Şimdi Ara

Huawei p20 lite 1799tl CarrefourSA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1799 liradan 1 adet sipariş verdim. Piyasadan 300 tl daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

1799 liradan 1 adet sipariş verdim. Piyasadan 300 tl daha ucuz.
    1800 e inince bende dayanamadım aldım. Umarım pişman olmam nokia 8 almadığıma :). Ses konusunda hüsran olacağı kesin :).
  • Renk seçenegi göremedim bende düşünüyorum almayı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Renk seçenegi göremedim bende düşünüyorum almayı da
    Onu sipariş notu olarak ekleyebilirsiniz .Ben eklemeyi unuttuğum için mail attım. Ancak şuan link çalışmıyor sanırım ya cihaz bitti ya da satılanları da göndermeyecekler :).
    Edit= Renk siyah olduğu aşağıda teknik özelliklerde yazıyormuş . Ayrıca link bazen çalışıp bazen çalışmıyor bu yüzden direk siteden yazınca görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 11 Ağustos 2018; 23:4:42 >
  • Hocam başta çıkan illerde oturmuyorum.Yine de sipariş verebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

Hocam başta çıkan illerde oturmuyorum.Yine de sipariş verebilir miyim
    Hocam carrefour , migros sanalmarket gibi gelip eve teslim ettiğinden sanırım farklı illere sipariş verilemiyordur ancak siz yinede telefon ile arayın veya mail atıp bilgi isteyin.
  • Not olarak mavi istedim kapıda ödeme seçeneği seçtim gelirse gelir artık

Edit... Aradım mavi renk yok siyah gelecek dediler mavi istiyordum düşuniim biraz olmadı iptal ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 11 Ağustos 2018; 23:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

1800 e inince bende dayanamadım aldım. Umarım pişman olmam nokia 8 almadığıma :). Ses konusunda hüsran olacağı kesin :).

Alıntıları Göster
    Ekran büyüklüğü ve bu fiyat huaweinin daha ağır basmasını sağladı. Eğer bir sorun çıkarsa ben de nokia 8 siparişi vermeyi düşünüyorum.

• Hocam ben bulunduğum ilden dolayı sipariş veremedim. Nokia 8 almayı düşünüyorum. Nokia 8 düşünenler alayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

Ekran büyüklüğü ve bu fiyat huaweinin daha ağır basmasını sağladı. Eğer bir sorun çıkarsa ben de nokia 8 siparişi vermeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Tasarım açısından öyle ancak geri kalan her şey için nokia 8 olunca ben pek aklıma yatmıyor. Ses kalitesi benim için önemli . Huawei de kulaklık ile kısık olduğu yazılmış ayrıca hoparlör kalitesi nokia dan bariz geride. Bu telefon işinden bıkıp iphone 5s i kullanmaya devam edeceğim en son o olacak :) .

• Satisi durmuş, bakalım getireceler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Satisi durmuş, bakalım getireceler mi
    Gönderecekler . Ben müşteri hizmetleri ile konuştum , fiyat ile ilgili hata vs yokmuş. Ancak yinede iptal ettirdim çünkü cihaz özellikleri ihtiyacımı karşılamıyordu.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Bende iphone 8 var 20 gun önce vatandan Asus Zenfone 5z aldim sirket telefonumda sikinti var yek telwfonu cift harli kullanayim diye. Cift hat kullaniminda cok sorun yasiyorum biriyle gorusurken digeri ulaşılamaz oluyor. Her iki hat icin yonlendirme parasi ödüyorum ve volte acikken surekli ag htasi oluyor sanirim cift hattan dolayi. Bende Asus u satip kendi hattimi ip8 de sirket hattimi p20 lite da kullanmayi dusunuyorum

O yizden aldim

• Banada akşam getirecekler ama ne bilim iptal ettirsem mi mavi rengi güzel cihazın siyah çok toz topluyor diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Gönderecekler . Ben müşteri hizmetleri ile konuştum , fiyat ile ilgili hata vs yokmuş. Ancak yinede iptal ettirdim çünkü cihaz özellikleri ihtiyacımı karşılamıyordu.

Alıntıları Göster
    Peki ne düşünüyorsun hocam.

• Benimde sipariş iptal edildi. Sizide arayıp edebilirler.

Nokia 8 aramaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_yilmaz -- 12 Ağustos 2018; 12:48:20 >
  • 10:30 - 13:00 arasi teslimdi halen gelen giden yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

Peki ne düşünüyorsun hocam.

Alıntıları Göster
    Nokia 8 almayı düşünüyorum. Ayrıca iptal talebim olmasına rağmen farklı bir yerden arayıp cihazın temin edilemediğini iptal edileceğini de söylediler. Zaten bu cihaz büyük ihtimal hiç kimseye gönderilemeyecek. Müşteri hizmetleri ve mağazadakilerin birbirinden haberi olmadığından sanırım bir karmaşa oldu .
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam ben nokia 8 sipariş ettim. Aklımda soru işaretleri var. Sizce nasıl.Biraz ısındırın beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün aradığımda konuştum gelir dediler bana akşam 7 den sorma bakalım iptal ederlersede sorun değil zaten siyah diye içimden gelmiyor artık almak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.