Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.517
Cevap
98
Favori
665.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha da gelişeceğini çıtanın sürekli yükseleceğini en son başlattıkları uygulama hızlandırıcı için ARGE çalışmaları bile bir devrim android için yüzde 60 daha hızlı açılıp tepki verecek uygulamalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Yapmaz üstat. Hiçbiri demek zaten o. Bulanıklaştırma diyorsun hiçbirini seçince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 5 Haziran 2019; 0:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

Benim de ilk akıllı telefonum HTC dir hatta bir tane elimde HTC desire var optik okuyuculu mouse 😁 sense arayüzü efsaneydi en çok butterfly modeline hastaydım yurtdışından almıştım siyah ve kırmızının en güzel uyumu ondaydı ama bir hafta kullanabildim brick ettim telefonu kahroldum malum o aralar rom root furyası baya iyiydi çok şükür artık ihtiyaç kalmadı HTC nin hemen hemen her modelini kullandım
    Aslında birçok yenilik denediler. Gözlüksüz 3D fotoğraf ve video kaydı vardı HTC Evo 3D modelinde. Ben kullanmıştım. 2011-2012 yılıydı. İçerisinde yüklü olarak 3D film fragmanları vardı bence çok iyiydi.
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Eski htc hastalarından biride bendim. Evo yenilikçi çıktı ama ekranı gözü çok yoruyordu. En çok sevdiğim unutamadığım htc telefonu ise htc hd idi. Hey gidi o telefonun ekranı vs hala ararım.

Akıllı telefonlar çıkmadan öncede sonyciydim. K750, w810i ler vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 5 Haziran 2019; 0:29:58 >
  • HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

Balkondan şehir ışıklarına rağmen yıldız izlerini gayet güzel çekti 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Eski htc hastalarından biride bendim. Evo yenilikçi çıktı ama ekranı gözü çok yoruyordu. En çok sevdiğim unutamadığım htc telefonu ise htc hd idi. Hey gidi o telefonun ekranı vs hala ararım.

Akıllı telefonlar çıkmadan öncede sonyciydim. K750, w810i ler vsvs
    Evet hocam, fragman izlenir ama film izlenmezdi, gözü çok yoruyordu. Ama içinde Hornet filminin fragmanı vardı. Cam kırılma sahnesi ve şişenin kapağının açılma sahnesi 3D efekt ile süperdi hala hatırlarım :D

K750i çok karizmatik telefondu zamanına göre. Ben o zaman Nokia kullanıyordum N81 vardı, siyah kızaklı.
  • quote:

Balkondan şehir ışıklarına rağmen yıldız izlerini gayet güzel çekti 😁
    Hocam tripod mu kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Eski HTC cilerden kim kaldı hocam az da olsa kalmamız güzel Şaka maka o cihazlardaki kulaklık ses performansı cihazı eline aldığında premium hissi cihazın akıcılığı hala benim diyen cihazlarda yok. Neysek açığı HUAWEİ ile kapatıyoruz. Keşke daha aktif kalabilseydi pazarda. Son HTC cihazım U12 plus olarak kalacak sanırım üzücü bir durum

Alıntıları Göster
    Bende şu an u11 plus kullanıyorum, u12 plus nasıldı genel olarak

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Evet tripod la yapıyorum HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

Bu 20 dakikalık bir çekimle oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 5 Haziran 2019; 8:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Yapmaz üstat. Hiçbiri demek zaten o. Bulanıklaştırma diyorsun hiçbirini seçince.
    O modda hiçbiri seçeneği seçili olduğu zaman sizin cihazınızda da portre fotoğraflar çekmiyor mu?

• quote:

Evet tripod la yapıyorum

Şöyle fotoğraflar çekmeyi hep çok istemişimdir ama sabırsızım galiba. Bas çek bas çek Elinize sağlık hocam güzel görünüyor.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda oldukça memnun kaldığım bir cihaz oldu hocam kamera ve ses kalitesi olarak çok iyiydi cihaz. Batarya çok tatmin etmese de günü yine her türlü çıkarıyordu. Hız stabilite konusunda aşinasın zaten kolay kolay sıkıntı çekmiyorsun. Beğenmediğim husus ise ekran kalitesiydi. Özellikle güneşli ortamlarda kesinlikle başarısız bir ekranı var maalesef. Yaklaşık 3 ay kullandım ekran dışında sıkıntısız ve güzel bir modeldi. Sanırım P30 pro almasaydım bir süre daha yoluma devam edeceğim cihaz o olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Genel anlamda oldukça memnun kaldığım bir cihaz oldu hocam kamera ve ses kalitesi olarak çok iyiydi cihaz. Batarya çok tatmin etmese de günü yine her türlü çıkarıyordu. Hız stabilite konusunda aşinasın zaten kolay kolay sıkıntı çekmiyorsun. Beğenmediğim husus ise ekran kalitesiydi. Özellikle güneşli ortamlarda kesinlikle başarısız bir ekranı var maalesef. Yaklaşık 3 ay kullandım ekran dışında sıkıntısız ve güzel bir modeldi. Sanırım P30 pro almasaydım bir süre daha yoluma devam edeceğim cihaz o olurdu.
    Evet şu anda u11 plus ında en zayıf noktası ekran;demek ki u12 plus ta üstüne koyamamış... Sony den sonra htc ye yöneldim hocam, arada İPhone, samsung da kullandım ama htc başka... P30 pro bayağı iyi cihaz;güle güle kullanın hocam

• chevanton kullanıcısına yanıt
    Birde aklıma gelmişken u12 plus ta da kamera çok iyi diyorlardı. Gece çekimi ve zoom özelliğini saymazsak portre fotoğraf larında ve video da hangisi üstün hocam

• quote:

Evet tripod la yapıyorum

Ben de tripod almayı düşünüyorum da hangi marka model nerden aldınız?

Huawei'ye baktım da hem selfie çubuğu hem tripod 2si1 arada birşey yapmışlar ama 135 liraya satılıyor ben daha ucuz birşey bakıyorum

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

Bunun fiyatı 40 tl idi pazarlıkla 20 TL ye aldım basit bir şey ama kullanışlı hem macro için hem sabitlemek için ideal kafa ve ayaklar istediğin gibi ayarlaniyor

• Huwaei gt ye güncelleme geldi geçişler hızlanmış ekranla ilgili yeni ayarlar gelmiş daha uzun açık kalma süresi onun benzeri ayarlar var artık

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Birde aklıma gelmişken u12 plus ta da kamera çok iyi diyorlardı. Gece çekimi ve zoom özelliğini saymazsak portre fotoğraf larında ve video da hangisi üstün hocam
    Kamerası gerçekten çok iyi hocam HTC 10 dan itibaren çok başarılıydı zaten. Video kalitesi olarak P30 prodan daha iyi portre olarak birbirlerine çok yakınlar. P30 pro ile daha 1 haftam dolmadı. GCAM falan yükleyip denemeler yapacağım ondan sonra daha net bilgiler verebilirim istersen :) Fırsatın olursa bütçeni de aşmazsa P30 proyu denemelisin bence yurtiçi fiyatları çok pahalı olduğu için bulaşmadım yurtdışı 256 gb aldım ben.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı olsun hocam :) genelde 6-7 ayda bir model değiştiririm ama u11 plus beni kendine bağladı 14.ayım:) pilide çok iyi... Yeni çıkacak modellere de bakıyımda acele etmeyeceğim. Ama beğendiğim modellerden biri p30 pro

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Çekmiyor üstat. Saçma birşey bence çekmeyecekse niye koyuyorsun o moda değil mi?

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.