Şimdi Ara

Huawei telefonların kilit ekranında reklam gösterilmeye başlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnızca kilit ekranında varsa büyük sorun değil bence, Xiaomi'de her uygulamada çıkıyor.
  • Kilit ekranında çıkan bağlantılı bir reklam falan değil. Magazin Kilit Açma diye bir özellik var ve bu özellik sayesinde telefona sürekli güncel duvar kağıtları iniyor otomatik olarak. Geçen gün bende fark ettim ve booking yazılı duvar kağıtlarını sildim. Kilit ekranında hiç karşıma çıkmadı.

• Huawei halkın nabzını tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamido -- 16 Haziran 2019; 2:40:33 >

• Quellity kullanıcısına yanıt
    Xiaomi de ekran kilidinde reklam felan yok ben görmedim sadece kendine ait bir kaç uygulamada çıkıyor başka da yok ben görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok etkin bir şekilde kullanıyorum ve asla böyle bir sorun yaşamadım xiaomi kullananlar hiç bok atmasın onların telefonunda reklam var ve kapatılamıyor music uygulamasında bile reklam var hala savunuyorlar çok saçmasınız.

• Mrb ben de huwai P20 lite var onda online oyun oynarken face dolaşırken reklam geliyor tam bir fiyasko telide yeni aldım inşşalah bu olay düzeltilir yada huwai bu olaya cözüm bulması lazım

• Aslında huaweı açısından kötü değil . Kendi görüşümü söylim aksine abd ye karşı bi tavır almış durumdayım. Artık telefon devleri birleşip ortak bi yazılım çıkarmalılar. Ambargodan sonra abd ürünlerini cımbızla ayıklayacam.

• Hiç farkeymedik güzel fikir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.