Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.518
Cevap
98
Favori
666.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P30 pro gerçekten olağan üstü bir telefon. Sürekli telefon değiştiririm ama bu telefona aşık oldum. Kamera batarya ekran tasarım malzeme kalitesi şarj süresi hepsi a a hepsi mükemmel bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P30pro mono hoparlör ve ppi düşük çözünürlük ekran mış abiler.. İncelemeleri izledim. Ondan vazgeçtim. Mate 30 pro dada google yok en iyisi ben biraz daha bakınayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefonları bekledım ama çok pahalı çıktılar bende geçen senenin modellerinden birini almayı düşünüyorum kullanıcı olarak siz daha yapıcı yorum yaparsınız.

Kamera öncelikli telefon bakıyorum.

OnePlus 7t , Huawei p30, mi note 10 , honor 20

arasında kaldım. Kamera öncelikli olarak hangisinden en çok memnun kalırım sizce

4000 4500 tl ye kadar verebilirim telefona ikinci el, kaçakta olabilir. başka tavsiyeniz varsa onlarada açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei sitesinde bu akşam p30 lite indirimde. İlerleyen akşamlarda düz p30 ve p30 pro bekliyorum ama yine de diğer sitelere göre bir tık pahalı oluyor yahu. P30 pro 128gb versiyonunu 6500 lira desinler alacağım ama.
  • Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bugün huawei twitter hesabina huawei P30 Lite 64 Gb model için EMUI 10 ne zaman gelecek diye sorduğumda mayıs ayı sonu gelecek dendi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huawei P30 Lite 64 Gb kullananlar sizinde telefonunuz cift hatmı
  • Arkadaşlar 6500 eder mi bu tlfn samsung s8 plustan geçicem
    Benim için önemli olan kamera ön arka.
    Oyun felan oynamam

• Arkadaşlar Merhaba,

Kusuruma bakmayın belki arka sayfalarda konuya deginilmistir ama çok takip edemedim. P30 kullanıcısıyım. Telefonda bazen çok nadirde olsa bir özelliğini kullanıyorum ama bunu bilinçli yapamadığım için nasıl olduğunun farkında değilim birisi bana yardımcı olabilirmi? Olayım şu geçen oyun oynuyorum tam ekran modunda whatsapp tan mesaj geldi neye bastiysam artık whatsapp çok küçük bir boyutta açıldı ve bunu ekranin dilediğim yerine tasiyabildim. (ekranı 3 parmakla bolebiliyorum ama bu bahsettiğim olay çok farklı uygulamayı küçültmek gibi birşey) şayet bunun nasıl yapıldığını bilen birisi varsa ve anlatabilirse çok teşekkür ederim. İyi forumlar

• alicb kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken ekranın sol yukarı tarafından ortaya doğru kaydırın ek pencere açılacak ordan açabilirsiniz WhatsApp ı ekran üstü yüzen modda.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Hocam, ekrani yukarıdan aşağı çekince yukarıda ki bildirim bari açılıyor sol üst çaprazdan denedim yine aynı... bu arada nasıl oldu bilmiyorum sizin tabirinizle YouTube da yüzen ekran modda oldu ama bilinçli yapamadığım için tekrar aynısını yapamıyorum. Daha önce kullandığım telefonda bu özelliğe picture in picture (PIP) diyorlardı. Huawei de buna ne isim verdiklerini bilmediğimden webte aratıp maalesef video anlatımını bulamadım. Uygulama küçültme dedim, yüzen ekran modu dedim ama yok nafile. Ugrastirmayacak isem daha anlaşılır olması adına şu bahsettigim özelliğin yapilabilirligine dair video anlatımı biliyorsanız link atabilirmisiniz? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alicb

Hocam, ekrani yukarıdan aşağı çekince yukarıda ki bildirim bari açılıyor sol üst çaprazdan denedim yine aynı... bu arada nasıl oldu bilmiyorum sizin tabirinizle YouTube da yüzen ekran modda oldu ama bilinçli yapamadığım için tekrar aynısını yapamıyorum. Daha önce kullandığım telefonda bu özelliğe picture in picture (PIP) diyorlardı. Huawei de buna ne isim verdiklerini bilmediğimden webte aratıp maalesef video anlatımını bulamadım. Uygulama küçültme dedim, yüzen ekran modu dedim ama yok nafile. Ugrastirmayacak isem daha anlaşılır olması adına şu bahsettigim özelliğin yapilabilirligine dair video anlatımı biliyorsanız link atabilirmisiniz? Teşekkürler
    Ayarlar / uygulamalar / uygulama yardımcısına girin appasistanı aktif edin. Orda size pencerenin nereden açılğagını da gösteriyor.

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

Daha sonra game center bölümünden ekleyenceğiniz oyun ve uygulamalarda ekranın sol üst kısmından yapacağınız kaydırma hareketindw appasistan menüsü açılacak. Ordan WhatsApp a yüzen şekilde ulaşabilirsiniz.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Hocam, çok teşekkür ederim.
    Sonunda nasıl olduğunu keşfetmiş oldum.
    Iyi forumlar

• alicb kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi forumlar.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız diğer modelleri bilmem Huawei P30 ve Xiaomi Mi9 arasında kalıp P30 satın aldım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum her anlamda memnunum iPhone 6 dan geçmiştim bu arada.
  • Bugün mi note 10 ile kıyasladım p30 pro ön kamerasını..Ön kamera gene yerlerde huawei de. Daha iyi olsa farkını verip alacaktım ama iyisini geçtim çok geride kalmış.. P20 pro ile aşağı yukarı aynı ön kameralar bi gelişme görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 16 Nisan 2020; 22:38:43 >
  • Bu akşam de huawei sitesinde p30 pro indirimi göremedik. Sefil bi mediapad tabletine indirim vermişler

30 Nisan'a kadar bi akşam gelecek herhalde ama hangisinde bakalım. 6500e indirseler 140tl kupon da var şöyle 6300e falan almayı istiyorum. İndirim getirmezlerse kızıp 6600e alıcam amazondan artık çok istiyorum şu telefonu

p30 pro sahipleri çok güzel dimi telefon
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Video hariç muazzam bir cihaz.

p30 pro'yu 30dk kullandıktan sonra elime note 4 ü alınca kırıp atasım geliyor note 4 ü
  • İyi forumlar arkadaşlar.Huawei p30 modelini teknosa'dan 4900TL'ye sipariş verdim telefon ihtiyacım olduğundan. S10e modeli ise 4500TL idi sizce hata mı yaptım?

• Hocam huawei P30 modeli ilgili yaşadığınız problemler nelerdir kullananlar bahsedebilir mi?Cihazı iptal etmek istemiyorum sizce pişman eder mi bu fiyata?

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.