Şimdi Ara

HUKUK FAKÜLTELERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
33
Favori
67.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hukukisteyenmühendis H kullanıcısına yanıt
    Hocam Selçuk Hukuk mu Anadolu Hukuk mu ?

Birde Yıldırım Beyazıt ta İngilizce hazırlık varmış ben İngilizce sıkıntılı yani düz okuyamam mı ?
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    ikiside birbirinden değerli bu durumda bizim orda bi söz var "tarlanın hangisi güzel...yakın olanı...daha hangisi güzel...daha yakın olanı" :) mesafeleri önemsemeksizin yazsaydım selçuk derdim..ama sonuç olarak yakın olan imkan açısında rahat olacak olan tercih edilmeli bence,bizce,bizim oraca... :))
    İmkan olayı çok önemli hocam ben okumak istiyorum adam olmak istiyorum hani o yüzden ciddi cevaplar bekliyorum adam gelmiş diyor Eskişehir in kızları güzel :) şimdi ben buna ne diyeyim .

Heralde adam etme konusunda Selçuk daha ağır basıyor öyle değil mi ? :)
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Güzellerse Allah sahibine bağışlasın..
    Dediim gibi selçuk hukuka +1 veriyorum ikiside çok iyi sıralama olarak anadolu çok daha ilerde kapatıyor ama yakınlık ve imkanları değerlendirerek selçuku yazardım ben olsam.. yine imkana göre anadoluyuda yazardım tabi
    ulasim acisindan istanbul uni secmeyi dusunuyodum daha kolay olucak sadece saatler kafami karistirdi biraz ama egitim daha iyi diyolar siz de bi adim da olsa onde oldugunu soyluyorsunuz sanirim ikinci ogretim de olsa istanbulu sececegim
  • Kırıkkale de yıllık arkadaşlar
  • les hautes lumieres kullanıcısına yanıt
    Aynen kırıkkale üniversitesi yıllık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmühendis

ikiside birbirinden değerli bu durumda bizim orda bi söz var "tarlanın hangisi güzel...yakın olanı...daha hangisi güzel...daha yakın olanı" :) mesafeleri önemsemeksizin yazsaydım selçuk derdim..ama sonuç olarak yakın olan imkan açısında rahat olacak olan tercih edilmeli bence,bizce,bizim oraca... :))

Hocam sınavların yıllık olması ne anlama geliyor tam olarak ? Ve 28k siralamam var. Dicle hukuk bana kesin gelir mi ?
  • les hautes lumieres kullanıcısına yanıt
    Hemen ediliyorum teşekkürler
  • Macaulay M kullanıcısına yanıt
    Fakülteden fakülteye değişir o. 1 sınavda 5000 sayfadan sorumlu olup 40 gün çalışan duydum ben.
  • google10 kullanıcısına yanıt
    yıllık sistem; derslerin güz dönemi yaz dönemi şeklinde ayrılmaması bütün bir yıl boyunca aynı dersleri almak ve dönemlik sistemde genelde olan bir arasınav bir final uygulamasının (yıl boyunca 2 arasınav 2 final eder) bütün bir yıl için bir sefer yapılması yani üniversitenin güz dönem sonu sınavları tarihinde hukuk fakülteleri yıl arasınav yapar, bahar dönem sonu sınavındaysa yıl sonu sınavı yapar.

biraz karışık mı oldu.. öyle yani

Dicle içinde yazarsan bende bir adet hayırlı olsun ;)
  • google10 kullanıcısına yanıt
    yıllık sistemin dezavantajı aynı dersin yıl boyunca konu birikmesi ve sene sonunda daha fazla çalışma gerekliliği buna karşın çalışmak için daha fazla zaman..
  • Öncelikle büyük iş yapmışsın tebrikler.

Bi sorum olacak Dicle hukuk mu iyidir yoksa Atatürk mü?

Sıralamam 29k
  • güzel konu, takipteyiz
  • SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    benimde yazacağım yerlerden buralar.. şahsen ben memleketime yakınlığı baz alarak bu ikilide Dicle-Atatürk sırasını tercih edicem açıkcası.. sanada bizim oranın sözünü tavsiye ederim "tarlanın hangisi güzel...yakın olanı...daha hangisi güzel...daha yakın olanı" hangisine ulaşımın, imkanın daha iyiyse ona öncelik ver.. çok fark görmüyorum..
    Dicle bana da yakın Urfa dan gidecem ancak ne biliyim malum Diyarbakır artı Erzurumun eğitimi de baya iyi ne ailem Urfa da olmamıza rağmen Diyarbakıra soğuk bakıyor
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Dersler oldukça ağır. Aşırı derecede ezber var. Sınavlara bir ay önceden calismaya baslaman lazım.tabii özel üniversiteleri bilemem ne kadar zorladıklarını
  • Macaulay M kullanıcısına yanıt
    2 3 günlük çalışmayla ancak 10 20 alırsın.
  • hukuki05 H kullanıcısına yanıt
    Valla o sizin görüşünüz. Ben sınavlara hep son gün çalıştım. 10 felan da almadım. Şu an alttan dersim yok cok şükür. Neye çalışacağını bilmek lazım. Koca kitabı okumak gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 13 Temmuz 2017; 12:42:58 >
  • bilgi deneyim ve dumu olan arkadaşlar ?
    yalova hukuk geçen sene 25k ile almış benim sıralama 23 girebilirmiyim bir artış söz konusu olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.