Şimdi Ara

Hukuk için çalışmaya başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav girmiş arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzce olur, sınava bende denemek için girdim...
    üniversite 1. sınıf öğrencisiyim, siyaset bilimi okuyorum fakat bu sene üniversiteyi dondurup tekrar dan yks ye hazırlanmayı istiyorum.
    Kendi şehrimdeki üniversitedeyim, sene içinde kırık obp ile hazırlanmayı denedim fakat hem üniversite hem yks olmadı zaten bide kırık obp ile daha zor oldu. Böyle yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem mezuna kalmaları.
    ---Dershane ve etüt merkezine gitmeyi düşünmüyorum, youtube yeterli mi sizce ?????<<<<<----------
    kütüphane ve evde çalışmak daha iyi diye düşündüm.
    -------TYT------
    --TÜRKÇE; dil bilgisi bende 0 arkadaşlar hem lise de hemde mezun senemde hiç dil bilgisine çalışmadım, ortalama netim 20-25 civarı, hedefim 35 civarı.
    --MATEMATİK: geçen sene tyt den 9 net yaptım,temel var sayılır.Problem hiç çözmedim daha doğrusu çözemedim. Yaz tatilinde temel konuları oturttuktan sonra eylül gibi başlamayı düşünüyorum problem konusuna.
    -------> TYT MAT İÇİN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM <-------
    ---TYT TARİH,COĞRAFYA,FELSEFE: Youtube + elimde 3 kaynakla ilerlemeyi düşünüyorum zaten son 2 yıldır sosyal fazla zorlamıyor.
    --TYT FEN: ---->bu konu hakkında fikrim yok tavsiye verirseniz sevinirim <---- düşüncem >>youtube + hepsinden 1 kaynak (birey B)<<
    ---------------AYT----------------------
    ---EDEBİYAT: Youtube + elimde olan 3-4 kaynakla ilerlemeyi düşünüyorum. İlerleyen zamanda kaynak sayısını artırmayı hedefliyorum...
    ------------------------------------
    --AYT MAT: Youtube + 3 veya 4 kaynakla ilerlemeyi düşünüyorum fakat temel mat konularını bitirdikten sonra başlamayı uygun gördüm.
    --->fasikül mü yoksa soru bankası mı kullansam karar veremedim ?! ->->->Tavsiyelerinizi bekliyorum<-<-<-
    ---AYT TARİH,COĞRAFYA: 1-2 sb bitirip deneme ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum...
    ------------GEOMETRİ------------------------
    merak ettiğim geo için temel gereklimi? :) youtube + bireyb belki sonra bi' de acil sb.
    Bu konu hakkında da tavsiyelere ihtiyacım var.
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM, TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...

• Hocam tyt mati kesinlile fasikulden hallet. Gurun fasikulleri var. Set al direk. 100-150 tl arasi bisi. Bir konunun fasikulunu bitir ardindan soru bankasindan o konunun sorularini temizle. Dedigimi yap tyt de 25 asagi net almazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyattan da kadir gumusun videolarini izleyip soru cozuyordum. Not bile almiyordum. Boyle yaparak 21 net yaptim ayt de. Yanlislarimda turkce sorularindan cikti. El kitaplarina gerek yok. Bende limit el kitabi vardi kullanmadim. Cunku fazla ayrinti hocam sinavda ayrinti sormuyolar. Sen kadir gumusun videolarini not alarak izle sonra bol bol soru coz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 19 Haziran 2019; 13:8:34 >
    benım tyt gecen sene 350 k civarındaydı
    hiç çalışmadım desem yeridir sadece temel kitapları çözdüm bide dershanenin verdiği sb lerden bir iki test okadar.
    kanal tavsiyelri ıcın tesekkurler
    Hocam anladigim kadariyla temeliniz yok. Simdi siz temel sorulari kavrayamadan yeni sorulari cozmeniz beklenemez. Bende oyleydim. Fasikul zaten 10 tanemi ne var 1 tanesi rahat 4-5. Gunde biter. 1 fasikul bitir sonra yeni nesil sorulari iceren bi soru bank al ve o konudaki sorulari temizle.

birey b + 345 gitmeyi daha sonra acil sb ve çap akıl oyunları diye düşündüm
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    hocam tyt den 9-10 net yaapcak seviyedeyim.
    karekok 0 birey a nın yarısını, antrmanlara mat 1ın tamamını ve 2i kıtabın yarısını bıtırmıstım gecen sene gerek var mı tekrar cozmeye ?
    Hocam fasikul onermemin nedeni fasikulde cikabilecek soru tiplerinin hepsini icermesi.ozellikle gur. Mesela uslu sayilar fasikulunde gelebilecek tum soru tiplerini goateriyo sana. Tabi ben kendi izledigim yolu seninle paylasiyorum. Tum tavsiyeleri alip kendine uygun olani secmen gerek. Cunku bana yararli gelen yol sana yaramayabilir.

''Affetiğimi söyledim, unuttuğumu değil.''
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    Hocam sonucu cozmedim o yuzden ne desem yalan olur. Ama yapabilecegin en iyi sey fasikul+sb. Asla pisman olmazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juncker -- 19 Haziran 2019; 13:28:57 >

''Affetiğimi söyledim, unuttuğumu değil.''
  • Son sene açık liseye geçip full evde YouTube üzerinden çalışıp şuan Ankara Hukuk ta olan biri olarak söylüyorum, dershane özel ders vs. Olmadan da kendi kendine düzgün bir şekilde çalışarak eşit ağırlıkta çok yüksek dereceler elde edebilirsin. Matematik dersine özellikle de ayt matematik bu işin kritik noktasını oluşturuyor.

matematikte de youtube üzerinden izlemediğim hoca kalmamıştır. hocalara geldik, ceyhun hoca, altan hoca, kenan kara... ve daha bir sürü sayabilirim. matematik te geometri önemli bir sorunumdu onu da sağolsun kenan kara ile geometri kanalıyla hallettim kesinliikle çok mükemmel bir kanaldı takip etmeninşiddetle tavsiye ederim. Youtube dışında ekstra yaptığım pek bir şey hatırlamıyorum öyle oturup soru bankası bitiren bir tip değildim . Youtube daki soru çözüm videolarıyla halletmeye çalışıyordum. Son birkaç ay kala da gerek bölüm denmeleriyle gerekse genel denmelerle ilerledim. Eşit ağırlığa son birkaç ay kala geçiş yaptım edebiyatı da nisan gibi başladım. edebiyatseminerleri.com sitesi sayesinde 24 edebiyat sorusundan 20/4 yapmıştım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.