< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 25 Aralık 2018; 22:54:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 25 Aralık 2018; 22:54:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazdım, sonra sildim ardından tekrar yazdım sonra yine sildim. Direk cevap olarak yazmamaya karar verdim. Ota boka çöp diyenlere genel bir cevap vermek istiyorum. Genel olarak konuşuyorum ki eski bir üyeyi kırmak istemiyorum, belki de geyiğine öyle yazmıştır ama her başlık altında çöp çöp yazılmasından sıkıldım. Öncelikle piyasaya sürülen telefonlar, laptoplar, teknolojik ürünler ya da herhangi bir ürün vb. ihtiyaçlara göre tasarlanıyor. Sizin ihtiyaçlarınızın altında kalabilir ancak belirli bir kesimin gerek ekonomik anlamda gerekse de ağır işlemlerde kullanmayacağından bu tür ürünler ortaya çıkıyor. Annem 53 yaşında gözleri artık iyi göremiyor, telefon özürlüsü diyebileceğimiz kısımda yer alıyor. Çoğu zaman telefonunun yerini bile hatırlamıyor. Gözleri iyi görememeye başladı iphone 4 telefonu vardı gittik j7 prime aldık 2018 yılında. Aradığımız tek nokta ekranı büyük olsun, yalandan da garantisi olsun. Şimdi o telefon çoğumuza göre çöp, oyun oynatmaz, oynatsa bile kasabilir ki kasıyor. Çabuk ısınır malzeme kalitesi üst düzey değil ancak annemin işini rahatlıkla görüyor. Şimdi bu telefona neden çöp deniyor abicim, Huawei'in teknik servisinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz, baktığımız zaman kaliteli de bir ekranı var fiyatına göre. Tasarımına baktığım zaman benim hoşuma gidiyor. Size göre çöp olabilen ürünler bazı kişilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor ve üretiliyor. Bir ürün alırken ne kadar pahalı ya da iyi olduğuna göre ürün alınmaz, ihtiyaçlara ve eldeki bütçeye göre telefon alınır. Bundan sonra ota boka çöp yazmayın lütfen.
|
Helal olsun Huaweiye gayet fp cihazı. 2018şartları için söylüyorum
|
Öyle demesinin gerekçesini de yazmıyor , işe yaramaz çünkü ram düşük dese anlaşılır ama nesi çöp? Adım gibi eminim general Mobilein çoğu modelinden çok iyidir mesela bu model.ben gormezden geliyorum artık yönetimin boş mesaj olarak değerlendirip yaptırımı olmadıktan sonra bana ne diyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 25 Aralık 2018; 23:23:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggee -- 25 Aralık 2018; 23:19:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 26 Aralık 2018; 1:4:15 > |