Şimdi Ara

Huawei yeni üst seviye kablosuz kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei yeni üst seviye kablosuz kulaklığını duyurdu
    Huawei FreeBuds 7 gürültü engelleme konusunda sektörün en iyilerinden birisi olmaya aday. Huawei kendi geliştirdiği ses yongası ile kulaklığa mini bir bilgisayar yerleştirmiş. Üstelik gecikme de çok düşük seviyede.

Huawei FreeBuds 7 özellikleri ve fiyatı

Huawei FreeBuds 7 tam kablosuz kulaklık modeli gürültü engelleme odağında geliştirilmiş. Firmanın üçüncü nesil ses yongası önceki nesle göre yüzde 100 daha fazla işlem gücüne sahip ve saniyede 400 000 kez çevredeki sesleri örnekleyebiliyor.

Ayrıca Bkz.Huawei FreeBuds Neo tanıtıldı: ANC, 40 saat pil ömrü, kesik gövdeli tasarım

Yapay zekâ algoritması çevre seslerini, kulağın şeklini ve kulaklığın kulağa nasıl oturduğunu saniyede 10 bin kez tarayarak gürültü engelleme seviyesini belirliyor. Böylece yüzde 230 daha iyi gürültü engelleme derinliği ve yüzde 275 daha geniş gürültü engelleme bant genişliği elde ediliyor. Yonga bunu sadece 8 milisaniye gecikme ile hesaplıyor.

Görüşme esnasında da 100 desibel civarına kadar iki yönlü arka plan gürültüsünü azaltan kulaklık NearLink E2.0 bağlantısı ile 16Mbps veri aktarım hızı elde ediyor. Ayrıca standart kablosuz bağlantılara göre daha fazla bant genişliğine sahip ve 24-bit 48 kHz kayıpsız ses sunabiliyor. Huawei FreeBuds 7 kulaklık modeli 140$ civarında bir fiyata sahip.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/09/07/huawei-freebuds-7-launched-with-100db-calls-and-advanced-ai-noise-cancellation/

• Gayet güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bende de airpods pro 3 var. Bi dönem freebuds 5i kullandım. Ancsi falan fiyatına göre güzeldi ama pro 3deki anc bambaşka ve 5i’nin ses karakteri bana çok soluk geldi bu kulaklığa geçtikten sonra. Yine de ldac deneyimini hep merak etmişimdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evde, pc de, ofiste yani nispeten dış gürültünün az olduğu yerlerde silikonsuz kulaklık tam bir nimet, dışarıda ve gürültülü yerlerde ise silikonlu olan gerekiyor yoksa açık kulaklık ne kadar iyi olursa olsun ses yalan oluyor müzikte mesela. Pahalı kulaklıklarım da var aldığım saat ile freebuds se 3 kulaklık indirimle gelince pc de kullanmaya başladım, giriş seviyesi anc siz, silikonsuz kulaklık. 3 aydır pc de günlük kullanımda kafaüstü kulaklığı bıraktım neredeyse, müzik dinlerken, telefonla konuşurken hatta film izlerken bile kulaklık kulağımda, bazen kulağımda olduğunu unutuyorum ki bu çok önemliydi. Samsung telefonla da kullanıyorum sorunsuz. Çevrede gürültü varsa direkt kulağa geldiği için olumsuz etkiliyor ama 1.500 tl lik bahsettiğim kulaklık böyleyse haberini okuduğum kulaklık nasıldır düşünemiyorum. Tepe seviye bir silikonsuz bir de silikonlu kulaklık önemli :)

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Airpodslarla kalabalık yerde konuşamıyorsun ama freebuds pro 3ten itibaren her koşulda mikrofon harika

• Freebuds 6yı kullanma fırsatım oldu; giriş ve orta seviye silikonsuz kulaklıklar ile arasında ki farkını belli ediyor. Fakat bunlar küçük olduğu için kaybolmaya, unutmaya meyilli bir ürüne 6-7 bin vermek mantıklı gelmiyor. Orta seviyede konumlanan xiaomi buds 8 active 1000 liraya satılıyor. Airpods gibi premium sınıfında olan freebuds 7 ile arasında 7 kat fiyat farkı olması aşırı saçma. 2 katı hadi bilemedin 3 katı fazlasına satılması gerekir ki eskiden öyleydi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.