Şimdi Ara

HUKUK KAZANANLAR BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
11.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gencler sanırım devlet hukuk sıralamalarında

1.gs
    2.ankara
    3.hacettepe
    4.istanbul

istanbul gaziyi geçmiş ama hacettepeye gecilmiş
  • Ankara Hukuk Hacettepe'ye çok içim gitti ancak 1. sıraya yazmaya cesaret edemedim. Hepimiz için umarım hayırlısı olur.

Ankara 462-463 gibi düşük bir puanla ile kapattığına göre Hacettepe çok öğrenci çalmış sanırım Ankara Hukuktan. 3-4 seneye geçecektir umarım geçemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erzurum hukuk :D
  • sakarya hukuk yok mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenon

Ankara Hukuk Hacettepe'ye çok içim gitti ancak 1. sıraya yazmaya cesaret edemedim. Hepimiz için umarım hayırlısı olur.

Ankara 462-463 gibi düşük bir puanla ile kapattığına göre Hacettepe çok öğrenci çalmış sanırım Ankara Hukuktan. 3-4 seneye geçecektir umarım geçemez

Banada çok dediler ankarayı bire yaz diye ama biraz dikine giden biriyim öle denilince hacettepe oldu :) İnşallah hayırlısı olur ikiside iyi okullar , bana 3-4 seneyi bulmaz gibi geliyor :)

• benim de istanbul hukuk 5220 ile
  • quote:

Ankara Hukuk Hacettepe'ye çok içim gitti ancak 1. sıraya yazmaya cesaret edemedim. Hepimiz için umarım hayırlısı olur.

Bu sene çalmasının başlıca sebepleri:

- Ücretsiz yurt
    - Ücretsiz yemek
    - Ücretsiz ulaşım
    - Yeni iPad hediye edilmesi ve ders içeriklerinin bu cihazlara yüklenmesi
    - Fakülte binasının temelinin bu yıl içerisinde atılacağının vaat edilmesi
    - 820 yerine 82 öğrenci alınması
    - Ortalamanın üzerinde bir kadro yapılanması

Kanımca bunlar Galatasaray, Koç, Bilkent ve TOBB amaçlayanlar dışında herkesi rahatlıkla kendine çekebilecek detaylar. Ankara şu anda isimle götürüyor, hocaların bir bölümünü Bilkent'e kaptırdılar. Bunu hesaba katan Ankara adayları haliyle Hacettepe'ye kaydı.

Ali Murat Özdemir'den bizzat ders aldım, kendisi genç sayılabilecek bir yaşta profesör oldu ve şu anda dekan yardımcısı sıfatıyla görev yapıyor Hacettepe Hukuk Fakültesi'nde. Böyle kişilerin sayısı arttıkça, birkaç sene içerisinde Hacettepe'yi kazanmak oldukça zorlaşacaktır. Hele ki ikinci sınıfta öğrenciler yeni binalarında ders görmeye başlarlarsa, Hacettepe rüzgarı arkasına tamamen almış olur.

Düzeltme: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 18 Ağustos 2012; 2:16:45 >

• adalet ve meslek yüksekokulu olsa yazardı değil mi valla hukuk adı altında onu seçtiysem korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

- Ücretsiz yurt
    - Ücretsiz yemek
    - Ücretsiz ulaşım

Kanımca bunlar Galatasaray, Koç, Bilkent ve TOBB amaçlayanlar dışında herkesi rahatlıkla kendine çekebilecek detaylar. Ankara şu anda isimle götürüyor, hocaların bir bölümünü Bilkent'e kaptırdılar. Bunu hesaba katan Ankara adayları haliyle Hacettepe'ye kaydı.

Ali Murat Özdemir'den bizzat ders aldım, kendisi genç sayılabilecek bir yaşta profesör oldu ve şu anda dekan yardımcısı sıfatıyla görev yapıyor Hacettepe Hukuk Fakültesi'nde. Böyle kişilerin sayısı arttıkça, birkaç sene içerisinde Hacettepe'yi kazanmak oldukça zorlaşacaktır. Hele ki ikinci sınıfta öğrenciler yeni binalarında ders görmeye başlarlarsa, Hacettepe rüzgarı arkasına tamamen almış olur.

Hocam sizde hukukcusunuz galiba , yazdıklarınızı okuyunca dahada rahatladım sağolun. Bu sene hazırlık okuyacağım zaten kısmetse belki yeni binada başlarım hukuka :)

• benimde yıldırım beyazıt hukuk oldu ben hacettepe matematik bitirdim hacettepe yazanlara şöyle söyleyeyim şehirden çok uzakta mükemmel ötesi bir kampüs ama yol beni bitirdi diyebilirim herkesi tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

- Ücretsiz yurt
    - Ücretsiz yemek
    - Ücretsiz ulaşım

Benim temennim de aralarında tatlı bir rekabetin oluşması ve ikisinin de kaliteyi daha üst bir noktaya taşımaları. Ancak yeni okulumun her yıl 820 öğrenci olan bir bölümünde ne kadar iyileştirme yapılabilir buruk bir merak içerisindeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul Hukuk İÖ deymesin yağlı boya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkvargeloglu

Hocam sizde hukukcusunuz galiba , yazdıklarınızı okuyunca dahada rahatladım sağolun. Bu sene hazırlık okuyacağım zaten kısmetse belki yeni binada başlarım hukuka :)

Yok, ben Hacettepe'de uluslararası ilişkiler okudum, geçen yılın mezunlarındanım. Şimdi KPSS'ye kasmakla meşgulüz biz. :) Kardeşim kazandı Hacettepe Hukuk'u. Buraya pek sık yazmıyor. Okulu çok iyi bildiğim için yardımcı olurum belki diye bakıyorum foruma.

İçiniz rahat olsun, hukuk hukuktur. Önemli olan öğrenciliği rahat geçirmektir. Ankara'ya gidip de orada barınma, ulaşım ve diğer koşulların ne kadar ağır olduğunu görecektir bazı arkadaşlar. O yüzden Hacettepe Hukuk şu aşamada çok çok önemli bir konumda. Abartmıyorum; o yurtlara girmek için torpil üstüne torpil koymaya çalışan insanların halini aklıma getirdikçe, sizin adınıza çok seviniyorum. Her şeyiniz hazır, kaymak gibi bir öğrenim hayatı sizleri bekliyor. Tadını çıkarmaya bakın, çok çok iyi bir tercih yaptınız.

• UP
  • ankara hukuk benimkide :) hayırlı olsun herkese :)
  • Erzurum - Atatürk
  • Ankara Hukuk.

Hacettepe Ankara'yı geçer diyenler için söylüyorum sadece Ankara'nın prof. sayısı(35) Hacettepe'nin(yanlış saymadıysam 21) tüm kadrosundan fazla eğer bu durumda ileride Hacettepe Ankara'yı geçerse sadece sağladığı olanaklar sayesinde geçer zira eğitim açısından Ankara ile yarışabilecek durumda olduğunu sanmıyorum.

Bu sene Ankara'nın arkasında olmasında ise 80 kişi almasına bağlıyorum ileride o sayı artarsa geriler diye düşünüyorum.

Konuyu Ankara-Hacettepe tartışmasına da çevirmek istemem

Herkese hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 18 Ağustos 2012; 9:27:56 >
  • Marmara Hukukkkk :)

• Marmara

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.