Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.517
Cevap
98
Favori
665.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ön kamera ile video çekince ters dönüyor çözümü var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.

Kamera ve batarya benim için önemli hususlar. Bu iki konuda m30s bir tık önde gibi ve bu yüzden %51 oradayım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_emre26 -- 9 Şubat 2020; 21:39:33 >
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    hwr telefonda var yapay gibi çekme. p30 proda resimleri sarartıyor biraz ama beni rahatsız etmiyor. apple modelleri biraz daha natürel çekiyor.

• p30 pro türkiye cihazları android 10 güncellemesi aldı mı?
    p30 pro'ya android 11 güncellemesi gelecek mi?

bu saatten sonra p30 pro'ya 7000TL verilir mi? fikri olan arkadaşlar yazabilirse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemyK

Samsung m30s cöpün bir üstü... P seriler ni anca samsug S serileri ile karsilastirabilirsin. S lite gibi. M serisi de huaweide karsiligi yok. Xiaomi de 1500 tl. Lik telefonlar var onla karsilastirabilrisiniz. M30 da zaten 1700 1800 bandinda bir telefon. Yakindan inceledim iyi degil. Realme 5 pro ona gore cok cok daha iyi.
    Neye göre çöp? Ekran süresi muazzam ve uygun fiyatlı orta seviye telefon işte. Ne meraklısınız herşeye çöp demeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Neye göre çöp? Ekran süresi muazzam ve uygun fiyatlı orta seviye telefon işte. Ne meraklısınız herşeye çöp demeye.

Alıntıları Göster
    çöpün de çöpü hocam arkadaş doğru söylemiş, bu fiyata gidip yurtdışı xiaomi mi 9t alabilirsiniz. 1900TL vs..

neden çöp?
    * samsung giriş seviyesi
    * samsung note 10+ dahil en üst seviye cihazlar bile menüler arası geçişlerde donarken bu katılaşıyor donmanın bir tık ötesi
    * çöpün de çöpü exynos chipsetinin belki de en kötü versiyonlarından birini kullanıyor.
    * samsung alıcam diye bu telefonu almak yerine xiaomi'den orta seviye telefon alabilirsiniz.

• sahibinden.com
    Huawei / P30 Pro / Tertemiz P30 Pro sahibinden.comda - 789353885
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-p30-pro-789353885/detay

Sahibinden üzerinden yazın lütfen.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Şu marka fanatikliğimizi bırakalım bence arkadaşlar. M30s e çöp demek bilgisizlikten başka bir şey değil. M30s kullanıyorum ve saydıklarının hiç biri yok.

* Telefon giriş seviyesi değil orta segmente ait
    * Note 10+ a bile donuyor diyen birinin markaya garazi vardır. Başka bir şey söylemiyorum. M30s de donma falan yok.
    * Huawei 'nin kirin işlemcileri çok mükemmelde exynos'u eleştiriyorsunuz. Exynos 9611 daha yeni üretildi ve M30s de kullanıldı ilk olarak.
    * Xiaomi de tercih edilebilir. Tek tarafsız objektif yorumunuz bu olmuş.

6k batarya, amoled ekrana çöp diyen biri bu işlerden anlamıyor demektir. İtibar etmemenizi öneririm. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Şu marka fanatikliğimizi bırakalım bence arkadaşlar. M30s e çöp demek bilgisizlikten başka bir şey değil. M30s kullanıyorum ve saydıklarının hiç biri yok.

* Note 10+ a bile donuyor diyen birinin markaya garazi vardır. Başka bir şey söylemiyorum. M30s de donma falan yok.
    * Huawei 'nin kirin işlemcileri çok mükemmelde exynos'u eleştiriyorsunuz. Exynos 9611 daha yeni üretildi ve M30s de kullanıldı ilk olarak.

6k batarya, amoled ekrana çöp diyen biri bu işlerden anlamıyor demektir. İtibar etmemenizi öneririm. İyi forumlar.
    marka fanatikliği kimse yapmıyor. doğru yönlendirme marka fanatkliği değildir.
    M20 M30 alt sınıf samsung telefonlşarıdır M20 den hiçbir farkı yok.bu arada M20 girş seviye çöp telefon. M30 da çöpün bir üstü dememi anladınız sanırım. aşağıdaki linktende bulabilirsin.
    samsung yılladır o fiyata verdiği donanımla çin telefonlarının verdiği donanım arasından dağlar var. m30s teki donanımı xioami yapsa emin ol 500 tl ye satar. sırf samsung ismi var diye 1700-1800 fiyat çekiyor. neyse isteyen istediğini alır.
    https://www.incehesap.com/blog/detayli-karsilastirma-samsung-galaxy-m30-vs-galaxy-m20/

• CemyK kullanıcısına yanıt
    Konuyu gereksiz mesajlarla daha fazla uzatamayacağım. P30 konusu içinde ayrı bir konu çıkmasın. Arkadaşlara ayıp olmasın.

Biz diyoruz M30s sen gidip M20 ile M30 u örnek gösteriyorsun. M20 ile M30 konusunda haklısın bende çok bir şey katmadığını düşünüyorum da M30s in burda yeri ne oluyo anlamadım. M20 ile M30 u karşılaştırma linki atmışsın. Bu karşılaştırmadan M30s in çöp olduğunu mu anlamamız lazım anlamadım. M20 ayrı M30 ayrı M30s apayrı. Exynos 9611 in çok iddialı bir işlemci olduğunu iddia etmiyorum. Fakat çöp diyenler neye göre çöp diyor onuda bilmiyorum. Snapdragon 675 e denk bi işlemci. Orta segmentte gayet yeterli bir işlemci.

