Şimdi Ara

Huawei y6 2018 800 tl (sepette %5 ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Huawei Y6 2018 16 GB Akıllı Telefon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-y6-2018-16-gb-akilli-telefon-siyah.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 25 Aralık 2018; 22:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdım, sonra sildim ardından tekrar yazdım sonra yine sildim. Direk cevap olarak yazmamaya karar verdim. Ota boka çöp diyenlere genel bir cevap vermek istiyorum. Genel olarak konuşuyorum ki eski bir üyeyi kırmak istemiyorum, belki de geyiğine öyle yazmıştır ama her başlık altında çöp çöp yazılmasından sıkıldım. Öncelikle piyasaya sürülen telefonlar, laptoplar, teknolojik ürünler ya da herhangi bir ürün vb. ihtiyaçlara göre tasarlanıyor. Sizin ihtiyaçlarınızın altında kalabilir ancak belirli bir kesimin gerek ekonomik anlamda gerekse de ağır işlemlerde kullanmayacağından bu tür ürünler ortaya çıkıyor. Annem 53 yaşında gözleri artık iyi göremiyor, telefon özürlüsü diyebileceğimiz kısımda yer alıyor. Çoğu zaman telefonunun yerini bile hatırlamıyor. Gözleri iyi görememeye başladı iphone 4 telefonu vardı gittik j7 prime aldık 2018 yılında. Aradığımız tek nokta ekranı büyük olsun, yalandan da garantisi olsun. Şimdi o telefon çoğumuza göre çöp, oyun oynatmaz, oynatsa bile kasabilir ki kasıyor. Çabuk ısınır malzeme kalitesi üst düzey değil ancak annemin işini rahatlıkla görüyor. Şimdi bu telefona neden çöp deniyor abicim, Huawei'in teknik servisinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz, baktığımız zaman kaliteli de bir ekranı var fiyatına göre. Tasarımına baktığım zaman benim hoşuma gidiyor. Size göre çöp olabilen ürünler bazı kişilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor ve üretiliyor. Bir ürün alırken ne kadar pahalı ya da iyi olduğuna göre ürün alınmaz, ihtiyaçlara ve eldeki bütçeye göre telefon alınır. Bundan sonra ota boka çöp yazmayın lütfen.
    Öyle demesinin gerekçesini de yazmıyor , işe yaramaz çünkü ram düşük dese anlaşılır ama nesi çöp? Adım gibi eminim general Mobilein çoğu modelinden çok iyidir mesela bu model.ben gormezden geliyorum artık yönetimin boş mesaj olarak değerlendirip yaptırımı olmadıktan sonra bana ne diyorum.
  • Çöp

• Helal olsun Huaweiye gayet fp cihazı. 2018şartları için söylüyorum
  • Annemi idare eder mi acaba 2gb ram cok azmış, 1000 e 150 combo kampanyası da var. 700 civarına geliyor.

• Teşekkürler. Bana iyi bir firsat gibi geldi. Rami kaç göremedim. Bir desar degerleri Huawei de yuksek diyorlar. Doğru mu?
    Edit: fiyat 850 tl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 25 Aralık 2018; 23:23:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Annemi idare eder mi acaba 2gb ram cok azmış, 1000 e 150 combo kampanyası da var. 700 civarına geliyor.
    1000e 150 nasil?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Sepette %5 indirim var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fena cihaz değil fiyatına göre, en azından bütçesi kısıtlı olanlar, çok beklentisi olmayanlar ve bu kategoride aile üyelerine vs hediye almak isteyenler + Huawei Türkiye garantisi için tercih edecek olanlar fırsat yakalamış sayılır bence. Bunun dışında gözüme çarpan bir şey var. Cihazın üretici fiyatı 150 Euro ve TR'de 800 TL'e satılabilmesi cidden hayret verici. Diğer üreticilerin fiyatları yada belli başlı marka/modellerin fiyatları göz önüne alındığında kim kimi yiyor ben bu işten bir şey anlamaz oldum gerçekten.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    https://www.vatanbilgisayar.com/bankart-kombo-kampanyasi/?utm_source=picodi.com&utm_medium=referral

