Şimdi Ara

Hukuk ve psikoloji (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pavyonlambasi

Hocam puanım Erzurum iö ve Erzincana yetiyor bu ikisi dışında tercih yapabilir miyim bu olay üniye kayıt olduktan sonra mı yapılıyor tarihi ne zaman yani ve açıkta kalır mıyım eğer geçiş yapamazsam şimdiden teşekkürler

Merkezi yerleştirmeyle yatay geçişte Lys puanın nereye yetiyorsa ancak oralara geçebilirsin.Bu sistem ilk geldiğinde sene başında yapılıyordu da şimdi nasıl bilmiyorum. Yani sen şimdi nereyi kazandıysan ilk önce o okula kayıt oluyorsun, sonra geçmek istediğin üniversiteye merkezi yerleştirmeyle yatay geçiş başvurusu yapıyorsun ve şuanda kazandığın yere hiç başlamadan direk geçtiğin yerden başlayabiliyorsun diye biliyorum. Geçmek istediğin okulların duyurularına bir bak orda açıklamalar vardır. Olmazsa seneye geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 25 Temmuz 2015; 21:08:48 >

• pavyonlambasi P kullanıcısına yanıt
    Ne okursan oku kardeşim eğer varsa kendi eğitim birikimin farkını koyarsın ortaya. Sana kalmış gerisi. Maaş için hukuka geçmen belkide daha doğrudur başkalarına göre ama 34 yaşında küfür ederek işe gitmek inan bana intihar sebebi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.