Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Official Huawei Community UK | Official Huawei Community UK
    https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/how-to-create-add-watch-faces-5944#post33274

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Buradaki arayüzler telefona uygulanabiliyor mu acaba?

• merhabalar,

classic modeli satın aldım. kayışı siyah silikon ile değiştirmek istiyorum. bir arkadaş aliexpress ten bulabilirsin dedi ama yüzlerce kayış var ve sanırım hepsi yan sanayi çünkü çok ucuz.

1) orjinal kayışı nereden temin edebilirim?
    2) kaliteli yan sanayi bilen/alan olduysa daha önce link paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

merhabalar,

classic modeli satın aldım. kayışı siyah silikon ile değiştirmek istiyorum. bir arkadaş aliexpress ten bulabilirsin dedi ama yüzlerce kayış var ve sanırım hepsi yan sanayi çünkü çok ucuz.

1) orjinal kayışı nereden temin edebilirim?
    2) kaliteli yan sanayi bilen/alan olduysa daha önce link paylaşabilir mi?
    Merhaba Hocam ben de yeni Sport modelini aldım siyah silikon kayışlı olanını.
    Benim de gözüm classic model de ki kahverengi olanda. altı siyah silikon üzeri kahverengi deri olan.
    sizde ki ondan ise takas yapabiliriz ?
    Yalnız benim saatin kasası siyah olduğu için o kayış nasıl gözükecek bilmiyorum. gıcık bir sırıtması olur mu çözümleyemiyorum.
    siz gönderirseniz öncesinde denerim hoşuma giderse anında kargo şubeden ürünü alırken bende ki ni yollayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 10 Temmuz 2019; 17:10:23 >

• pasa_mahmut P kullanıcısına yanıt
    selamlar, deri kayışı takım elbise vs ile daha şık giyindiğimde kullanmayı düşünüyorum. günlük kıyafet ve spor giysilerle siyah silikon kullanacağım. O yüzden ilave almam gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/how-to-create-add-watch-faces-5944#post33274
    mükemmel bir olay ama yapamadım :(
  • Aşağıdaki haberde yazan bilgiler doğru mu?

"...Yorgun ve uykulu bir şekilde uyanıldığında, Huawei Watch GT Active nedenlerini gösteriyor ve test edilen parametrelerin her biri için kapsamlı açıklamalar ve ipuçları sunuyor..."

61saat: Huawei'nin akıllı saati sağlık tavsiyelerinde bulunuyor.
    LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 11 Temmuz 2019; 12:41:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Arayüzler güzel ama ben de henüz deneyemedim. Yakında yeni yüzleri destekleyen health uygulaması yayınlanabilir belki.

• arkadaşlar şu yeni saat yüzlerini ekleme işi nasıl yapılıyor millet kendi dizayn ettiği saat yüzlerini yüklüyor????
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Anladım iyi günler. Hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

arkadaşlar şu yeni saat yüzlerini ekleme işi nasıl yapılıyor millet kendi dizayn ettiği saat yüzlerini yüklüyor????
    Facebook'taki "Huawei Watch GT owners club" kapalı grubunda detaylı anlatılıyor ve çok farklı "custom" saat arayüzleri paylaşılıyor. Ben de bu arayüzlerin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum :)
    https://www.facebook.com/groups/241907303167747/

EDIT: Az önce şöyle de bir kaynak daha buldum:
    uk.community.huawei.com
    How to create & Add watch faces | Official Huawei Community UK
    https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/how-to-create-add-watch-faces-5944

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 11 Temmuz 2019; 20:25:31 >

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru.
    Saatin Çin versiyonunda stres ölçümü fonksiyonu var.
    Yazılım ve destek olarak Çin'in çok arkasındayız. Saat arayüzü ekleme, kendimiz dizayn etme gibi fonksiyonlar da mevcutken daha biz UK bölgesinin aldığı güncellemeyi bile göremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: congman

Aslında doğru.
    Saatin Çin versiyonunda stres ölçümü fonksiyonu var.
    Yazılım ve destek olarak Çin'in çok arkasındayız. Saat arayüzü ekleme, kendimiz dizayn etme gibi fonksiyonlar da mevcutken daha biz UK bölgesinin aldığı güncellemeyi bile göremedik.
    Xiaomi de benzer bir strateji izliyor ve cihazların Çin sürümü ile uluslararası sürümlerine farklı donanım ve yazılım koyabiliyor.

Çin'den toplanacak müşteri uluslararası müşteri sayısının onlarca katı olacağı için iç piyasaya ağırlık vermeleri normal diye düşünüyorum.

Üstüne bu saat Çin'de Türkiye olduğundan daha pahalı. Bunu farkedince Çin'den almaktan vazgeçmiştim. Sanırım sadece bayrak göstermekle yetiniyorlar Türkiye piyasasında...Zaten buradan da gördüğüm kadarıyla saatin sahip olduğu yapay zeka ve derin öğrenme işlevi sayesinde ortaya çıkan "öneri" içeriğiyle ilgilenen ve bunun nasıl yapıldığını merak eden kimse yok, herkes yeni saati arayüzü yükleme peşinde :)

İşin tekniğinin peşinde olan ve bu yüzden müşteri olacak insan sayısı çok az olduğu için firma pazarda yavaş kalıyor veya pazar davranışını umursamıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 12 Temmuz 2019; 16:21:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu yazılıp duran,çin üyeliğini becerip,custom saat yüzlerini yukleyebilen varmı forumda

• Arkdaşlar gt modeli sürekli bağlantı kopuyor xioami marka tel kullandım mi 8 acaba uyumsuz mu dedim samsung a geçtim note 8 onda da aynı bağlıyorum kendi kendine kopuyor bir daha bağlanmıyor sorunu yaşayan varmı çözebilen vs

• Arkdaşlar gt modeli sürekli bağlantı kopuyor xioami marka tel kullandım mi 8 acaba uyumsuz mu dedim samsung a geçtim note 8 onda da aynı bağlıyorum kendi kendine kopuyor bir daha bağlanmıyor sorunu yaşayan varmı çözebilen vs

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Bu yazılıp duran,çin üyeliğini becerip,custom saat yüzlerini yukleyebilen varmı forumda
    Ben çok yaklaştım haber vereceğim

• seyido S kullanıcısına yanıt
    Guzel bir anlatım bekliyoruz o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyido

Ben çok yaklaştım haber vereceğim

Alıntıları Göster
    Hadi inşallah.diyelim.
    Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
    FAcede falan anlatilandan bişey anlamadım.çince yazan sitelere yönlendıriyor.

• Arkadaşlar güncelleme geldi.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.