Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.697
Cevap
244
Favori
874.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Hayır yapılabiliyor hocam, Watch GT2e ile karıştırdınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 22 Mayıs 2020; 17:55:2 >
  • Arkadaşlar bu saatin akıllı bilektikten tasarım ve konuşma dışında nasıl farkları var. Tasarım ve konuşma için yaklaşık 6-7 kat fazla ödemeye değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tzaac T kullanıcısına yanıt
    Daha gelişmiş sensörleri olduğunu düşünüyorum ben. Aktivite takipleri dışında tasarım, mikrofon-hoparlör, müzik için dahili hafıza gibi özellikleri var, ayrıca SpO2 ölçümü ve stres ölçümü var bunlar bilekliklerde var mı bilmiyorum.Nabız ölçümü, uyku takibi ve spor aktivitelerinde GT2 veya Honor Magic Watch 2'nin sunduğu bir fark yok sanırım bilekliğe kıyasla(GT2e'ye yönelin bu önemli ise). Bunun dışında bildirim vs. görüntülemeyi bileklikler de yapıyor fakat o ekrandan yapmakla bu ekrandan yapmak bir değil günlük kullanım için. Özetle sadece aktivite takibi için alacaksanız (aktiviteyi kaydeder, sonuçlara telefonlara bakarsınız) bileklik yerine almaya değmez ama saat istiyorsanız ve her gün şarj etmek istemiyorsanız tercih edebilirsiniz. Neticede normalde 30 liraya da saat var 1000 liraya da 10000 liraya da ve hepsi sadece saati göstermeye yarıyor.Bu giyilebilir cihazlarda da beklentiniz özette yazdığım gibiyse her cihaz sağlar, daha üstü kişisel tercihlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofarah -- 22 Mayıs 2020; 23:17:59 >




  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bir karışıklık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Açıkçası akıllı bileklik tasarımları bana hitap etmiyor. Honor ve Huawei bilekliklere güncelleme ile SpO2 ölçümü gibi özellikler eklenmiş diye okudum. Tabiki aradaki tasarım farkı tartışılamaz ancak işlevsellik de fiyat/performans değerlendirmesinde bir o kadar önemli benim için. Premium bir görüntüye yüksek ücret ödemek istemiyorum, bu nedenle arayış içersindeyim.

    Benim aradığım özelliklerin bulunduğu bir saat bulamadım henüz. Huawei watch gt 2'nin tüm özellikleri güzel ancak bildirim cevaplayamama benim için bir eksik. İşim gereği mesaj ve mail trafiğim oldukça yüksek. Kimi zamanlar saat üstünden kullanabileceğim "teşekkür ederim", "ilgileneceğim" gibi hazır cevaplar bile önem arz ediyor. Keşke konuşma yerine bildirim cevaplama özelliği olsaymış, saat üzerinden konuşma çok mantıklı gelmiyor bana. Galaxy serisi bildirim cevaplama yönüyle dikkatimi çekse de aklım pil ömrü nedeniyle burada kaldı. Çünkü çevremde birçok insanın kısa pil ömrü nedeniyle akıllı saatlerden vazgeçtiklerine şahit oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tzaac T kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi ihtiyaçlara göre karar vermek.Şu anki cihazlar beklentilerinizi karşılamıyorsa bekleyin.Açıkçası çok zaruri olmasa da ben de bildirimlere geri dönüş olsun isterdim fakat saati her gün şarj etmek-3 günde bir şarj etmek ile hafta bir-2 haftada bir şarj etmek arasında çok fark var kullananlar bilir.Bu nedenle Magic Watch 2 tercih ettim ve şimdilik önemli bildirimlere telefondan yanıt vermeyi, diğerlerinin ise takibini yapmayı tercih ediyorum.İstiyorsanız Active 3 ve GT3 gibi cihazları bekleyin o zamana kadar band kullanın.Samsung tarafında pilin 1 haftaya çıkarılması zor ama Huawei tarafında mesajlara yanıt vermenin gelebileceğini düşünüyorum. Neticede 5 yıl önce bu gibi cihazlar yoktu ve tam anlamıyla ideal bir saat de 1-2 nesil içinde gelir gibi duruyor, mesela benim Siri gibi bir asistan beklentim var android için umarım Türkçe destekli bir asistan gelir 1-2 nesil içinde.




  • Arkadaşlar merhabalar, saati yeni aldım. Saate aramalar bildirim olarak gelse de diğer hiçbir bildirimi saat üzerinden göremiyorum. Telefondan bildirimleri açtım, gerekli uygulamaları da seçtim fakat saate bildirim alamıyorum bir türlü. Uygulamaya da gerekli izinleri verdim.

