Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.718
Cevap
215
Favori
887.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honor magic watch 2 de benimde başıma geldi, cihazi kapatıp açınca düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık uygulaması güncellendi ama gt2 de whatsapp üzerinden gelen resim,çıkartma,video,gif ve pdf gibi bildirimler saate hala çift olarak gelmeye devam ediyor. Yazılı gelen mesajlarda sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt

Evet cihazı resetledim düzeldi

• Arkadaşlar Whatsapp üzerinden gelen çift bildirim sorununu yaşayanlar var mı? Bugün hem sağlık hem hms uygulamasına güncelleme geldi ama sorun hala devam ediyor. Ne zaman resim,çıkartma,video,gif ve pdf bildirimi gelse saate çift olarak düşüyor. Telefon redmi note 8 pro. Sağlık uygulamasında pil kısıtlaması yok, arka planda kitli ama ne yaptıysam değişmedi. Yalnız telefondaki uygulama bildirim ayarlarında whatsapp bildirimlerini seçip grup ve mesaj bildirimlerinin en üstündeki bildirimi kapatı seçtiğimde media ve pdf bildirimleri tek olarak geliyor ama bu seferde telefondan ses bildirimi gelmiyor. Çünkü Whatsapp ses bildirimleri bu başlığın altında yer alıyor. Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

• Merhaba Watch GT2 42mm için iphone ayarları nedir acaba? android kullandığım için ios ayarları konusunda en ufak bir bilgim yok. Bağlantı kopma sorunu bildirim alamama, aramaları göstermeme vs sorunları var. Normal saat hariç bir fonksiyonu yerine getirmiyor desek yeri var.

• whatsapp cevap verme yazılım ile gelir mi ?

• pannekamp P kullanıcısına yanıt
    Gelseydi gelirdi şimdiye kadar. 2 yıl oldu saat çıkalı.

• Son büyük güncellemesini aldı zaten saat onu yapsalar GT3 satamazlar kimse almaz bu yüzden bizim saatlere artık başka bir özellik geleceğini sanmıyorum GT3 almayada değmez pahalı şu an fiyatları

• Arkadaşlar bazı dijital saat kadranları 24 saat formunda bunu 12 saat formuna nasıl çeviririz.var mı bunun ayarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paranoi P kullanıcısına yanıt

Selam bu konuda bilgisi olan var mı

• Merhabalar. Huawei watch gt2 classic edition alarak aranıza katıldım.

Saat ile ilgili tek bir sorum var.

Bekleme kadranı çeşidi çok az.

Bekleme kadranı nasıl yüklerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Arkadaşlar Whatsapp üzerinden gelen çift bildirim sorununu yaşayanlar var mı? Bugün hem sağlık hem hms uygulamasına güncelleme geldi ama sorun hala devam ediyor. Ne zaman resim,çıkartma,video,gif ve pdf bildirimi gelse saate çift olarak düşüyor. Telefon redmi note 8 pro. Sağlık uygulamasında pil kısıtlaması yok, arka planda kitli ama ne yaptıysam değişmedi. Yalnız telefondaki uygulama bildirim ayarlarında whatsapp bildirimlerini seçip grup ve mesaj bildirimlerinin en üstündeki bildirimi kapatı seçtiğimde media ve pdf bildirimleri tek olarak geliyor ama bu seferde telefondan ses bildirimi gelmiyor. Çünkü Whatsapp ses bildirimleri bu başlığın altında yer alıyor.
    Merhaba bende aynı saati kullanıyorum Çift mesaj bana gelmiyor tek mesaj geliyor samsung a72 kullaniyorum

• Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    Yazılı mesajlarda bende de sorun yok. Sıkıntı yalnızca resim,çıkartma,video,gif ve pdf gibi iletilerde oluyor. Eğer sizde bunlarda da sıkıntı olmuyorsa şu durumda sorun benim telefonun yazılımından kaynaklı görünüyor. Bu arada sağlık ve hms core uygulamasının sürümleri sizde nedir acaba?

• Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba resimlerde de sorun yok Google mağazada olan sürüm yüklü 10.1.1.312 yüklü telefonun sürümü Android 12

Bende telefonun android sürümü 11, yalnız enteresan olan Google mağazadaki sürümü indirip kurmak istediğimde uygulama kurulum için açılıp öylece kalıyor ve kurulmuyor. Bu yüzden mecburen Huawei app mağazadaki son sürümü kullanıyorum.

İlginç Android 11 de iken kuruluyordu bende sıkıntısız

Bu sorun için telefonu kurcalarken şöyle bir şey keşfettim: Bildirim ayarlarında Whatsapp bildirimlerinin altında grup ve mesaj bildirimleride yer alıyor. Bunların bildirimlerini kapattığım zaman saate whatsapp üzerinden gelen bildirimler düzeliyor. Telefona bildirim gelmeye devam ediyor ama bu seferde kapatılan sekmenin altında ses de olduğu için telefona bildirimler sessiz olarak düşüyor.

Himm yazılımsal bir sıkıntı var acaba diğer arkadaşlar telefon sürümü ve sağlık sürümü hangisi

Bendeki sağlık app 12.1.1.320

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.