23 24 k dan falan kapatır hukuk
  • okul puanı 6bin geri atmasa kafam rahat olurdu. atatürk rahat gelir diyorlar bakalım açıklanınca çağırırım seni.
  • Abartın abartın daha yok 20k oynayacak 😄

• Ya bu tm2 yle alakası yok tm3le kıyas falan saçma eskiden sayısalcılar öndeydi şimdi Eşit ağırlıkçılar önde ona göre tercih yapılacak yani değişim kontenjana göre biraz da sınavın zorluğundan kaynaklanacak 3-4bin değil de 10.000-20.000 arası hukuklarda 1-2bin önceki sonraki hukuklarda pek fazla değişim olmayacak yani tabi bu benim okuduklarımdan çıkardıklarım inş hepimizin istediği yerler olur emeğimiz boşa gitmez

• TM 2 114
    TM 3 113
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukhukuk21

Ya bu tm2 yle alakası yok tm3le kıyas falan saçma eskiden sayısalcılar öndeydi şimdi Eşit ağırlıkçılar önde ona göre tercih yapılacak yani değişim kontenjana göre biraz da sınavın zorluğundan kaynaklanacak 3-4bin değil de 10.000-20.000 arası hukuklarda 1-2bin önceki sonraki hukuklarda pek fazla değişim olmayacak yani tabi bu benim okuduklarımdan çıkardıklarım inş hepimizin istediği yerler olur emeğimiz boşa gitmez

insanların puanları ortada nasıl 2 bin oynama diyebiliyosun bakın beyler ortada ciddi bi durum var binler tm ci ekstradan ilk 30 bine girdi . ve bunların çoğu hukuk yazıcak.
    bunda anlamıcak ne var. şu foruma bi bakın sorun puanlarını görüceksiniz normalde hukugun yanından geçemicek olanlar ilk 30 da ilk 20 de. neyse ama siz kendinizi avutmaya
    devam edin tercih sonuç günü görücem hepinizi. ayrıca ben de 9 bindeyim . İstanbul 2. öğretim istiyorum . ama umudumu kestin bu sonuçlardan sonra . yanı bende hepiniz
    kadar istiyorum 2 3 bin oynamasını . ama olacakla öleceğe çare yok boş umut vermiyorum kendıme

• Gençler herkesin tm3'ü tm2'sinden yüksek olsaydı tm2'de ilk 4binde olan herkesin tm3 sıralamasının 1 olması gerekirdi. tmcilerin çoğunun tm3'ü daha yüksek fakat tm2'si yüksek olan tmciler de gayet var. kimi tmciler tm1 tercihi yapacağı için matematiğe daha çok ağırlık veriyorlar. bu sene fenciler daha az, tmciler daha çok girecek hukuka. bu iki durum dengeler birbirini, o yüzden rahat olun. şurada bu konuyla ilgili güzel bir analiz var incelemenizi öneririm. buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_107512497/tm.htm

mesela somut bir örnek vereyim. istanbul hukukta çok arkadaşım var. diyorlar ki neredeyse hiç tmci yok bölümde. yani çoğu kişi fenciymiş. bu sene fenciler azalacak tmciler çoğalacak işte. denge meselesi. ayrıca tm3'ü yüksek olup psikoloji yazacakları da unutmamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedimseniygs -- 10 Temmuz 2015; 20:23:55 >

• sheakspreee222 S kullanıcısına yanıt
    Evet zaten sayısalda da mf4 mf 3 den yüksek

• sheakspreee222 S kullanıcısına yanıt
    Ya benimki sadece bi yorum kesin bir olgudan bahsetmiyorum dediğin gibi de olabilir tabi o da senin yorumlaman inş dediğin olmaz o ayrı konu en Kötüye kendimizi hazırlamamız gerek

• Bakıyorum da bu birkaç kişinin netlerine bakarak tahmin edilecek bir şey değil. ortalamalara,istatistiklere bakarak genel konuşmak gerekiyo. salim ünsal hocanın geçen seneki tm2 taban tavan puanlarını değil tm3 ortalamalarını alarak yaptığı sıralamada oynama böyle çok fazla değil. aynı şekilde yığınsal tabloda da görülüyo. tüm tmciler hukuka yönelmediği sürece bu kadar büyük patlamalar olması çok zor. ki hukuk her geçen sene sıralaması düşen bir program, yani popüleritesi artan sıralamaların gittikçe daha öne çekildiği bir program değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.