    Telefon: Xiaomi Mi 9T
    Health uygulaması: 10.0.5.332
    Mobile Services: 4.0.4.208
    Saat: 1.0.6.32

    Edit:
    Bir şekilde bildirimleri almaya başladım fakat telefondaki uygulamayı kapatınca bildirim de kesiliyor sanırım (bluetooth bağlı kalmaya devam ediyor). Herkeste mi böyle bu? Uygulamanın sürekli olarak arka planda çalışıyor olması mı lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 23 Mayıs 2020; 19:47:47 >
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    İphoneda uygulama calismasada bildirim geliyor Bluetooth bagli olmasi yeterli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Hocam mi 9t de başıma gelmişti. Aramalar saate düşüyor fakat bildirimler gelmiyordu. Şu an tam yerini hatırlamıyorum ama ayarlarda bildirim diye aratırken bir yere girmiştim. Orayı işaretleyince düzelmişti. Bildirim erişimi miydi neydi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Hocam bende honor mw2 yi xiaomi mi 8 ile kullanıyorum. İlk eşleştirmede bende arama dışında bildirimleri alamama problemi yaşamıştım. Diğer tüm izinleri verdiyseniz healt uygulamasının otomatik başlatmayı açarak, son uygulamaları gördüğünüz yerden üzerine basılı tutarak uygulamayı kilitleyip dener misiniz birde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Gt2 kullanıcısıyım. Huawei Mate 20 Lite telefonum var. 3 gün öncesine kadar Huawei Healt Beta kullanarak saatime custom watchface yükleyebiliyordum. Ancak 3 gündür watchface sekmesine girince beyaz bir ekran çıkıyor ve 3 nokta çıkmıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu ? Ya da çözüm önerisi olan var mıdır? Teşekkürler.Huawei Watch GT2 [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_pAncu

    gt2e'den memnun musunuz? biraz detay verebilir misiniz ilk kullanıcı olarak...
    bana göre görüntüsü gt2 den daha hoş. spor bir görünüm var. ben saatten görüşme yapmadığım için gt2 deki bu özelliğe ihtiyacım yok. şarjı 15 günün altında gitmedi hiç. hertürlü saat arayüzü gt2 gibi yükleniyor. hatta kendim arayüz yapmaya başladım. gear s3 ten geçtim. beğendiğim arayüzlere para ödüyordum. şimdi kendim yapıyorum :)
    spor yapma konusunda aradığım tüm özellikler mevcut. öğrenmek istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.
  • Merhaba ustad ben de gs3 ten gectim
    Malum s3 te egzersiz algilama otomatik bunda ise kendin baslatiyorsun
    Yazilimda dağ kadar fark var.ama yinede sarji ve goruntusu icin katlaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,huawei watch gt2 almayı düşünüyorum,telefonum xiaomi redmi note 8 pro,eşleştirme bağlantı kopması sorunu vs gibi sorunlar var mı saatin xiaomi telefonlar ile?
    Ve de şeyi soracaktım,konuda bir kaç sayfa okudum,ilk sayfalarda saatin sadece 13 küsür arayüzü falan var denmiş yarısı da çöp demiş hatta bir arkadaş,bence arayüz olması önemli,mesela xiaomi amazfit gts te inceledim onda binlerce arayüz var huawei watch gt2de sadece 13 vs arayüz olması can sıkıcı olur,sonrada bu arayüz sayısı artırıldı mı?
    ve de ortalama olarak şarjı ne kadar gidiyor onu soracaktım
    Teşekkürler,iyi bayramlar.
  • Arkadaşlar bildirim problemini bir şekilde çözdüm, bildirimleri alıyorum. Cevap verenlere teşekkürler, şimdi 2 sorunum var. Birincisi Huawei Health uygulaması hem telefonumdaki adım sayısını hem de saatten gelen adım sayısını topluyor. Ortaya da bir nevi 2 kat sonuç çıkıyor. Huawei Health uygulamasının sadece saatten gelen verilerle hareket etmesini istiyorum. Bunun ayarını bulamadım. Uygulamada da şu şekilde bir ibare var zaten.

    Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

    Diğer sorum ise bugün evde spor yaptım fakat anlık gösterdiği kalp atışlarının yanlış olduğunu düşünüyorum. Kalbim yerinden fırlayacak gibiyken 90 gösteriyor, gayet sakinken 130 gösteriyor vs. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

    Son olarak da spor modundayken spor modu arka planda gerekli hesaplamaları yapsın, ana ekrana dönebileyim istiyorum fakat sanırım mümkün değil doğru mudur?




  • Son sorunuz mumkun degil bu ve benzeri eksikliklerinden oturu gs3 ten sonra benim icin hayal krikligi olddu malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Evet dogrudur arka planda calissin ben ornegin telefonla konusayim saatten spor yaparken dediginiz an aktivite hesapalama duruyor saatte konusma bittikten sonra manuel olarak baslatmaniz lazim kaldigi yerden devam etmesi icin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Arayuzu nerden nasil yapiyorsun hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.