Şimdi Ara

Huawei Watch 3 Pro New tanıtıldı: Bir eksik bir fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Watch 3 Pro New tanıtıldı: Bir eksik bir fazla



    Ambargo altında olmasına rağmen akıllı saat pazarını inatla bırakmayan ve yeni modellerle etki alanını genişletmeye çalışan Huawei bu hafta yeni bir ürün daha tanıttı. Huawei Watch 3 Pro New bazı eksikliklerle geliyor.



    Huawei Watch 3 Pro New özellikleri ve fiyatı



    1.43 inçlik 466 × 466 piksel AMOLED ekrana sahip olan akıllı saat, titanyum alaşımlı gövde yapısı sayesinde dayanıklılığını arttırıyor. HarmonyOS 3.0 da yeteneklerine önemli bir katkı sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei, HarmonyOS 3.0'ı tanıttı: İşte yenilikler



    Nabız takibi, vücut ısısı takibi ve uyku takibi gibi gelişmiş sensörleri olan ürün kandaki oksijen ölçümüne yer vermemiş. Bunun yerine ECG ile hitap kitlesini biraz daha farklı bir yöne kaydırmış.



    2GB RAM ve 16GB depolama ile gelen Huawei Watch 3 Pro New modeli akıllı modda 4 güne kadar kullanılabiliyor. Çin’de 430$ fiyat etiketi ile satışa başladı ancak yurt dışında bu miktar artacaktır.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/28/huawei-watch-3-pro-new-launch-china-amoled-display-titanium/







  • Huawei Watch 3 Pro New tanıtıldı: Bir eksik bir fazla
  • huawei'den kazık bir ürün daha

  • Bende GT3 Elite var çok beğenerek almıştım ki cidden mükemmel bir saat çıktı. Ambargo olsa ne yazar, adamlar işi biliyor. Özelleştirmeler olsun, batarya süresi olsun, şekil olsun harika, saati gören kaç kişi marka model sordu biraz kurcalayan kopamıyor. Önyargı iceren algı yaratan saçma ve boş beleş bir içerik olmuş. Kan oksijen ölçümü var benim saatte 1 kere meraktan kullandım, böyle bir ölçüm şekli yok zaten koldan kaldirdiklari çok iyi olmuş. Tansiyon ölçme çok çok daha faydalı ve gerekli bir özellik

  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.C.

    Bende GT3 Elite var çok beğenerek almıştım ki cidden mükemmel bir saat çıktı. Ambargo olsa ne yazar, adamlar işi biliyor. Özelleştirmeler olsun, batarya süresi olsun, şekil olsun harika, saati gören kaç kişi marka model sordu biraz kurcalayan kopamıyor. Önyargı iceren algı yaratan saçma ve boş beleş bir içerik olmuş. Kan oksijen ölçümü var benim saatte 1 kere meraktan kullandım, böyle bir ölçüm şekli yok zaten koldan kaldirdiklari çok iyi olmuş. Tansiyon ölçme çok çok daha faydalı ve gerekli bir özellik
    Türkiye de en çok akıllı saat satan firmadan bahsediyor haberi yok muhtemelen. Zaten bilinçli yapılıyor bazı şeyler işim ucunda para var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir haber yaparken çok dikkatli olmamız gerekiyor. Verdiğimiz bilgilerin doğruluğundan önce kendimiz emin olmalıyız. Habercilik bunu gerektirir. SpO2 olarak da adlandırılan kandaki oksijen ölçümü, çok temel bir ölçümdür. Cihazdan bu özelliği çıkarmak kulağa ne kadar mantıklı geliyor ? Eğer aklımıza yatmayan bir nokta varsa ikincil kaynaklarla verdiğimiz bilgiyi okuyucuya sunmadan önce teyit etmeliyiz. Maalesef haberde paylaşılan kaynağın kendisi ikincil kaynak olduğu için hataya düşülmüş. Ben sizinle orijinal kaynağı paylaşıyorum ve cihazda SpO2 ölçümünün var olduğunu söylüyorum.

    https://consumer.huawei.com/cn/wearables/watch-3-pro-new/





  • Üründe SPO2 sensörü var!!!!!!!!!




    Huawei Watch 3 Pro New tanıtıldı: Bir eksik bir fazlaconsumer.huawei.com
    HUAWEI WATCH 3 Pro new - 华为官网
    https://consumer.huawei.com/cn/wearables/watch-3-pro-new/


    Google Translate ile İngilizce'ye çevirin ve aşağı inin. Yazıyor abicim ya. YAZIYOR!


    @ekrem71




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 29 Temmuz 2022; 20:44:24 >
  • Pro New şeklinde isimlendirme olur mu? Aklı bu kadar çalışıyor işte bu firmanın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.