Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.513
Cevap
100
Favori
664.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ikisi de Huawei P 30 peo bire bir her türlü aynı ayarda.İkiside VOG-L29.İkisi de canlı modda İkisi de varsayılan ayarda.İkisi de otomatik parlaklık devre dışı son ayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETER_BÖCEK -- 3 Mayıs 2019; 11:39:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Ben bu durumdan şikayetçiyim.Diğer ekran çok daha başarılı.Ne yapan bilirim?Birde ekranların markalarını öğrenmenin bir yolu var mı acaba?

• BETER_BÖCEK B kullanıcısına yanıt
    2 cihazda Fhd+ çözünürlükte miydi? İkisinide fhd yapıp deneyin, eğer renkler canınızı sıkıyorsa bence servise verin değişim isteyin

• HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Evet geçerli çift sim işte sim kart tak ister nm kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Hocam bende hassas bırıyım bu konuda sunu onerırım sana ;https://www.decathlon.com.tr/acc-120-gozluk-kilifi-id_8213655.html
    Ben 1 yıldır bununla kullanıyorum kılıf olsun olmasın şarj ederkende altına koyuyorum
    Hocam sizinki daha iyimiş. Bendeki örgü olduğu için çok kalın oluyor, her ceketin iç cebine sığmıyor.

Söylemeyi unuttum ikisinde de akıllı çözünürlük kapalı.İkiside FHD mod da.Bu kadar fark olabilir mi?Hep mi beni bulur arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BETER_BÖCEK

Bizde telefonları ilk aldığımızda, Melih abi ile denedik. İlk seferde benim telefonun ekranı daha iyi gibiyken, 1 saat sonra bütün ayarlar aynı şekilde denediğimizde, onun telefonunun ekranı daha iyi oldu.

Ekranın LG mi yoksa BOE mi olduğunu öğrendiğimiz programın adı neydi?

• BETER_BÖCEK B kullanıcısına yanıt
    Senin karşılaştırma sansın var en azından:)) bizde o şans yok hangi ekranı kullamıyoruz bilmiyoruz belki bizimde aynıdır.

• Programı buldum. Device info HW
  • Touchscreen ekranı yok, LCD Type yazan kısım var, orada da OLED/AMOLED yazıyor.
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende de Oled/Amoled yazıyor.Ekran markasını bulamadım.Benim ekran grimtrak hafif diğerine göre.O daha Samsung vari bir ekran.

Hocam vallahi sen daha iyi durumdasın.Keşke bende farketmeseydim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETER_BÖCEK -- 3 Mayıs 2019; 12:50:32 >
  • quote:

Hocam vallahi sen daha iyi durumdasın.Keşke bende farketmeseydim:)
    Hocam insanların içine kurt düşürdünüz valla :) simdiye kadar herkz tek marka ekran kullanılıyor diye biliyordu.
    Herkez artık sorgulamaya başlayacak ilk buldukları telefon ile ekran karşılaştırması yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoke6666 -- 3 Mayıs 2019; 12:54:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa, MediaMarkt, Vatan, gibi telefon satan yerlere gidip ekranlarına bakıcam :D

Ama biz zaten denemiştik. İlk seferde benim ekran daha beyaz gibi geldi, 1 saat sonra Melih abinin telefon daha beyaz gibi geldi. Bence Mate 20 Pro nun ekran olayı gibi değil.
  • quote:

Arkadaşlar tekrar merhaba.Satmak için ilana koyduğum telefonu mu bir müddet kullanmaya karar verdim.Hatta öyle ki amcamın oğlu da telefonu çok beğenip satın aldı.Ancak telefonları tesadüfi olarak yanyana getidiğimde gördümki ekranlarda farklılık var.Öncelikle ikisinde de ekran koruyucu yok.İkiside otomatik parlaklıktan çıkarılıp ekran fullendi.İkiside canlı modda.Onun ekranı benimkine göre daha keskin.Sistemsel yazıları daha koyu.Benimkisi onunkisine göre daha donuk bir görüntüye sahip.O daha canlı.Sanki benim ekran iğne ucu kadar noktaların biraraya gelmesiyle oluşmuş gibi duruyor.Sebebi ne olabilir.Birde telefon ekstra bir performans göstermediği halde bazı uygulamalarda otomatik kapalı olmasına rağmen kendi kendine ekran parlaklığı kısılıyor.Bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.İyi forumlar.
    Hocam ortadaki renk skalasındaki noktalarınız aynı yerdemi? Bu nedenle renk sıcaklığı farklı olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Ekran üreticisi root olmadan görünmüyor artık, mate 20 pro olaylarından sonra huawei üretici bilgisi kısmını engelledi sanırım.

• Sağdaki telefonun sağ edge kısmında yeşillenme mi olmuş yoksa açıdan dolayı ışık yansıması filan var ondan mı öyle gözüküyor?
  • Arkadaşlar p30 pro arka planda verileri yenilemesini istemiyorum hem pil tasarrufu açısından da iyi ancak benzer farklı ayarlar var işin içinden çıkamadım hani bildirimler vs gelsin bu arada HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 3 Mayıs 2019; 13:48:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• smoke6666 S kullanıcısına yanıt
    Hocam dün geceden beri ben bu olaydan dolayı telefondan soğudum desem yeridir.Şimdi iki ihtimal var.Ya sineye çek otur.Ya git uğraş al ver kovala başa bela.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.