Şimdi Ara

HUKUKÇULAR BAKABİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar abilerim ablalarım, ben de bu sene dokuz Eylül Üniversitesi hukuk fakültesini kazandım, hukukçular dünyasına adımımı attım. Kariyer hedefim uluslararası alanda, şirketlerin avukatı olmak. Hukuk danışmanlığı olur yahut şirketin avukatlığı olur bu tip bir kariyer hayalim. Bunu yapmak için İngilizcenin şart ikinci yabancı dilin ise yüksek avantaj olduğunun farkındayım. Dokuz Eylülde dil dersi olarak ingilizce ve Fransızca olanakları bulunuyor. Ben AB nin resmi dili olduğu için ve İngilizcemin iyi derecede olması sebebiylen fransızca seçmeye karar verdim. Bunun yanında mesleki yabancı dil dersleri de seçmeli olarak mevcut hepsini verimli şekilde geçireceğime eminim, o konuda kendime güvenim tam. Zaten çalışkan da biriyimdir yüksek ortalamalardan da şüphem yok. Yalnız, bunların uluslararası alanda bir hukukçu olmama yetmeyeceği kanaatindeyim ne de olsa öğreneceğim fransızca başlangıç düzeyinde ve benim herhangi bir referansım da yok. Sizlere sorum çok geç olmadan şimdiden bile yapabileceğim ufak tefek geliştirmeler varsa bunlar ne yönde olmalıdır? Şu dersleri seçmeli olarak almalısın, Şu kitap olmazsa olmaz, veya seçtiğin dil hukuk için geçerli değil gibi söylemlerde bulunursanız çok sevinirim. Kesinlikle yapmam gereken bi yüksek lisans eğitimi olur, ortalama yapmam gerekir falan paylaşın lütfen hiç fark etmez. Olabildiğince çok bilgi sahibi olup hedefime ulaşmak istiyorum. Ulaşamazsın o bir hayal derseniz de yne eleştiriye açığım. Not: yabancı davalara bakmamın mümkün olmadığını biliyorum,resmi kurum olarak da sadece - nasip olursa -aihmyi isterim ama zaten özel odaklıyım anlayacağınız üzere. Şimdiden tüm görüşleriniz için çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiden söylüyorum zor bir süreç seni bekliyor sıkı ve disiplinli bir şekilde çalış hatta okulların açılmasını bekleme şimdiden Çalışmaya başla dil kursuna yazıl bu aralar hızlandırılmış kurslar var onlara gitmeni öneririm okulunuzun notlarını bulmaya çalış sınav Sorularını bulmaya çalış illaki bi yerlerde satılıyodur uluslararası özel hukuka ve uluslararası kamu hukukunu iyi oturtur medenide başlangıç kısmı çok önemli onu oturtturursan gerçekten diğer derslerine yardımcı olur birde hiç bir dersi küçümseme önemli olarak Gör birde okuluna git dersi derste dinle ses kaydı alanlar olacaktır sen şimdiden yazmaya başla git not tut niye not tutuyorsun yazık sana diyen olanlar olacaktır aldırma not tut ileride o notlar işine çok yarayacak birde dil için b2 seviyesinden sonra yurt dışına Çık work and travel olur veya paran varsa kendinde gidebilirsin şimdilik bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.