Şimdi Ara

HUKUK MU DİŞ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an hukukun durumu dis hekimliginden kötü ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic101 kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet de rakip maaşları düşüruyorlar cok olunca maaş düşer eskiden insanlar başkasının burosuunda doktor gibi şimdinin parası ile 7 8k alarak calisuodu şimdi 3 4 anca özel hukuk çok ama devlet hukukta çok her yere kesin aciolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anliyorumm -- 28 Temmuz 2019; 21:11:24 >
  • Hukukun geleceği dişten daha mı kötü

Hukuk tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Tabi ben ist ve Ankara Hukuk için konuşuyorum. Bir kaç avukatla görüştüm. Nasıl boun odtü mühendislikte ilk aranansa hukukta da bu ikisiymiş

• Logic101 kullanıcısına yanıt
    Aranıyor ise giriyorlar ama avukat çok oldugu icin yüzde 35 artış var 5 yilda maaşlar dediğim gibi düşük avukatlık için çevre yapıp kendi buronu açmak şart diyor bana da çoğu kişi yoksa bir nevi kölelik oluo 6 gün o kadar caliş alacagin maaş 4k

• Evet hakimlik savcılık olayı torpilli serbest avukatlık da zor kpss için de puan yüksek kontenjanlar hala çok çok fazla hayal dünyasında mi yaşıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anliyorumm

Evet hakimlik savcılık olayı torpilli serbest avukatlık da zor kpss için de puan yüksek kontenjanlar hala çok çok fazla hayal dünyasında mi yaşıyorsun ?

hangi tanıdığın girdi de torpilli girdi? avukatlık zormuş. ee? kolay şey mi var? kolay olursa herkes yapar.

rakip eliyorsun rakipppp çok belli

hukuk varken diş mi yazılırmış

• Ac forumları oku millete sor savcının kızı bile yandaş olmadığı için 3 seferde alinmadi nerede yaşıyorsun sen çevremden 1 kişi hakim açık açık söylemedi ilk başta ama sonra girerken referans yazmıştım herkes yazıyor tabi dedi referans ne demek oluyor ? Sen türkiyede yaşamıyorsun amerikada hukuk okuyacaksin galiba müthiş bir avukat artışı var ve devam ediyor devletimiz sağolsun pasta aynı kişi artınca pay düşüyor tüm avukatlar aynısını söylüyor ama sen daha iyi biliyorsun tabi ahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anliyorumm -- 29 Temmuz 2019; 1:16:21 >
  • Sayısal 22k tm 8k yaptım. Diş yazdım. Umarım pişman olmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cesines C kullanıcısına yanıt
    Zengin burjuva ya da avukat bir aileden geliyorsan ya da hakim savci olmak için siyasi bir cevren bakan milletvekili bir dayin varsa evet hata yapmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letonya -- 29 Temmuz 2019; 1:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anliyorumm

Ac forumları oku millete sor savcının kızı bile yandaş olmadığı için 3 seferde alinmadi nerede yaşıyorsun sen çevremden 1 kişi hakim açık açık söylemedi ilk başta ama sonra girerken referans yazmıştım herkes yazıyor tabi dedi referans ne demek oluyor ? Sen türkiyede yaşamıyorsun amerikada hukuk okuyacaksin galiba müthiş bir avukat artışı var ve devam ediyor devletimiz sağolsun pasta aynı kişi artınca pay düşüyor tüm avukatlar aynısını söylüyor ama sen daha iyi biliyorsun tabi ahaha

ee tmciler ne seçecek işletme mi

• Evet bogazici bilkent işletme okuyan çok daha iyi ve rahat is buluyor hukuka göre

• Hocam istanbul-ankara geliyorsa bence hukukta karar kılabilirsin
    Toefl da 90+ falan yaparsan bir de güzel bitirisen okulunu mezun enflasyonundan etkilenmezsin

• hocam arkadaş doğru söylüyor mülakat sadece göstermelik asıl referanslarla kimin alınacağı belirleniyor
  • ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    hedefimi belirlemeye çalışıyorum ama daha onu bile beceremiyorum beynim yandı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.