Şimdi Ara

Hukuk için geç mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat1 aşağı yukarı 25 net geliyor geometrisiz.
    Eksik konularım

Fonksiyon
    Permütasyon kombinasyon olasılık
    Parabol
    Polinom

Fonksiyonlar bu hafta bitecek üçgende benzerlikte bitecek. Geometride üçgenler bitmiş olcak.

Edebiyata başlamadım fakat doping edebiyat var.
    Mat2 yi okulla beraber gidicem temel lisedeyim
    Sosyale hiç çalışmadım daha netler 30 civarı
    Türkçede paragraf çözüyorum günlük oda 30 civarı ( dil bilgisine başlamadım)

Durumum bu arkadaşlar obp 75 gelecek. Sizce durumum zamana göre iyi mi? Aydınlatırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel , lütfen görüşlerinizi söyleyin

• Sosyalin de 31-32 üstü geliyorsa güzel. Hiçbir şey için geç değil. 6 ayda YGS'yi 4 kere bitirirsin.

• Gayet iyi bence kazanirsin geç degil

• Hocam lys matematiği canımı sıkıyor 4,5 ay var sınava deneme çözülecek zaman dışında ve sosyal daha hiç çalışmadım hiç bi garantisi yok 27 28 de geliyor 30 da geliyor. Türkçe günlük 30 35 paragraf çözüyorum ve bu kadar ders nasıl yetişecek çok kafamı kurcalıyor edebiyatıda var bunun daha.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuArkadas

Hocam lys matematiği canımı sıkıyor 4,5 ay var sınava deneme çözülecek zaman dışında ve sosyal daha hiç çalışmadım hiç bi garantisi yok 27 28 de geliyor 30 da geliyor. Türkçe günlük 30 35 paragraf çözüyorum ve bu kadar ders nasıl yetişecek çok kafamı kurcalıyor edebiyatıda var bunun daha.

Sana tavsiyem şu an konu açacağına otur , sosyal çalış . YGS Tarih + Coğrafya 'yı toplam 2 haftada bitirirsin . LYS Mat için de Limit-Türev-İntegral üçlüsüne girmeden diğer konuları bitirirsin , sonra deneme çözersin .
  • Güncell

• inancını kaybetme dostum çok rahat kazanırsın emin ol.Su anki durumun benim aralık-ocaktaki durumuma eşit nerdeyse.ben kazandıysam sen çok rahat yaparsın
  • Geç değil. Yılmadan çalışmana bak daha önünde gerekli zaman var.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.