ziraat posdan çekilmesi ayrıntısı var dikkat
  • Yazdım, sonra sildim ardından tekrar yazdım sonra yine sildim. Direk cevap olarak yazmamaya karar verdim. Ota boka çöp diyenlere genel bir cevap vermek istiyorum. Genel olarak konuşuyorum ki eski bir üyeyi kırmak istemiyorum, belki de geyiğine öyle yazmıştır ama her başlık altında çöp çöp yazılmasından sıkıldım. Öncelikle piyasaya sürülen telefonlar, laptoplar, teknolojik ürünler ya da herhangi bir ürün vb. ihtiyaçlara göre tasarlanıyor. Sizin ihtiyaçlarınızın altında kalabilir ancak belirli bir kesimin gerek ekonomik anlamda gerekse de ağır işlemlerde kullanmayacağından bu tür ürünler ortaya çıkıyor. Annem 53 yaşında gözleri artık iyi göremiyor, telefon özürlüsü diyebileceğimiz kısımda yer alıyor. Çoğu zaman telefonunun yerini bile hatırlamıyor. Gözleri iyi görememeye başladı iphone 4 telefonu vardı gittik j7 prime aldık 2018 yılında. Aradığımız tek nokta ekranı büyük olsun, yalandan da garantisi olsun. Şimdi o telefon çoğumuza göre çöp, oyun oynatmaz, oynatsa bile kasabilir ki kasıyor. Çabuk ısınır malzeme kalitesi üst düzey değil ancak annemin işini rahatlıkla görüyor. Şimdi bu telefona neden çöp deniyor abicim, Huawei'in teknik servisinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz, baktığımız zaman kaliteli de bir ekranı var fiyatına göre. Tasarımına baktığım zaman benim hoşuma gidiyor. Size göre çöp olabilen ürünler bazı kişilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor ve üretiliyor. Bir ürün alırken ne kadar pahalı ya da iyi olduğuna göre ürün alınmaz, ihtiyaçlara ve eldeki bütçeye göre telefon alınır. Bundan sonra ota boka çöp yazmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggee -- 25 Aralık 2018; 23:19:11 >

• Öyle demesinin gerekçesini de yazmıyor , işe yaramaz çünkü ram düşük dese anlaşılır ama nesi çöp? Adım gibi eminim general Mobilein çoğu modelinden çok iyidir mesela bu model.ben gormezden geliyorum artık yönetimin boş mesaj olarak değerlendirip yaptırımı olmadıktan sonra bana ne diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

1000e 150 nasil?

Alıntıları Göster
    Aralık kampanyası 50 tl, vatan kampanyası 100 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Aralık kampanyası 50 tl, vatan kampanyası 100 tl

Alıntıları Göster
    Hangi banka hocam? Bulmaca gibi inanın.

• P9 litre 2017 kullanıyorum, memnunum. Kardeşime ikinci telefon olarak almayı düşünüyordum HB de telefonun kastığı yorumları fazla. Kullanan varmıdır?

• bunun üst modeli y7 2018 için çok şikayet vardı kasma donma vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Sepette %5 indirim var.
    Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: daggee

Yazdım, sonra sildim ardından tekrar yazdım sonra yine sildim. Direk cevap olarak yazmamaya karar verdim. Ota boka çöp diyenlere genel bir cevap vermek istiyorum. Genel olarak konuşuyorum ki eski bir üyeyi kırmak istemiyorum, belki de geyiğine öyle yazmıştır ama her başlık altında çöp çöp yazılmasından sıkıldım. Öncelikle piyasaya sürülen telefonlar, laptoplar, teknolojik ürünler ya da herhangi bir ürün vb. ihtiyaçlara göre tasarlanıyor. Sizin ihtiyaçlarınızın altında kalabilir ancak belirli bir kesimin gerek ekonomik anlamda gerekse de ağır işlemlerde kullanmayacağından bu tür ürünler ortaya çıkıyor. Annem 53 yaşında gözleri artık iyi göremiyor, telefon özürlüsü diyebileceğimiz kısımda yer alıyor. Çoğu zaman telefonunun yerini bile hatırlamıyor. Gözleri iyi görememeye başladı iphone 4 telefonu vardı gittik j7 prime aldık 2018 yılında. Aradığımız tek nokta ekranı büyük olsun, yalandan da garantisi olsun. Şimdi o telefon çoğumuza göre çöp, oyun oynatmaz, oynatsa bile kasabilir ki kasıyor. Çabuk ısınır malzeme kalitesi üst düzey değil ancak annemin işini rahatlıkla görüyor. Şimdi bu telefona neden çöp deniyor abicim, Huawei'in teknik servisinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz, baktığımız zaman kaliteli de bir ekranı var fiyatına göre. Tasarımına baktığım zaman benim hoşuma gidiyor. Size göre çöp olabilen ürünler bazı kişilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor ve üretiliyor. Bir ürün alırken ne kadar pahalı ya da iyi olduğuna göre ürün alınmaz, ihtiyaçlara ve eldeki bütçeye göre telefon alınır. Bundan sonra ota boka çöp yazmayın lütfen.
    Bazıları dünyanın kendi isteklerine göre şekillenmesini istiyor bence. Ama olmuyor işte. Yorumun guzeldi.

• ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    En altta '' Tele satış ile tek çekim yapılan alışverişlerde geçerli değildir;taksitli alışverişlerde geçerlidir.'' ibaresi var .Dikkat etmek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 26 Aralık 2018; 1:4:15 >
  • Yazılımları ciddi manada sıkıntılı huawei nin servis oranını artırmış bir seri y6 ve y7 uzak durmanızı tavsiye ederim. 2gb 16gb normalde günlük kullanımda yeterli ama bunlarda anlık kitlenme ve donma sıklıkla yaşanıyor. Bilginize

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.