Aynı grupta modlu Huawei health uygulaması var onu kuruyorsunuz içerisinde yükleme kısmı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (71. sayfa)
-
-
Gt2 proda otomatik egzersiz algılayıp başlatılsın mı diye sorardı, daha 10 adim atınca.
Bu cihazda ne havuzda,nede koşu bandında otomatik açmıyor.
Otomatik açma ayarı acik. Başka bi ayar mı var,cihazda bi sorun mu var¿
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir zararı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei GT5 goruntuleri cikti ortaya. 45mm olacakmış. Tipi GT4'un birebir aynisi. Anladigim kadarıyla sadece geliştirilmiş sensor sunacaklar bu seride. GT4'un fiyatı Huawei sitesinde ciktigindan beri düşmedi. GT4 gibi 7000 TL den mi gelir yoksa 10000 TL fiyat mi biçerler acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 14 Eylül 2024; 11:26:38 > -
gt 4 ten hiç bir farkı yok. daha güzel olmasını beklerdim, hatta gt 4 daha güzel duruyor.
-
harmony os next ile mi çıkacak acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kutu görseli sahte gibi. GT4 teması ve tasarımı kordon dahil aynı görünüyor. Adamlar salak değil o kadar da aynı olmaz. Kasa aynı olabilir, sonuçta önceki kasalara göre daha güzel tasarımda.
Hiç sahte durmuyor. Adamın kolundaki ile birebir ayni saat resmi var. İnceleme icin insanlara yollanan ürünlerden sizan resimler heralde. GT5 Pro resmi de buldum simdi. Güzel duruyor. GT5 in ayni dizaynı, titanyum kasa, ECG özelliği. Üstüne 200 dolar fark koyarlar bir de.
-
Merhaba. İphone 15 ile kullanmak için aldım cihazı. Kargoda. Güncelleme ios cihazda uzun sürdüğü doğru mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple'da Apple Watch güncellemesi de uzun sürer. Kafaya takmamak lazım.
-
10 adım? Biraz abarttınız galiba. GT2 Pro'yu ben de kullandım, 800m öncesi (800 civarı adım) öyle bir şey sormazdı.
Akıllı saatlerde "Otomatik antrenman algılama" olayı bence saçma. Sensör sizin ne yaptığınızı bilemez. Araba sürerken eliptik antrenman sanabilir.
Garmin gibi spor odaklı saatlerde böyle bir şey yok mesela. Benim de ilk yaptığım şey bu otomatik antrenman algılama olayını kapatmak...
-
GT5 in klavye desteği ile mesajlara cevap yazma desteği olacağı sızıntıları var, umarım güncelleme ile bize de gelir
EKG ve Damar Sertliğinin GT4'de donanımsal olarak olup olmadığı kesinleşmiş miydi dostlar?
Güncellemeyle gelme ihtimali var mı sizce?
kimse bilmiyor galiba bende net bir cevap bulamadım, donanım özellikleri halen bilinmiyor, mesela ram kaç?
İlginç bu durum gerçekten 😄
Saat de yağ gibi çalışıyor akıyor adeta gerçi arayüzü tabi basit ama akıcılıkta Apple Watch'tan geri kalır yani yok
Yani Ramin düşük işlemcinin zayıf olması ve onu gizliyor olmaları da pek mantıklı görünmüyor.
Bu bilgilerin servis edilmemesi ilginç
32mb ram 4gb da rom var. Bu kadar kotu olmasina ragmen saat güzel calisiyor ama tabiki Apple Watch ile karsilastirilamaz bile. Bu daha çok saat görünümlü kaliteli bir akilli bileklik. Bu zamanda 32mb ram 4gb hafıza ile saat yaptık dememek icin bunlardan bahsetmiyorlar bile. Yoksa çok tepki görürler. Insanlar o zaman sorar bu kadar parayı neye verdiklerini.
-
Ne garip yahu 32 MB ram'le hesap makinesinden hallice bir şey 🤣
bu şekilde çalışması düzgün ölçümler yapabilmesi çok enteresan
Hayır enteresan değil. Huawei'nin saatlerinde ayar kısmında 10 tane ayar ya var ya yok. Geliştirici ne koyduysa onu kullanıyorsun. Ram'in düşük olmasının tek dezavantajı saatte aynı anda 2-3 işlem yapamazsınız. Örneğin ip atlama sporu açıkken hatırlatıcı kuramazsınız, o süre zarfında zamanlayıcı ayarlayamazsınız.
Bu yüzden kişisel olarak ben Huawei saatleri sıkıcı buluyorum.
Garmin de işlemci detayı vermez ama tüm atletlerin kolundadır.
İşini iyi yapmak önemli.
-
Doğrudur hocam ben bu şekilde kullanıma ihtiyaç duymadığım için eksikliğini de fark etmedim ama ihtiyacı olan için fark yaratıyordur elbette.
Klavyeyle mesaj yanıtlama gelse onu da kullanmam, YouTube olsa onu da izlemem saatte. Küçücük ekranda bunlarla uğraşmam yani.
Ha her özelliğe de gereksiz diyemem kendi açımdan. Ses kaydı olsa, sesli hatırlatıcı alabilme özelliği olsa, haritalar-navigasyonu telde olduğu gibi detaylıca saatte görüp takip edebilsem, çift tıkla uyandırma olsa, hatta konuma göre aod otomatik kapatma açma gibi rutinler olsa bunları kullanırdım, hayatımı kolaylaştırırdı.
Ama şu an şarj süresi uzunluğu ve tasarımının iyi olmasıyla hala ağır basıyor benim nazarımda diğer saatlere...
Nerden yaptınız ben göremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X