Şimdi Ara

HUKUK KAZKANAN ARKADAŞLAR YGS-LYS NETLERİNİZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metafizilkpdr

puanım dokuz eylul hukuku tutuyodu ama ben pdr yazdım

ygs tur 35 sosyal 30 mat 24.25 fen 0
    lys mat 25 geo 11.25 ede 48 coğ 20.25

odp 50

eger az da olsa duzenlı bı ınsansan hukuk kazanamk artık eskısı gıbı zor degil ama ankara ıstanbul gibi hukukları kazanmak ıstıosan ıste o zaman bıraz kasman gerekecek ıyı calışmalar..

hocam nasil ders calistiniz? gunde kac saat calisiyordunuz? hangi kitaplari bitirdiniz vs. biraz anlatabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metafizilkpdr kullanıcısına yanıt
    tm3 sıralamanız nasıldı hocam
  • Kaiken kullanıcısına yanıt
    tm3 10bin tm2 16bin dostum
  • metafizilkpdr kullanıcısına yanıt
    peki kaç k dan çektiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: metafizilkpdr

puanım dokuz eylul hukuku tutuyodu ama ben pdr yazdım

ygs tur 35 sosyal 30 mat 24.25 fen 0
    lys mat 25 geo 11.25 ede 48 coğ 20.25

odp 50

eger az da olsa duzenlı bı ınsansan hukuk kazanamk artık eskısı gıbı zor degil ama ankara ıstanbul gibi hukukları kazanmak ıstıosan ıste o zaman bıraz kasman gerekecek ıyı calışmalar..

hocam nasil ders calistiniz? gunde kac saat calisiyordunuz? hangi kitaplari bitirdiniz vs. biraz anlatabilir misiniz?

sınava çalışmaya başladığım gun ygs lys yi birlikte götürmeye gayret ettim ders ders anlatcak olursam
    Türkçem zaten hep iyiydi severdim yani ilk önce dersane kitabından iki hafta da Türkçeyi bitirdim dil bilgisi + paragraf sonra deneme çözerek dewam ettim dersane denemelerınde falan bir iki yanlış gelıyodu genelde Türkçe bu sekilde halledildiğinden sene içinde pek sorun yaratmadı bide çıkmış soruları onerırım kesınlıkle paragraf dilbilgisi falan hepsını çözün
    mat1 için maalesef pek önerım olamayacak cnku hıc başarılı degılım cozemiyodum yani mat1 ama yine de dersane de 30+ yapmaya başlamıştım kı gerçek sınavda tabıkı bole gelmedı ama mat için öneri istiosan kesınlıkle güzel bi kıtaptan konuları bıtır ve çözebildiğin kadar deneme coz
    sosyal için tarih ve felsefeyı ana hatlarıyla oğren sonra bir iki soru bankası bıtır tamamdır zaten cok bilgi sormuyolar yorum ağırlılı soruyolar coğrafya bu bolumun en sıkıntılı dersı galıba onun ıccınde karekök sıfır ygs lys yi öneririm gerçekten cok sade ve güzel anlatıo konuları sonrada pekişmesi için çözebildiğin kadar kitap çözebilirsin ateş yayıncılık vardı bıde soruları kazıktı ama güzel kitaptır tavsiye ederim
    ben ygs de maalesef fen cözemedım vaktım kalmamıştı ama vaktın olursa mutlaka fene bak yapabılecegın 3-4 tane soru olabılıo cunku ben dersane de 8-9 tane yaptığımı hatırlıyorum ama gerçek sınav ole olmuyo tabı kı
    lys mat , mat2 sewdiğim bi dersti oldkca zevk alarak yapıodum dersane de baya iyi konuma getirmiştim netlerimi ama gerçek sınavda mat1 ler zorlayıcı olunca türevlere ıntegrallere vakıt kalmadı onun ıcın baya uzulmustum buna o kadar çalıştım ama sorularını goremedım dıye kaynak olarak mutlaka fem simetriyi çöz temel olarak sonrada fem beyaz esen karekök fln alabılırsın sonra yıne deneme ozellıkle bu bolum ıcın ygsden snraya konu bırakma derım ygs den snra denemelerle cılasını yaparsın rakıplerınin coook cok onunde olursun
    edebiyat , başladığım günden berı edebıyatı hıc elden bırakmamaya çalıştım sureklı tekrar edıodum sesımı kaydetmıstım kulaklıktan dınlıodum kartlar yaptım ordan tekrar edıodum dersane de 54-55 bile yapar olmuştum ama gerçek sınavda 48 geldı buna da sukur tabı :) kaynak olarak limit el kitabı limit soru bankası eksen esen güvender palme alabılırsın
    lys coğ : harita bilgin iyiyse ve yorum gücün sağlamsa en rahat ders konuları oku ve bol bol test çöz bunu ygs den snraya bırak zaten ygs yi bildiğin için lys coğrfya da da zorlanmazsın
    geometriye pk çalışmadım hatta analıtık falan hıc bilmiorm ama garıp bir sekilde bu sene geometriyi kolay sordular ama ben 20 soru işaetlemiştim iki üçü hariç eminim diodum 7 yanlış geldi demek ki o kadar da kolay değimiş :)

günlük kaç saat calışacagını kendın belırleyebilisin ama benm genel olarak ıkı ıkı buçuk saat oluodu en az . süreklilik çok önmli dersaneyi okulu fln boşlama derim . hukuk kazanmak ıstıosun sanırım eger dersleri düzenli bi şekilde takip edersen mutlaka kaznırsın Allahın ıznıyle :) iyi çalışmalar ..

• Mars. kullanıcısına yanıt
    10 k falan olunca daha az mı etkiler

• fail-i.mechul.domates kullanıcısına yanıt
    10k dan 11 12 bine atar.

• Ygs türkçe 31d 9y (normalde denemelerde en fazla 4-5 yanlış olurdu hatta güvender türkiye genelinde 1 yanlış vardı,)
    mat 30 doğru 2 Y--- geometri 2d 5y (geometriyi hiç sevmem
    sosyalde tarih -1 Y Coğrafya 1y
    felsefe 5y din 1y toplam 30 net
    LYSler de de matematik denemelerde yaptığımdan 10 net civarı Az geldi
    LYSler

HUKUK KAZKANAN ARKADAŞLAR YGS-LYS NETLERİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 13 Ekim 2014; 13:57:32 >

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    sizdende derslere ayrı ayrı nasıl çalışılır önemli olan ne vs. uzun bir yazı bekliyorum , edebiyat mat2 lys sonrası bıraksak nolur vs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.