Şimdi Ara

Huawei Watch Fit [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
23.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim dediğiniz sürümü yükledim saat güncellemeye çalıştım ama son sürüm yüklü dedi sürüm numarası bu doğru mudur

Huawei Watch Fit [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt

Evet hocam bu sürüm.

Telefondan uygulamanın verilerini silin ve sonrasında telefona sıfırdan saati bağlayın. (Huawei hesaba giriş-Saat ekle gibi işlemler)

Tekrar sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Biz de 2 tane var, son sürüme güncelleyip saati tekrar ekledikten sonra 1 kere bile kopmadı. Bluetooth açınca otomatik bağlanıyor.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Yine kopuyor usta valla çıldıracam ya

Bir yerlerde bir terslik vardır. Bu son sürüme geçince artık normal bluetooth kısmından da eleştiriyor cihazı. Orada görmeniz lazım. Ondan dolayı direkt bağlanıyor.

Xiaomi cihazlarda uygulamayı arkada kapatma, uygulama otomatik başlasın ayarlarını da yapmışsınızdır diye düşünüyorum.

Aynen direk eşleştirme çıkıyor bi gelişme var ama hala bende stabil değil tüm ayarlar izinler pil tasarrufu otomatik başlatma tüm ayarlar yapılı

Telefondan konum ayarlarına girmenizi rica edicem. Sağlık uygulamasının konum izninin "her zaman" olması gerekiyor. Bir de konum ayarlarının altında "Kablosuz ağ ve Bluetooth taraması" açık olmalı. Bir deneyin inşallah olur.

Akşam eve gidince yapayım bu ayarı yapmamış olabilirim tam emin olamadım ilginiz için teşekkürler sağolun

Baktım yapmışım ayarları ama maalesef anlam veremedim en iyisi boş bi zamanda komple format deneyeyim

• Yok arkadaş olmuyor ben bu saati satıyorum 1000 tlye bırakırım tertemiz xiomi alacağım saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 21 Şubat 2022; 13:51:36 >

• iPhone ile denedim mükemmel çalışıyor xiomi ile ilgili bir sorun var anladım telefonu değiştiremeyeceğime göre bu saati takas veya satış ile elden çıkarmam gerekecek

Beta sürümünü denedim ayarlarım aynı bu şekilde yaptım sizde de ayarlar bu şekilde mi

Ben de xiaomiyle kullanıyorum hocam. Yaptığınız ayarların dışında ayarlar/pil ayarları/uygulama pil tasarrufuna girin ve resimde gördüğünüzü ayarlayın. Bir de uygulamayı arkaya kilitleyin. Bunları yaptığınızda kopmaması lazım.

Aynen yaptım ayarları dikkat ediyorum nafile valla ne yapacağım bilmiyorum bende

• Herkese merhaba. Dün eşime bu saatten alıp kurulumunu yaptım şuanlık sorun yaşamadım fakat bu saat içerisine resim vs eklenebiliyor mu acaba? Çok detaylı inceleme fırsatım olmadı alırken.

• hknkuL kullanıcısına yanıt

O tarz şeyler yok hocam. Zaten bir çok markada çoğu akıllı saatte yok.

Müzik, resim, belge, oyun yüklenemiyor eklenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 5 Mart 2022; 8:47:2 >
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Kendim samsung watch active 2 kullanıyorum vardır diye düşünmüştüm. Sadece ana ekrana koyuluyor sanırım diğer arkadaşın bahsettiği gibi. Huawei Watch Fit [ANA KONU] 

• hknkuL kullanıcısına yanıt

Aynen sadece saat kadranına koyabilirsiniz birkaç tane konulabilir eşim 3 resim olarak kullanıyor sınırı kaç bilmiyorum

• Teşekkür ederim kurcalayıp yerine bir bakayım.

• Sağlık uygulamasının 12.1.2.310 versiyonu çıkmış indirdim yükledim inşallah bağlantı sorunu kalkmıştır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.