Daha fazla da cevap vermeceğim. İnsanları yanlış yönlendirmeyin almayı düşünen varsa rahatlıkla alabilir. Şuan M30s in verdiği ekran süresini amiral gemileri bile veremiyor. Açın youtube dan testlerini izleyin. Herkese iyi forumlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 10 Şubat 2020; 18:6:21 >

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Bak cem kardes konuyu uzatip duran sen sin 1 mesaja karsilik 1 mesaj verdim masallah m30s e nasil cop dersin diye kukremeye basladin. Cöp kardes cöp. O fiyata cöp. Sadece pil. Koymakla olmuyor. 2 haftadir samsun a51 aldim kullaniyirum o bile sinir hastasi ediyir menu gecislerinde. Malzeme kalitesi desen zaten plastik otesi!!! Sen gelmis m30s i komuaup duruyosun. Sen konuyu farkli boyuta getiriyosun. Samsug ust simifta iyi oda bana gore fiyat politikasinda sinifta kalir. Onun harici alt segment urun alacaksan honor, xiaomi, realme, redmi donanimli telefonlar yapiyorlar. Hele note 8 pro neredeyse ayni fiyata... Neyse...

• quote:

şimdi anlaşıldı sizin niye çöp diyemediğiniz, çünkü siz bir samsung m30s kullanıcısısınız.

kendi yoğurdunuza ekşi diyemiyorsunuz.

s10+, note 10plus dahil samsung'un tüm telefonları kameralar arası geçiş ve menüler arası geçişlerde anlık olarak donar bunu herkes bilir aksi iddaa etmek salaklık olur.

kirin işlemciler exynos'lardan kat kat daha optimizedir, gece hem kirinli hem de exynoslu cihazı koyun hiçbişi yapmayın exynoslu cihazın şarjı yaklaşık %9-10 kadar şarjı düşerken, kirinler ortalama %2-3 anca düşer

samsung 10000 mah batarya da koysa gece %100 ile şarj edip kenara koyduğum cihaz sabah kalktığımda %90 ile uyanıyorsa o cihaz benim içim çöptür.

zaten Samsung'da a70 altı çöp kimse kusura bakmasın. Aklı olan o fiyata gider xiaomi bakar.

15 saat ekran süresi veren cihaz demiş bir arkadaş da, yüzük görmüş frodo gibi sadece ekran sürelerine bakarak sonuca varılmaz, wifi açık youtube seyrederken 3500mah bataryalı cihazlar da 15 saat ekran süresi verebilir bu mu yani ölçü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Şubat 2020; 19:51:47 >

• quote:

Konuyu gereksiz mesajlarla daha fazla uzatamayacağım. P30 konusu içinde ayrı bir konu çıkmasın. Arkadaşlara ayıp olmasın.

Biz diyoruz M30s sen gidip M20 ile M30 u örnek gösteriyorsun. M20 ile M30 konusunda haklısın bende çok bir şey katmadığını düşünüyorum da M30s in burda yeri ne oluyo anlamadım. M20 ile M30 u karşılaştırma linki atmışsın. Bu karşılaştırmadan M30s in çöp olduğunu mu anlamamız lazım anlamadım. M20 ayrı M30 ayrı M30s apayrı. Exynos 9611 in çok iddialı bir işlemci olduğunu iddia etmiyorum. Fakat çöp diyenler neye göre çöp diyor onuda bilmiyorum. Snapdragon 675 e denk bi işlemci. Orta segmentte gayet yeterli bir işlemci.

Daha fazla da cevap vermeceğim. İnsanları yanlış yönlendirmeyin almayı düşünen varsa rahatlıkla alabilir. Şuan M30s in verdiği ekran süresini amiral gemileri bile veremiyor. Açın youtube dan testlerini izleyin. Herkese iyi forumlar dilerim..
    Boşver hocam. Klasik çöpçü tayfası işte. Başka her cihaz çöp bunların gözünde. Adama ekran süresi lazımsa rakipsiz bir cihaz. 15 saat ekran süresi veriyor. Bir çok özelliği p30 lite ile kafa kafaya ama sorarsan çöp.

• Arkadaşlar orta sınıf alınabilecek en iyi telefon Xiaomi note 8 pro dur hem fiyatı hem performans olarak orta segment dusuneni fazlasıyla tatmin eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Bugün bir haber sitesinde okudum Huawei android 11 alacak telefonların listesi sızdırılmış bu listede p30 serisi mate 20 30 seriside var yani 11 alacak 7000 TL verilir mi p40 arafesinde bence verilmez p40 beklenir

• P30 lite 128gb
    Hepsi burada 2300 tl
    Vatan teknosa markt ta 2800 tl

Hepsiburada dan alınır mı?

• P30 pro kullanıcısıyım.
    Zoom yapınca renkeri solduruyor. Format attım düzelmedi
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: asdash

P30 pro kullanıcısıyım.
    Zoom yapınca renkeri solduruyor. Format attım düzelmedi
    hocam zoom yapınca diğer kamerayı devreye sokuyor diye biliyorum. wide yapınca da renkler değişiyor çünkü.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Zoom dediysem 5x zoom. Görüntü yaklaşınca normal ama cekince bozup kaydediyor

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.