http://www.salimunsal.com/dosya/2021_EA_Taban_Puanlari_ve_Yaklasik_Siralari.pdf ilk 70kdaki sayısalcılar genelde sayısal bölümleri tercih eti ea tercih oranı çok çok az zaten ea da onların yerini dolduran bölüm yok ki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Ağustos 2021; 17:22:20 > |
HUKUK SIRALAMALARIN BAYA DÜŞMESİ 70K İLE DEVLET HUKUK KAPADI

-
-
Bu bilmem ne oğlu bilmem ne hukuk 30k falan diyordu değil mi?Ulan varya işimiz bunlara kalsa boku yemiştik ben arkadaşımı 60k önündeki(geride sıralaması)esogü maliyeye soktum rehberlikçi adında gezinen bunlara sorsak imkansız falandı.Bu adamlarda azcık utanma olsa daha bu işle uğraşmazlar
-
adını soyadını yazan hukuka girecek. umarım yeni gelen avukatlık sınavı zor olur. yoksa hukuk nosyonu olmayan birçok kişi piyasaya girecek.
-
71.914 kırıkkale ikinci öğretim salimin verisine göre ama belli olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67Bu bilmem ne oğlu bilmem ne hukuk 30k falan diyordu değil mi?Ulan varya işimiz bunlara kalsa boku yemiştik ben arkadaşımı 60k önündeki(geride sıralaması)esogü maliyeye soktum rehberlikçi adında gezinen bunlara sorsak imkansız falandı.Bu adamlarda azcık utanma olsa daha bu işle uğraşmazlar
ilk 70kdaki sayısalcılar genelde sayısal bölümleri tercih eti ea tercih oranı çok çok az
zaten ea da onların yerini dolduran bölüm yok ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: doyourenouncesatan71.914 kırıkkale ikinci öğretim salimin verisine göre ama belli olmaz
ya eada sıralamalar baya garip kimse ea tercih yapmamış onun yerine sayısaldan yapmışlar
nedeni çok açık türkçe kolaydı matematik çok zordu eacılar çoğu matematik zorlanıyordu zaten onun yerine o sıraları sayısalcılar doldurdu
-
aynen knk ilk 70k hukuk kazandı her sene 17k kazanıyodu bu sene 70k kişi gircek geçmiş olsun hukuk bitti
-
Bu bir sıralama sınavı EA’nın dinamikleri sayısal’a göre farklı önde çok fazla Sayısalcı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan hukuk bitti demeniz için bu sıralamaların bir tutarlılık göstermesi gerekir, her sene 2 kat geriye giderse hukuk bitti diyebilirsiniz.
Bu mantıkla 2020 yılında en top bölüm hukuktu o zaman? Bi bölümün geleceği 1 yılla aradaki saçma sapan değişimlerle mi belirleniyor? 2020 yılında hukuktan çok çeken bölüm var mıydı? 2021'de hukuk kadar çarpıcı bi gerilemeye sahip bölüm yok. Demek ki bu bölümün dinamikleri farklı, diğer bölümler gibi 2+2=4 mantığıyla incelenmiyor demek ki.
Aradaki sayısalcı sayısını 2 yılda eşit sayarsak birden 2 kat geriye atması için bu ülkede hukuki açıdan büyük kaosların yaşanması gerekiyordu.
Çok merak ediyorum sizin mantığınızla ne oldu da bir yılda herkes vazgeçti hukuk yazmaktan? Eczacılık, diş üçer beşer gerilerken hukukun bitmesi neden 40 binlik gerilemeyle oluyor :D komiksiniz ve bu işi bilmiyosunuz gerçekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilemiyorumaltanb
Ulan hukuk bitti demeniz için bu sıralamaların bir tutarlılık göstermesi gerekir, her sene 2 kat geriye giderse hukuk bitti diyebilirsiniz.
Bu mantıkla 2020 yılında en top bölüm hukuktu o zaman? Bi bölümün geleceği 1 yılla aradaki saçma sapan değişimlerle mi belirleniyor? 2020 yılında hukuktan çok çeken bölüm var mıydı? 2021'de hukuk kadar çarpıcı bi gerilemeye sahip bölüm yok. Demek ki bu bölümün dinamikleri farklı, diğer bölümler gibi 2+2=4 mantığıyla incelenmiyor demek ki.
Aradaki sayısalcı sayısını 2 yılda eşit sayarsak birden 2 kat geriye atması için bu ülkede hukuki açıdan büyük kaosların yaşanması gerekiyordu.
Çok merak ediyorum sizin mantığınızla ne oldu da bir yılda herkes vazgeçti hukuk yazmaktan? Eczacılık, diş üçer beşer gerilerken hukukun bitmesi neden 40 binlik gerilemeyle oluyor :D komiksiniz ve bu işi bilmiyosunuz gerçekten.zaten denilmesi de saçma ilk 50kdan yazan eadan 10k yı geçmez hatta daha azıdır
zaten yukarda açıklamasını yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Ağustos 2021; 17:52:27 >
-
ne dediğinizi anlamadım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hukuk sıralaması hep yükseliyordu, matematik de bu yıl çok zor olduğundan sayısalcıların çoğu matematiği iyi yaptı. Sayısalcıların matematiği iyi olduğundan da EA sıralamalarında ilk 20 kya girdiler. 30 binlerde kapatan hukukun çoğu sayısal bölümden tercih yaptı. 40-45 bindeki öğrencilerin çoğu da hukuk bana gelmez diye tercih yapmayarak 71 k da kapattı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilemiyorumaltanb
ne dediğinizi anlamadım hocamsıralamalarının düşmesinin tek nedeni o aralıklarda sayısalcıların girmesinden kaynaklı bir sorun
çünkü eacı kolay kolay matematik yapmaz yapan da dereceye girer, bu sene matın çok zor olması eacıları baya geri attı normalde 30bininci olacak eacı 70bininci oldu
zaten ilk 50bin eşit ağırlığa yerleşen öğrenci sayısı 15bini geçmez
o yüzden sıralamalar geriledi normaldeki gibi olsa yine 30binlerde kapatırdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X