Şimdi Ara

Huawei P9 Plus mercek altında: 3DTouch, Stereo Ses ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1100-1300 bandın da g8 alınır mı?kullanan arkadaşlar lütfen cevap

• Buna bu parayi veren varmiki htc 10 bu senenin en iyi cihazi

• telefon zaten kocaman.bir de daha büyüğünü çıkarmışlar.küçüğünü çıkarın da farklılık olsun.illa iphone aldıracaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram40

1100-1300 bandın da g8 alınır mı?kullanan arkadaşlar lütfen cevap

Kardeşim benim tavsiyem o fiyatlara G8 alınmaz. Benim şuanki telefonum G7 5 aydır da kullanıyorum. Daha öncede G8 3gb ram lı olanı 1 ay kadar kullandım. Bence emin ol G7 G8 e göre daha akıcı bir telefon. G8 de ortalama 5 saat ekran süresi alıyordum G7 de 7 saati buluyor. Kamera olarak gündüz aynılar fakat gece G8 baya önde. Ekran 1080p olduğu için işlemci tam yetmiyor sanki bundan telefonda ısınma oluyor. G8 in en beğendiğim yanı ses kalitesiydi özellikle hapörlör ü çok kaliteli baya bir güzeldi. G8 yerine P8 veya G4 al yada Honor7 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    sağol dostum.
  • merhaba arkadaslar,

eski bir lg g2 kullanicisiyim,trde satisi olmadigi icin almanyadan 2000 liraya p9plus aldim cok arastirip note5 yerine bunu tercih ettim , resimlerden daha da guzel bir his veren tasarimi var cok begendim.Bataryasi 1 gunu cok rahat çıkartıyor gun sonunda %30 kadar kaliyor(aktif konusma ehatsap internet kullanarak),kamerasi cok basarili iphone 6plusla kiyaslayabildim bariz guzel karanlik cekimi ve selfie kamerasi digerlerine fark atar,oyun olarak modern combat 5 blakout oynadim kasmiyor isiniyor biraz ama aşırı degil,menusu cok kullanışlı ve kolay,bircok seyi degistirme secenegi koymuslar dolayisiyla telefon cok esnek bi halde,bluetooth aktarimi ve sarj olayyi cok hizli bu guzel.Kasanin tuşları apple kalitesinde degil ama dandik de degil orta kalitede,parmak izi tarayıcı cok cok hizli algiliyor,hoparlor 2 adet ahizeden tiz sesler alt kismindaki hoparlorden bas sesler cikiyor her ses tonu belirgin ve net ayrica yuksek desibelde cikiyor fakat equalizer ayari yok bu eksi bence,kulakligi orta kalite harika degil kotu de degil normal,parmak bogumun tersiyle 2 kez tiklayyinca ekran goruntusu alma, tüm telefonu sallayinca duvarkagidi degistirme,2 parmagign bogumunun tersiyle 2 kez tiklamayla egitim videosu gibi sesle birlikte ekran videosu cekme,parmak bogumunun tersiyle ekrana S çizerek ekrani kaydira kaydira uzuuunn bir ekran goruntusu resmi alma gibi hoş ve tanitimlarda olmayan ozellikleri mevcut , telefona bayiliyorum , umarim uzun sureli kullanabilriim fiyatinin hakkini veriyor , herkese tavsiye ederim...

