Şimdi Ara

Hukuk Kontenjanları Azalmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes aradaki necmettn erbakan hukuk fakültesini kaçırıyor. 160 yeni kontenjan açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle hukuk kontenjanları azalmadı arkadaşlar, necmettin erbakan üniversitesi yeni hukuk fakültesi açtı, 100 örgün, 60 da ikinci öğretim öğrencisi alacak. birde verilen kontenjanlar okul birincilerini kapsamaz, hemen yan sütunda okul birincileri kontenjanı mevcut, yani azalışı 35 gördüğünüz bazı yerler aslında 20 azaldı, okul birincisi kontenjanları aynı. hukuk taban puanı geriye gelecektir fakat iyi üniversitelerin değişmez tabi. yıldırım beyazıt ve ibni haldun anca dokuz eylül ve gaziyi kurtarır. necmettin erbakan ise dicle ve 19 mayısı karşılar, gerisi de taban puanı geriye atar.

YILDIRIM BEYAZIT 35 ARTTI
    19 MAYIS SAMSUN 20 AZALDI
    DİCLE 20 AZALDI
    DOKUZ EYLÜL AZALDI
    GAZİ 20 AZALDI
    İBNİ HALDUN TAM BURS YENİ AÇILDI 30 KONTENJAN
    İSTANBUL HUKUK 1. ÖĞRETİM 20 AZALDI
    NECMETTİN ERBAKAN KONYA 160 YENİ AÇILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy190591 -- 22 Haziran 2017; 19:7:52 >
  • Ya marmara ile istanbul 2.öğretimi çok etkiler mi ? Sıralamam 10 13 k arası gelecek muhtemelen marmara 2. Öğretim veya istanbul 2.ogretim brkliyordum ama heralde olmaz bu dususten sonra

• hocam bu düşüşlerle 10k yı geçer mi sizce deunun sıralaması sizin ankara noldu bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara hukuk kaç sıralamayla kapatır sizce bu sene
  • Biri beni aydınlatsın şu konuda ya. Şimdi nolacak sıralamalara ?
  • Beyler merak etmeyin en fazla 500 600 ileri gider siralamalar.. ve tahminimce siralamalar sinavla/2013 verilerine göre yakın gelecek tm3 de..

• Up!!

• Deu Hukuk kacla kapatir beyler?

• Elimde şuan kontenjan bilgileri azlatanlar var arttıranlarda var genelde azaltma fazla olmuş ama Necnettin Erbakanda yeni hukuk bölümü açılmış iö de var haliyle artmıl diyebiliriz

• Beyler Erzurum falan nolur? Alt sıralar?

• SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    29k bence

• Roj.cks R kullanıcısına yanıt
    2. Öğretim mi yoksa normali mi? Sıralamam 29k valla tir tir titriyorum

• Necmettin Erbakanı nereye yazcaz ki? Sıralama yok

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar fikir verir bilmem ama salim hocanın yeni açılan bölümlerle ilgili çalışması var. Ordan bakabilirsiniz. Normal 20-21 ikinci öğretimi de 25-26 civarı görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam

• beniseninandir kullanıcısına yanıt
    Bence biraz komik olmuş. Yeni açıldı, konyada 20k nasıl olsun? Çok iyi olan Selçuk bile 18k.

• beniseninandir kullanıcısına yanıt
    Hocam orası 22k civarı olur bence.Selçuk bile 18.5 birinci öğretimi.

20 30 kişilik kontejyan düşüşleri Akdeniz'in sıralamasını kaça düşürür 19k ile kapamış geçen yılı.

• kavinx kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kalırsa Selçuk etkisinden dolayı bu şekilde olmuş.Konya üniversite için güzel bi şehir. Yurt açısından falan.Karatay ve Selçuk nedeniyle 21 bin gibi bir sıralama olduğunu düşünüyorum. Selçuk 18 ikinci öğretim 24 ortada bi yerde olması mantıklı gibi ama yeni açılacağı için ne kadar tercih edilir o bilinmez tabi

• Hocam Selçuk 18.300 ile kapattı geçen sene. Akdeniz de yüksek bi sıralamada bu yüzden 200-300 kişi gerileyeceğini düşünüyorum ben.Belki de 500 ama fazlası olmaz.Çünkü hem üniversite hem yer açısından çok tercih edilen bir yer. Selçuk tuttuğu halde Akdeniz yazan çok kişi oluyor.Asıl düşüşlerinse 23 binden sonra olacağını düşünüyorum

• Selcuk bu sene kacla kapatir tahmini ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.