< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (517. sayfa)
-
-
İyi bayramlar öncelikle, bilmediğimden soruyorum, telefon bahsettiğiniz maintanance moda nasıl alınıyor acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi bayramlar hocam. my huawei uygulamasından (güncelleme vs. kontrol edilen) alınıyor. şurada yapılışı var: https://consumer.huawei.com/my/support/article-list/article-detail/en-gb15766906/#:~:text=How%20to%20Enable%20Maintenance%20Mode,device%20to%20enable%20Maintenance%20mode.
bu arada ben 3 yıl kullandığım p30 pro telefonumdan birkaç gün önce realme gt 2 pro ya geçtim. p30 pro nun her şeyinden memnundum ama artık değişimin zamanı gelmişti.
-
Benim 12 sürümü değil, 10.1. 12 ye geçsem 3 saat olacak sanırım😅
Anlamadım bu işi. 10.1 i kullandığım halde hiç bir iyileşme olmadı bende.
En son sürüm neyse onu kullanıyorum ben. Tahminim kampanya adı altında yeni pil diye yannsanayi üretim pil takıldı. Fabrikadan üretim pili bu kadar kalitesiz değildi. Bayram bitimi durumu sorup cevap atarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefonu kargoyla yollarken yolda zarar gelmeyecek şekilde nasıl paketlediniz acaba?
-
Zannetmiyorum hocam. Ben 12 kullanıyorum ve dolu dolu yetiyor ☺️
Orijinal kutusu ve pat pat ile ☺️
Hocam hangi serviste değiştirdiniz pili? My Huawei nin yönlendirdiği İstanbul Fabrika Onarım merkezinde mi yoksa başka bir huawei servisinde mi?
Son iki gündür p30 cihazımdan hiçbir şekilde video oynatamıyorum 20-30sn sonra video akışı kesiliyor halka dönüp duruyor. Telefonu komple sıfırladım ondan sonra youtube güncellemesini yaptım yine sorun devam ediyor p30 ile youtube da sorun yaşayan var mı?
-
şarjımın daha uzun gitmesi için tavsiye ?
Pil ayarlarından ortadakini aktif edince pil süresi bende 1.5 katına çıkıyor.
-
p30 şarj aletim hızlı şarj etmiyor yavaş ediyor. AMa başka marka şarj aleti hızlı şarj ediyor. Neden olabilir ? kablo mu , prize takılan kısım mı bilemiyorum.
-
-
Bir önceki menü güç tasarrufu modu
telefonu pil değişimi için 8 mayısta kargo ile yolladım 9 mayıs sabahı ellerine ulaştı, imei no ile fixsmart sayfasında sorgulayınca kayıt altına alınmış telefon ama bugün 12 mayıs ama hala pil değişimi yapılmadı 4 gündür neyi bekliyorlar anlamadım? bilgisi olan var mı süreç hakkında??? ne zaman pil değişimi yapılıp gönderilir??
-
Stok yok geçen elden vermeye gittim :) gelir bir haftaya
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ellerinde parça yoksa biraz beklemesi normal hocam. Parça olunca zaten gün içinde kargoya veriyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X