Şimdi Ara

Huawei’ye Trump’tan kötü haber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lterlemez

Yaklaşık 4.5 milyar insanı var ve çoğu Amerikan mallarına doymamış durumda. Amerika, örneğin, boşu boşuna benden tarım ürünleri alacaksın diye ekstradan bastırmıyor. Şu an dünya üstünde, göreceli parası olup da Amerikan malı çekmeyen ülkelerden bahsediyoruz. Çin, kolay kolay nakavt olmaz. Amerika gibi bir ülke değil öncelikle, Ülkenin başındakiler sadece Çin malı alacaksınız dedi mi olay biter, ki zaten çoğu şeyde öyle yapıyorlar. Bu da Huawei için, sırf kendi vatandaşlarının yarısına satsa ayakta kalabileceğinin göstergesidir. Evet, Amerika, üretimini Hindistan(!!!!)'a falan kaydırabilir ama önce üretim bantlarını ve lojistik ağları kurmalı, kurduktan sonra da yeterli üretim hacmini yakalamalı. Yakaladığında ise, son kullanıcı bakalım bir ürüne ne kadar para bayılacak, görürüz. Aynı şeyi, Amerika kendi ülkesinde uygulamaya kalksa, Amerika'da hayat durur. Otomotiv sektörünün içler acısı halini gördük. Önce Toyota'ya yumuldular, sonra da yapılan büyük bir aptallık sonrasında VW'ne yumuldular.
    Madem nakavt edebilecek, bu kadar yumruk atmaya çalışıp yormasaydı kendini de ilk seferinde aparkatı gömseydi. Şimdi, Huawei'den boşalan payı kendi markaları ile doldururdu. O yüzden her şey o kadar kolay değil.

Daha henüz, birim üretim maliyetlerinden, gerekli ham madde/ara mal temimininden bahsetmedik bile.
    Nasıl nakavt olamaz dalgamı geçiyosun Huawei firmasının ürünlerini gördünmü sen neler itilat ediyormuş Amerikadan adamlar şatışı kestigi anda 3310 dönüşüyor cihaz olası bir ambargoda çin direk çöküçekdir. O işler kendi ürünümü kendime, satarımla olmuyor öle olsaydı kuzay kore en büyük olurdu :d Abi çin denen ülkenin kendine has ben bunu üretim dedigi ürünü yok varsada bilmiyorum herşeyleri ordan burdan aşırma yıllık 500 ksür milyar dolar ithaşatları var d,ye biliyorum. Ayrıca artık çin ekomomik ürün üretmek için bir şey ifade etmiyormuş firmalar Hindistan Vietnam gibi ülkelere kaymaya başladılar. Sorun üretmek diiggilbişşeyler geliştirmek ÇİN denen devlet çalarak buralara kadar geldi olası bir abd ve avruupaa ambargosu çinn için korkunç olur en fazla 3-5 yıl dayanabilir ve şavaş cıkartır

• çin nadir bulunan elementlerin abd menşeili teknoloji ürünleri için satılmasını çıkarılmasını yasaklasın belini büker abdnin

• isakoc kullanıcısına yanıt
    Haberleri oku, gaza gel, sacmalamaya basla...

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    bizim fikrimizde olmaman bize hakaret edebilme hakkını sana vermez. yoksa biz de hakaret etmesini biliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.