Şimdi Ara

HUGGIES Jumbo %40 İndirim (Migros - Money Visa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Money Visa'dan Huggies Bebek Bezi Jumbo Paket çeşitlerinde %40 Hafta Sonu indirimi!

Kampanya Detayları :

Kampanya 25 - 27 Ağustos 2012 tarihleri arasında Migros, 5M, Tansaş, Macrocenter, Mjet veya Sanal Market'ten yapılan Huggies Bebek Bezi Jumbo Paket çeşitlerinde %40 indirim verilecektir.
    Kampanya kapsamında bir müşteri toplamda en fazla 3 adet indirimli ürün alabilir.
    İndirimden yararlanmak için kasa işlemlerine başlamadan önce Money Visa'nın kasiyere verilmesi ve ödemenin de Money Visa ile yapılması gerekmektedir.
    Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı iki gün içerisinde kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıyacaktır.

Gördüğüne inan kampanyası dahilinde persil 3kg jel deterjan ile gayet uygun fiyata gelmektedir. 3 adet 4 numara bez ve 1 adet detarjan toplamda 105 TL yaparken indirimler sonrası 57 TL oldu benim siparişim...

• quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

Money Visa'dan Huggies Bebek Bezi Jumbo Paket çeşitlerinde %40 Hafta Sonu indirimi!

Kampanya Detayları :

Kampanya 25 - 27 Ağustos 2012 tarihleri arasında Migros, 5M, Tansaş, Macrocenter, Mjet veya Sanal Market'ten yapılan Huggies Bebek Bezi Jumbo Paket çeşitlerinde %40 indirim verilecektir.
    Kampanya kapsamında bir müşteri toplamda en fazla 3 adet indirimli ürün alabilir.
    İndirimden yararlanmak için kasa işlemlerine başlamadan önce Money Visa'nın kasiyere verilmesi ve ödemenin de Money Visa ile yapılması gerekmektedir.
    Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı iki gün içerisinde kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıyacaktır.

Gördüğüne inan kampanyası dahilinde persil 3kg jel deterjan ile gayet uygun fiyata gelmektedir. 3 adet 4 numara bez ve 1 adet detarjan toplamda 105 TL yaparken indirimler sonrası 57 TL oldu benim siparişim...

normal migros karti ile olmuyor sanırım değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok sadece money visaya geçerli.

bence son yılların en iyi kampanyası..

ben 80 liraya 3 huggies 2 gdi li komili 9 tane komili ıslak mendil aldım
  • Huggiesin mayo tipi olan beZlerinin jumbo olanı varmı acaba,indirime dahil olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyege

yok sadece money visaya geçerli.

Ne yazıkki yanlış biliyorsunuz. Son yılların en iyi kampanyasını birkaç ay önce ''onteks'' firmasıydı sanırım canbebe bezleri ile yakala.co sitesi üzerinden yaptı. Kargo dahil jumbo paketler 7 veya 8 TL civarına geldi. Yeğenime o zaman 3 koli bez ve 1 kolide ıslak mendil almıştım. Islak mendiller daha yarısı bitti ve bezleride güzeldi... Ahhh ahhhh keşke yine yapsalar :))) o kampayadan sonra şuanki fiyat en iyi diyebiliriz ama 3 paketle sınırlı kalmasıda kötü olmuş.

• Haber verdiginiz icin tesekkurler. Ben de faydalandim.

• quote:

quote:

Ne yazıkki yanlış biliyorsunuz. Son yılların en iyi kampanyasını birkaç ay önce ''onteks'' firmasıydı sanırım canbebe bezleri ile yakala.co sitesi üzerinden yaptı. Kargo dahil jumbo paketler 7 veya 8 TL civarına geldi. Yeğenime o zaman 3 koli bez ve 1 kolide ıslak mendil almıştım. Islak mendiller daha yarısı bitti ve bezleride güzeldi... Ahhh ahhhh keşke yine yapsalar :))) o kampayadan sonra şuanki fiyat en iyi diyebiliriz ama 3 paketle sınırlı kalmasıda kötü olmuş.

kardeş biz canbebeden hiiiç memnun kalmadık
    o yüzden ilgilenmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros Efes kod 100/200 money
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kardeş biz canbebeden hiiiç memnun kalmadık
    o yüzden ilgilenmedim

huggies nasıl peki? Ben de canbebe almıştım son 2 paketini prima ile değiştim marketten. Bizimkine de yaramadı.

• huggies ile prima arasında fark yok
  • Bebek bezleri olayı biraz karmaşıktır. Forumda bir konu açılsa ve hangi bez daha iyidir denilse , aklınıza gelen bütün markaları elle tutulur sayıda beğenen çıkıcaktır. Bunun için bence herkez denemeli ve öyle karar vermelidir.
  • Visa Money kredi kartı artık bir işe yaramıyor artık %40 indirimleri çok seyrek yapıyor 3 haftadan beri %40 hafta sonu indirimi yok Visa Money e özel bir indirim yok.Yakında kartımı iptal ettireceğim.
  • quote:

Bebek bezleri olayı biraz karmaşıktır. Forumda bir konu açılsa ve hangi bez daha iyidir denilse , aklınıza gelen bütün markaları elle tutulur sayıda beğenen çıkıcaktır. Bunun için bence herkez denemeli ve öyle karar vermelidir.

kesinlikle oyle mesela biz oğlanlarda karısık kullandık prıma huggies falan.ama kızda küçükken huggies kulalndık sonra prıma şimdi tekrar huggiese baklamıştık mı alerji yaptık herşeyi denedikten sonra anladık ki sorun bezde.degisitirdik tekrar prima ile sorun çözüldü kaldı elimizde 4 numara bir sürü huggies.napıcaz bilmiyorum
  • Vayy arkadaş yaa.Taaa ağustosun konusu,bir sürü hesap kitap yaptırıyorsunuz boş yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

Vayy arkadaş yaa.Taaa ağustosun konusu,bir sürü hesap kitap yaptırıyorsunuz boş yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

Vayy arkadaş yaa.Taaa ağustosun konusu,bir sürü hesap kitap yaptırıyorsunuz boş yere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.