Şimdi Ara

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tesciline Hak Kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei Türkiye

    Ar-Ge Merkezi,

    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tesciline Hak Kazandı




    Her yıl, gelirlerinin %10'undan fazlasını Ar-Ge yatırımlarında kullanan Huawei'nin İstanbul'da faaliyete açtığı en büyük ikinci uluslararası Ar-Ge Merkezi,   Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen lisansla tescillendi.




    Dünyanın dört bir yanındaki operatörlere yeni nesil telekomünikasyon çözümleri sağlamada lider konumda olan Huawei'nin, Şubat 2010'da Ümraniye'de Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla açtığı Ar-Ge Merkezi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın denetimlerini başarıyla tamamlayarak lisans almaya layık görüldü.


    Yerel ve uluslararası pazarların telekomünikasyon ihtiyaçlarına yönelik ileri teknoloji ürün ve hizmetler geliştiren Huawei, bu lisans ile "5746 ayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun" çerçevesinde araştırma ve geliştirmeye sağlanan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazandı.


    Huawei Türkiye, Aynı Zamanda Bölgesel Ar-Ge Merkezi Konumunda


    3 yıl içinde toplam 50 Milyon Dolar'ın üzerinde yatırım miktarı hedefiyle kurulan Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, Türkiye, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nu kapsayan "Bölgesel Ar-Ge Merkezi" görevini üstleniyor. Bugün 200'den fazla mühendisin görev aldığı merkezde, 3 yılın sonunda toplam 500 mühendise istihdam olanağı sunulması hedefleniyor.


    Huawei'in Türkiye'ye verdiği önemin bir göstergesi de olan Ar-Ge Merkezi'nde katma değerli servisler, ücretlendirme ve faturalandırma, çağrı merkezi ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi ürün ve hizmetler geliştiriliyor. Ayrıca, yazılım ürünleri, kablosuz teknolojiler (2G/3G/4G) ve ALL-IP, sabit mobil yakınsama (FMC), yeni nesil şebekeler (NGN) alanlarında analiz ve araştırmalar, ürün planlama, optimizasyon, performans iyileştirme ve pazar adaptasyonu uygulamaları yürütülüyor.  









  • ümraniyenin neresinde arge var bi tepeüstü yolunda avea ile casper var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.