Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.513
Cevap
100
Favori
664.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videoyu yapan kişinin yorumları tamamen huawei p30 lehine iken bu videoyu referans gösterip samsung un daha iyi olduğu sonucuna nasıl vardınız anlayamadım. Çekimlerin needeyse tamamında huawei nin samsunga göre üstün özellikleri olduğu vurgulanmış. Elinizde başka somut referanslar varsa onları paylaşırsanız karar vermeye çalışan bizlere daha fazla yardımcı olabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Memnuniyetle ilgili birsey demedim hocam ama dusuk ısıkta direk cektiğim örnekleri paylastım seninle, mate 20 pro dan cok önde olan bir cihaz ki mate 20 pro düşük ısıkta 1 numara kabul edilirdi p30 pro cıkana kadar.

Ona bakılırsa gün ısıgında cekilen resimlerde de s10+ ı daha basarılı buluyorum.

Biraz daha kullanın düşük ısık resimlerinden cok memnun kalacaksınız diye dusunuyorum sadece gece modu degıl 10Mp Ai açık sekilde otomatik çekim yapın.
    Madem telefona sahipsiniz hayrınıza şunu cevaplayı verin zahmet olmassa.Otomatik ekran ışığı devre dışı bırakmama rağmen bazı uygulamalarda telefon ışığı kısıyor.Hemde öyle telefonu zorlayacak uygulamalar değil.Sizin telefonda da oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,bugün telefonu alarak aranıza katıldım.

Kılıf ve ekran koruyucu-kırılmaz cam konusunda ürün tavsiye edebilecek varsa sevinirim

• Antutu ver bin

• Merhaba arkadaşlar p30 pro sahiplerine 2 sorum var

1) Ekranda koruyucu jelatin varken de parmak izini okuyor mu ?
    2) Şuan Samsung S serisinden bi telefon kullanmaktayım ama instagram hikayelerime attığım videolar hesap makinesiyle çekilmiş gibi 5 senelik Apple kullanan akrabalarımın bile cam gibi görüntü paylaştiğını görüyorum. P30 pro' da bu durum nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

Merhaba arkadaşlar p30 pro sahiplerine 2 sorum var

1) Ekranda koruyucu jelatin varken de parmak izini okuyor mu ?
    2) Şuan Samsung S serisinden bi telefon kullanmaktayım ama instagram hikayelerime attığım videolar hesap makinesiyle çekilmiş gibi 5 senelik Apple kullanan akrabalarımın bile cam gibi görüntü paylaştiğını görüyorum. P30 pro' da bu durum nasıl ?
    Bunu muhaliflik yapmak için sormuyorum ancak hangi S serisinden bahsediyorsunuz? Ya da cam gibi dediğiniz 5 senelik Apple videosunu gösterebilir misiniz merak ettim.. Gerçekten böyle bir düşünceniz varsa Apple'dan başka hiçbir şey sizi zihin olarak memnun etmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Bunu muhaliflik yapmak için sormuyorum ancak hangi S serisinden bahsediyorsunuz? Ya da cam gibi dediğiniz 5 senelik Apple videosunu gösterebilir misiniz merak ettim.. Gerçekten böyle bir düşünceniz varsa Apple'dan başka hiçbir şey sizi zihin olarak memnun etmez..

Alıntıları Göster
    Haklısınız telefon karşılaştırmak çok adaletli olmamiş şöyle düzelteyim;
    Android ve İos telefonlardan paylaşilan instagram storyleri arasında büyük fark var. Videoyu normal telefon kamerasindan çektiğimde hiçbir sıkıntı yokken instagram uygulaması üzerinden çekip paylaştığımda bi anda hesap makinesine bağlıyor 480p bulanık bi görüntü oluşuyor. Sonuçta bu telefonu videolari sadece galeriye atmak için almıyoruz sosyal medyadaki kalitesini de merak ettiğim için sormuştum biraz aceleye geldi. Bu sorunu gözlemleyen tek ben miyim yoksa benim S serim biraz eski mi

Edit: Bu arada Apple fanboyu değilim hayatımda 15 dakikadan fazla kullanmışlığım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternet-Explorer -- 13 Nisan 2019; 22:55:3 >

• İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt
    Bu ekran koruyucu ile parmak izi sorunsuz ve gayet hızlı çalışıyor

Huawei P 30 Pro Mate 20 Pro 3D Vov Curve Glass Ekran Koruyucu 89,90 TL yerine 49,90 TL
    urun.n11.com
    Huawei P 30 Pro Mate 20 Pro 3d Vov Curve Glass Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-p-30-pro-mate-20-pro-3d-vov-curve-glass-ekran-koruyucu-P167484091

Instagram olayını deneyen arkadaşlar yanıtlarlar. Yanlız gördüğüm kararı ile sosyal medya fenomenleri dahil ağırlıkla sosyal medya kullanalar iphone tercih ediyor hala hikayeler düzgün çalışıyor diye. Muhtemelen pie güncellemesi ile de düzelmemiştir bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 13 Nisan 2019; 23:0:11 >

• 1 numara s10 plus. 2 numara p30 pro. Aynı ışık aynı koşullarda 10x ile çektim. Renk doğrulusu p30dan yana. Samsung aşırı sarartmaya devam ediyor.

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

• Sonunda bende aranıza katıldım bugün telefonu aldım. Şimdilik memnunum detaylı paylaşırım. Yalnız bu kadar büyük telefon almam diye büyük konuşmuştum yaptım bakalım alışacak mıyım. :))

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Alışırsınız merak etmeyin ve bundan sonra öteki telefonlar küçücük kalır 🤣

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    :))) valla detayı falan boşversin herkes teknoloji gurmesi olmaya kalkmasın bence kaymak gibi hocam gece gündüz çekiyor iş görüyor 😁 bitek beğenmedim oda olsun ses sistemi değil ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Bu ekran koruyucu ile parmak izi sorunsuz ve gayet hızlı çalışıyor

Huawei P 30 Pro Mate 20 Pro 3D Vov Curve Glass Ekran Koruyucu 89,90 TL yerine 49,90 TL
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-p-30-pro-mate-20-pro-3d-vov-curve-glass-ekran-koruyucu-P167484091

Instagram olayını deneyen arkadaşlar yanıtlarlar. Yanlız gördüğüm kararı ile sosyal medya fenomenleri dahil ağırlıkla sosyal medya kullanalar iphone tercih ediyor hala hikayeler düzgün çalışıyor diye. Muhtemelen pie güncellemesi ile de düzelmemiştir bu olay.
    Saolun hocam cevap için.

Arkadaşlar instagram story kısmını deneyimleyen olduysa kalite hakkında bilgi verebilir misiniz ?

• Merhabalar ben de bugün bir cihaz alarak aranıza katıldı.
    Süper sarj sırasında cihazınız ısınma yaptı mı?
  • Şeffaf silikon kılıflar hakkında bilginiz var mı ?
    Bugün neredeyse 100 km yaptım mavi rengini almak için. :)
    Şeffaf birşey kullanmak istiyorum.
    Huawei mağazında silikon kılıflar vardı ama 149 TL idi.
    İnternette 15-40 TL arasında var ama hangisini alsam daha iyi bilemedim.
  • duffyy D kullanıcısına yanıt
    Ben gittim Turkcell de en açık olan rengi aldım geldim başka yoktu ellerinde. İtimi yaptım kötü mü bilmiyorum :)

• djangobjk kullanıcısına yanıt
    ilk başta ben de beyaz rengi almayı düşünmüştüm ama maviyi görünce vazgeçtim. :)
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ;)
  • ben de az önce bundan sipariş verdim.
    kılıflar elimize geçince herkes fikrini yazsın memnun kalmayanlar ona göre yenisini alır

• duffyy D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler size de hayırlı olsun güle güle kullanın uzun ömürlü olsun

• 3 senelik 7 plus var bütün android cihazlardan daha iyi cam gibi video çekip paylaşıyorum instagramda.

İnstagramı sık kullanıp video-resim paylaşan biri her zaman iPhone alır.Dikkat edin dünyadaki bütün sosyal medya fenomenler iPhone kullanır,neden daha kaliteli paylaşımlar yapar.

Sadece ben demiyorum huawei TR yetkiliside bunu itiraf etmiş bugün

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 14 Nisan 2019; 1:30:55 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.