Şimdi Ara

Hukuk İçin 55.000 Tl Verilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu aralar çok stresliyim konya teknik makinada okuyorum bölüm güzel okulda güzel bi lafım yok ama eksik hissediyorum üniversite değilde meslek lisesi 5 sınıf gibi

savunma sanayi ve uzay sanayine otomobil sanayine ilgim var çocukluğumdan beri araba uçak vs hep ilgimi çekerdi mesela spacex de mühendis olmak isterim AMA 2.sınıf bitti ve birinci sınıfın ikinci dönemi ile ikinci sınıfın ilk döneminden full kaldım derslerin hepsinden çalıştım mı ? hayır ama ilk haftalar derslere gittiim termodinamik dinamik teknik resim falan ilgimi çekmiyor yorum dahi yapamıyorum arkadaş grubumda beni gibi olunca dersleri saldık saçma salak dolanıp duruyorduk

Çalışsam yapabilir miyim kısmında ise tyt ayt fizik hocalara geldikten bitirip temeli atar dersleri takip edersem yaparım yapılmayacak bişey değil ama termodinamik seviyor muyum hayır

Benim derslerden beklentim motorun çalışma prensibi uçaklar nasıl uçar vs tarzı şeylerken fizik bölümü okur gibi bi durumla karşılaştım ve en önemlisi bomboş geçti erasmus work and travel yapmak istiyordum okul ingilizce hazırlık olmayan bir okuldu ingilizceyi öğrenmedim ortalamam 1.10 olduğundan wat yada erasmus şansımda yok

Bu sene sınava girdim 12 sınıfta bi ara aklımdaydı hukuk nedeni kendi işini yapıyor olman ve yapı olarakta ben yaşanan olaylara ilgili ve sürekli gündemi takip eden biriyim çocukluktan beri öyle kişi ortam analizim iyidir insan okuyabilirim konuşmayı anlatmayı dinlemeyi severim

Bi firmada çalışan olmaktansa kendi hukuk büron olması daha iyi bence ama türkiyeye çakılı kalıyorsun ve milletin almanyada avrupada amerikada çok ucuza aldığı şeyleri butada alamamak bana koyuyot ben tr de sıfır mercedes cls alamam ama almanyada alabilirim mesela ve hukukta mezun çok fazla bürolar 3-4k maaşa kölelik yaptırıyor

Şimdi sınavda geçen seneye göre 65k civarı ea sıralaması 160k civarıfa sayısal sıralamam gelecek aklımda 2 şey var ya çankaya endüstri mühendisliği %50 yada ücretli tobb başkent yazmak ama bu 55k okul +20k yurt ve kendi harcamamla 5 yıl boyunca 100k dan 500k bi para anlamına geliyor

Ya hayatıma reset çekip cesur davranıp fizik temeli kazanıp okuluma devam edeceğim makinayı bitireceğim yada kaçıp hukuk yada endüstri de sıfırda n başlayacağom ama bu sene 3 oluyorum alttan çok dersim olduğundan bu yazda wat yada erasmus yapamam 4ncü sınıfta yada uzatırsam wat yapabilirmiyim bilmiyorum kabul ederler mi

Çok strese girdim saçma salak bi iş yapmak istemiyorum arkadaşlarım 1-2 sene sonra mezun olacakken ben okul okuyacam ama şimdide bu 2 senede bi üniversite hayatım olmadı onun boşluğuda olsun istemiyprum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuktan mezun olduktan sonra garanti olarak harcadğın paranın 3 4 katını kazancaksan verilir.

• 2000li misin yaşıt mıyız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 12 Temmuz 2020; 1:43:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99

• hhhmehmet H kullanıcısına yanıt

Garantisi yok hocam ticaret gibi milyonlar kazananda var bi yol olamayanda

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120205044 -- 12 Temmuz 2020; 2:25:31 >
  • Yazı çok uzun okumadım. Özet geçer misiniz? Ne istiyorsunuz bu hayatta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 12 Temmuz 2020; 2:30:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra burda hukuk okunmaz. Yurt dışında okuyacaksan neden verilmesin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceliğin sevdiğin bölüme gitmek olsun. Hukuk eşittir zenginlik gözüyle bakma sakın. 3 milyara da çalışabilirsin 10 milyara da. Sana bağlı. Gerçekçi ol. Kendini harbiden geliştirecen mi? Bunun cevabını sen vereceksin. Öncelik sevdiğin bölüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevdiğin mesleği yap başarılı olursun şartlar ne olursa olsun. Sen sadece ne istediğine karar ver.

• .

• tamamını okumadım ama çok zengin değilsen verilmez

• Yıllık 55k hocam 5 yılda 275 yapar zamlarla falan 300-320k yapıyo ama maaşlar komik makineyi bitirsem daha çok maaş alırım

• Ben kardeşimi yollayacağım seneye. Bence verilir.

• hiç okuma peder zengin zaten

• özel hukukta okumak eger baban zengin değilse statü dışında hiçbir şey katmaz işsiz kalırsın adliyede dosya taşırsın dilekçe bile yazdırmazlar sana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.