Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.689
Cevap
40
Favori
241.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncelleme gelmişti yakın zamanda, yaptınız mı?
  • Ben son sürümdeyim güncellemeyi yaptım.

Orijinalden alıntı: Mentolluayran

Ben son sürümdeyim güncellemeyi yaptım.

evet yaptım düzgünce kullanıyordum dün nolduysa yine gitti kaldırdım yükledim düzeldi.

Onu nereden çıkardınız? Her şey Biden' e bakar, tabi şu da var, Biden he dese bile Huawei Google servislerini açar mı ya da bizim cihazlara gelmesi teknik olarak mümkün mü bilemiyorum. Hoş biz zaten en kötü seneye kendi işletim sistemimize terfi edeceğiz. Android güncellemesi ile işimiz olmayacak. Ama bu sistemde gitsek bile Android 11 güncellemesi alacak bu seri.

Swiftkey iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bizim cihaz 11 alır dimi kesin ki almalı zaten daha yeni bir cihaz

Almazsa saçmalık olur ne demek ya zaten cihaz 10 ile geldi daha 9 ay önce piyasaya çıkmış cihaz

Orijinalden alıntı: zopheal

Onu nereden çıkardınız? Her şey Biden' e bakar, tabi şu da var, Biden he dese bile Huawei Google servislerini açar mı ya da bizim cihazlara gelmesi teknik olarak mümkün mü bilemiyorum. Hoş biz zaten en kötü seneye kendi işletim sistemimize terfi edeceğiz. Android güncellemesi ile işimiz olmayacak. Ama bu sistemde gitsek bile Android 11 güncellemesi alacak bu seri.

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

ayrıca burayada bakabilirsiniz p40 lite güncelleme almayacak diye biliyorum

P40 Lite şu anda EMUI 11 için yükseltme planında değil. Ancak, yükseltme geliştirme, optimizasyon ve test aşamasında olduğu için bu plan şu anda tamamlanmış değil, bu nedenle gelişmeleri paylaşıyor olacağız Takipte kalın 👋

EMUI 11'i geliştirme ve iyileştirme süreci ilerledikçe yeni bilgiler sunulacak.

Bu liste Huawei nin yayınladığı resmi bir liste değil, bir siteden alınmış yazıyor içerikte de. Ayrıca yanlış bilmiyorsam Emui11 Android 11 değil, Android 10 üzerine kurulan bir güncelleme. Emui 11 alacağımıza eminim ama dediğim gibi belki Harmony os daha önce gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 26 Şubat 2021; 16:35:3 >

Orijinalden alıntı: abduko

Valla gelmezse çok kötü olur saçma sapan bir şey yapmış olur Huawei bizim için büyük haksızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Bu liste Huawei nin yayınladığı resmi bir liste değil, bir siteden alınmış yazıyor içerikte de. Ayrıca yanlış bilmiyorsam Emui11 Android 11 değil, Android 10 üzerine kurulan bir güncelleme. Emui 11 alacağımıza eminim ama dediğim gibi belki Harmony os daha önce gelir :)

ama huawei sitesi değilmi burası ?

Emui 11 alacağımıza eminim demişsiniz nasıl eminsiniz bende emin olmak istiyorumda :)

Harmony os bu sene sonunda geleceğini düşünüyorum fakat mevcut android üzerine nasıl gelecek gelirse yeni modellerine gelir diye düşnüüyorum.

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Valla gelmezse çok kötü olur saçma sapan bir şey yapmış olur Huawei bizim için büyük haksızlık

Alıntıları Göster

yorumlardada herkes sizin gibi demiş ama yukardaki arkadaş geleceğine emin mesajı okumuşsundur.

Daha önceki deneyimime dayanıyor inancım aslında, mate 9 dan geçyim bu cihaza. Mate 9 a 3 yıl her güncellemeyi verdiler. Tamam belki amiral gemisiydi ama p40 serisi de şu an farklı bir dönemin başlangıcı onlar için. EMUİ 11 de teknik olarak bir sıkıntı çıkmadığı sürece vereceklerdir. Şu an kullanıcı küstürme lüksleri yok ve bu model en çok satılan cihazları. Adı lite olsa da lite olmayan bir cihaz. Ki ben de farklı listelerde p40 serisi alacak diye okudum. Bu sebeple çok takılmayın. Dediğim gibi belki direk yollarlar Harmony zaten :)

Orijinalden alıntı: abduko

yorumlardada herkes sizin gibi demiş ama yukardaki arkadaş geleceğine emin mesajı okumuşsundur.

Alıntıları Göster

Valla inşallah gelir gelmeli zaten arkadas haklı

• Wang ayrıca, Harmony’nin Huawei tarafından satılan modellerin çoğunu uygun donanımla kapsayacağını kaydetti. Şu anda, piyasadaki modellerin %90’ından fazlası HarmonyOS sistemiyle yükseltilecek ve resmi ayrıntılar daha sonra bir yükseltme planıyla gelecek.

p40 lite için hayırlı olsun diyelim o zaman :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.