Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet donem donem yeni kadranlar ekleniyor zaten. Belli araliklarla kontrol edin, bazen guzellerde geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Recep Eliçevik R kullanıcısına yanıt
    Oncelikle APK lari yukledim ancak huawei ve iphone telefonlarda olmuyor. saate yukledigim birkac kadran hataliydi yani uyumsuzdu. ayrica maalesef bu kadranlari ben ne saat üzerinden ne de uygulama uzerinden silemedim. sinuc olarak da kadranlarin bazilarinin kalitesini de begenmedigimden eski haline gwtirdim. Begendigim kadranlar vardi 2 adet 3 tl ye ikisini aldim. Kafam rahat oldu. Ben tavsiye etmiyprum ama mutlaka indiren ve memnun olan arkadaslar vardir ki uzun sure kullaniyorlar bu siteyw uye olan arkadaslar. bu benim yorumum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onekiss

Oncelikle APK lari yukledim ancak huawei ve iphone telefonlarda olmuyor. saate yukledigim birkac kadran hataliydi yani uyumsuzdu. ayrica maalesef bu kadranlari ben ne saat üzerinden ne de uygulama uzerinden silemedim. sinuc olarak da kadranlarin bazilarinin kalitesini de begenmedigimden eski haline gwtirdim. Begendigim kadranlar vardi 2 adet 3 tl ye ikisini aldim. Kafam rahat oldu. Ben tavsiye etmiyprum ama mutlaka indiren ve memnun olan arkadaslar vardir ki uzun sure kullaniyorlar bu siteyw uye olan arkadaslar. bu benim yorumum.

Teşekkür ederim hocam...

• Arkadaşlar son güncelleme sonrası şöyle bir sıkıntı mevcut. Arama sırasında telefon görüşmeyi bluetooth üzerinden yapılıyor gibi gösteriyor. Bu sebepten yakınlık sensörü ekranı kapatmıyor.

• Arkadaşlar n11 sitesinden 11.11 kampanyasından saati alıpta hala kargosu gönderilmeyen var mI?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16'sında yolladılar, dün aldım aga ben. Ama indirime girmeden önce sabah 6 gibi vermiştim siparişi 2099 TL iken.

• Arkadaşlar içerisinde bulunan sesnsörler telefona baglı olmadan çalışabiliyormu.Barometre vb gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: buzdan01

Arkadaşlar içerisinde bulunan sesnsörler telefona baglı olmadan çalışabiliyormu.Barometre vb gibi

Evet. Barometre, yükseklik ölçer, gps ve pusula için dahili sensöre sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbitmach -- 19 Kasım 2020; 16:25:51 >
  • Sağlık uygulamasını açıp uygulamar kısmına gittiğimde yükleniyor yazısında kalıyor benim gibi benzer hatayı alanlar oldu mu?

• firetox F kullanıcısına yanıt
    3,4 kisiye oldu burda aynisi, en son yuklediginiz ev egzersizleri uygulamasindan sonra oluyor.saati sifirlayinca duzeliyor.

• Kupon kodlarıyla alınan hediyeler de geldi. Her şey tamam 2.998,00 TL lik paket.
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

• Merhaba arkadaşlar. Huawei watch gt 2 pro aldım bugün. Hiç araştırma yapmamıştım. Genellikle dışarıda bisiklet kullanan biriyim. Kış dönemlerinde de evde kondisyon bisikleti kullanacağım. Spor takibi özellikle doğru nabız takibi önceliklerim. sonrasında da WhatsApp bildirimleri. Samsung watch3 e göre ram kapasitesinin düşük olması bi anda saatten soğuttu beni. Değiştirme imkanım var. Sizce bunu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ram için Samsung watch 3 mü almalıyım.

• Yükseklik ölçer surekli yanlis ölçüyor bende sizde nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay739

Yükseklik ölçer surekli yanlis ölçüyor bende sizde nasil?

bendede yanlış ölçüyor, aynı mekan içinde 4-5m oynayabiliyor. Kalibrasyonu var, bulunduğun yüksekliği biliyosan güncelleyebiliyosun ama faydası olacakmı bilmiyorum.

• sadhin kullanıcısına yanıt

Nasıl kalibre ediliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrose511

Merhaba arkadaşlar. Huawei watch gt 2 pro aldım bugün. Hiç araştırma yapmamıştım. Genellikle dışarıda bisiklet kullanan biriyim. Kış dönemlerinde de evde kondisyon bisikleti kullanacağım. Spor takibi özellikle doğru nabız takibi önceliklerim. sonrasında da WhatsApp bildirimleri. Samsung watch3 e göre ram kapasitesinin düşük olması bi anda saatten soğuttu beni. Değiştirme imkanım var. Sizce bunu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ram için Samsung watch 3 mü almalıyım.

Bu sorunun tek cevabı var, ben her gün şarj ederim diyosan watch 3, ben bide saatin şarjıyla uğraşamam diyosan gt2 pro.

Rami yeter ki, işlemci de ona göre. Düşün ki 32mb ram ile güzel işler çıkartıyor Huawei, böylelikle pilden de çok tasarruf ediyor. 2 saatte sana %100 net doğru sonuçları vermeyecek, hep yaklaşık değerler olacak. 2 saatte yoğun antemanda alakasız değerler veriyormuş. O yüzden bu saatler birer teknolojik aksesuar olarak kullanmaya devam edeceğiz sensörler gelişmediği sürece.

E ben % 100 doğru sonuç almayacaksam nedne her gün şarj edeyim ki.

• sadhin kullanıcısına yanıt

Biraz kurcalayınca hoşuma gitmeye başladı. N11 den 2 tane kordon sipariş ettim bile😂 15 dakika kapalı alan bisiklet bindim veriler güzel. menü geçişleri okadar da can sıkmıyo sonuçta telefon gibi saatlerce karışttırmıyacağız. Şöyle düşündüm de 1 GB ram i saatte ne yapacağız. 😅😅 İşyerinde telefon kullanmak yasak keşke gelen mesajlara kayıtlı oto mesajlarla cevap yazılabilseydi. Acaba güncellemeyle eklenebilir mi bu durum bilmiyorum. Kol hareketi ile ekranı uyandırma hassas başarılı. Güzel spor aktiviteleri var. Birde bildirim titreşim seviyesi çok az geldi. Ayarlarda yüksek işaretli. Bu titreşim gücünü daha fazla artırma yolu var mı biliyormusunuz.

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Ben de watch 3 ile gt2 pro arasında kalmıştım. Eğer telefon ile yaptığınız herşeyi saatten yapmak isterseniz watch 3 olabilir ama düşününce telefonu hep yanımızda taşıyoruz ve saatin görevi gt2 pro'nun yaptıklarıyla yeterli bence. Bir de tabi ki şarj bana göre önemliydi.

Bugün benim silikon kordon geldi, deri kordon rahatsız edici bir ses yapıyordu, silikonu takınca ses kesildi ve daha da hafifledi saat.

• .

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.