• merhaba arkadaslar,

eski bir lg g2 kullanicisiyim,trde satisi olmadigi icin almanyadan 2000 liraya p9plus aldim cok arastirip note5 yerine bunu tercih ettim , resimlerden daha da guzel bir his veren tasarimi var cok begendim.Bataryasi 1 gunu cok rahat çıkartıyor gun sonunda %30 kadar kaliyor(aktif konusma ehatsap internet kullanarak),kamerasi cok basarili iphone 6plusla kiyaslayabildim bariz guzel karanlik cekimi ve selfie kamerasi digerlerine fark atar,oyun olarak modern combat 5 blakout oynadim kasmiyor isiniyor biraz ama aşırı degil,menusu cok kullanışlı ve kolay,bircok seyi degistirme secenegi koymuslar dolayisiyla telefon cok esnek bi halde,bluetooth aktarimi ve sarj olayyi cok hizli bu guzel.Kasanin tuşları apple kalitesinde degil ama dandik de degil orta kalitede,parmak izi tarayıcı cok cok hizli algiliyor,hoparlor 2 adet ahizeden tiz sesler alt kismindaki hoparlorden bas sesler cikiyor her ses tonu belirgin ve net ayrica yuksek desibelde cikiyor fakat equalizer ayari yok bu eksi bence,kulakligi orta kalite harika degil kotu de degil normal,parmak bogumun tersiyle 2 kez tiklayyinca ekran goruntusu alma, tüm telefonu sallayinca duvarkagidi degistirme,2 parmagign bogumunun tersiyle 2 kez tiklamayla egitim videosu gibi sesle birlikte ekran videosu cekme,parmak bogumunun tersiyle ekrana S çizerek ekrani kaydira kaydira uzuuunn bir ekran goruntusu resmi alma gibi hoş ve tanitimlarda olmayan ozellikleri mevcut , telefona bayiliyorum , umarim uzun sureli kullanabilriim fiyatinin hakkini veriyor , herkese tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Sene olmuş 2016 hala G2 nin üstüne elle tutulur yenilik koyan yok. Parmak izinden başka bir espirisi yok bu telefonların..

Sürekli telefon değiştiren biri olarak bunu şöyle cevaplayabilirim. Neden mi telefon değiştiriyorum? Çünkü performans sürekli artıyor. Önceki telefonum Galaxy s6 şimdiki S7 egde oranla internete girme hızı çok yavaştı. G2 ile S7 ikisini yan yana koyup aynı şartlarda web sayfası açın birkaç sayfa gezin fark çok bariz ortaya çıkar. Çünkü zamanımız kısıtlı bazılarının hıza ihtiyacı var. Bazısının işini yavaş telefonda görebilir ama bana s7 egde bile yetmiyor daha hızlısını arıyorum.

Başka bir konuda bazılarıda oyun meraklısıdır ona lafım yok. Ama şu benchmarklar varya öylesine tutarsızki anlatamam! Bakın eşimin telefonu Galaxy a7 ile S7 edge arasında web sayfa açma hızında en fazla 1-2 saniye fark var neredeyse aynı hızda açıyorlar. Ama s6 diğer modelimiz a7'ye oranlar hızlı olduğu halde aynı hızda sayfa açamıyor. Ayrıca S6 son model s7'ye oranla çok ağır web sayfası açıyordu hiç memnun değildim. Belkide yazılım problemi olabilir belkide A7 işlemcisinin web hızının büyük farkı var. Benchmarklar grafik performansı ile çok farklı rakamlar ortaya koyuyorlar. Şunu anladımki güncel modeller her daim eski amiral gemilerinden bile daha performanslı olabiliyorlar oyun hariç.

Herkes oyun delisi değil mesela bu sitede A7 için neredeyse herkes pahalı ve çöp demiş eğer oyun meraklısı değilseniz neredeyse kusursuz mükemmel bir telefon derim. Kaliteli kasa, çok hızlı işlemci, güçlü batarya ve iyi kamera. Ama s7 edge başka bir olay her konuda azda olsa farkını ortaya koyuyor evet pahalı işte pahalı diyene yarı fiyatına a5 ve a7 var.

• Bu arada üstteki mesajımda sürekli samsung örneği verdim. Bu sayfaları takip etmemin sebebi artık Huawei ile ilgileniyorum oluşumdur. Huawei mate9'u bekliyorum. İstediğim gibi çıkarsa s7 egde'ten geçiş yapacağım. Çünkü edge ekranı tüm performansa rağmen beni sinir ediyor! Kullanımı zor eller avuç illa değiyor bu durum takılmalara sebep oluyor. Ayrıca Huawei'in ekran kasa oranları çok iyi büyük ekranı ufak kasaya sığdırmasıda çok hoşuma gidiyor. Bu markayı ilgiyle izliyorum bence geleceğim Samsung'u başarılı çocuğu Huawei olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.