Şimdi Ara

Huawei P9 Lite 2017 Alınır Mı? ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gün içinde teknosa, mediamarkt vb mağazalara gidip annem için telefon alacağım.

Şu an aklımda iki model var.

huawei p9 lite 2017 3 gb ram 16 gb hafıza parmak izi
    huawei y6 2018 2 gb ram 16 gb hafıza yüz tanıma ile açılış

p9 lite 3 gb ram olduğundan dolayı bi tık daha önde benim için. Her ne kadar y6 2018 model olsa da ramin daha yüksek olması androidde çok daha önemli sanırım.

Lenovo moto, asus, nokia falan da bakmıştım dün mediamarktta ama hiçbiri içime sinmedi. Tasarım olarak gözüme en çok hitap eden huawei oldu.

Telefonu annem kullanacak o yüzden fazla bir şey beklemiyorum. Kasmasın donmasın ve uzun süre min 2 yıl kullanabilsin yeterli..

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 20 Ağustos 2018; 14:0:5 >

• Huawei p9 lite 2017'yi Annen kullanacaksa gönül rahatlığıyla alabilirsin. Batarya performansı güzel günü rahat çıkartıyor 6 ay oldu hala iyi yani. Hafıza sorunu var hafıza dolmaya başlayınca donma kasma başlıyor onu dikkate alarak peşinen hızlı bir sd kart al tak. onun dışında iyi parmak izi arkada olması çok hoş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı telefonu anneme aldım 1 sene oldu. Çekmeme sorunu vardı. Huawei servise götürdüm, yazılım atıp geri verirler sanıyordum. Toplam 1 saatte anakart ve usb soketini değiştirip verdiler. Şu anda sıkıntı yok. Tavsiye ederim. Kendim Iphone 6 kullanıyorum. Telefonun ekranı ve parmak izi okuma süresi vs. Iphone dan baya iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Asus zenfone 5 alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.