Şimdi Ara

Huawei P10 Lite, Xiaomi Mi Note 3 ve Mi6 Arasında Kaldım, Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlık gayet açıklayıcı, bu üç telefon arasında kaldım. Mi6 1600 küsür lira olan versiyon. Bu üç telefonu günlük kullanım performansı, batarya ömrü ve kamera performansı konularında kıyaslayabilir misiniz? Cihazların herhangi birini kullanan var ise yorumlarını, düşüncelerini duymayı çok isterim. Ayrıca bu fiyat bandında başka önerisi olan var ise lütfen yazsın, ben naçizane bir araştırma sonucu bunları buldum. Xiaomi cihazlar daha bir öne çıkıyor gibi lakin bu ithalatçı garantisi konusu beni tedirgin ediyor, hizmeti sağlayan ithalatçı garanti servisini (hangi firma ise artık) kullanan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum. Bir de hepsiburada.com telefon alışverişlerinde taksit olabiliyor mu? Teknosaya sordum, ING bank kredisi ile falan taksit yapılabiliyormuş fakat sadece mağazalarda. hepsiburada.com da da var mı öyle bir şeyler? Şimdiden herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 18 Mart 2018; 3:3:10 >







  • İthalatçı garantili telefon alıp rahat edemeyecekseniz hiç bulaşmayın. Distribütör garantili bir cihaz alın ki en azından içiniz rahat etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vurkach

    İthalatçı garantili telefon alıp rahat edemeyecekseniz hiç bulaşmayın. Distribütör garantili bir cihaz alın ki en azından içiniz rahat etsin.

    Şimdi düşününce aslında işim garantiye neredeyse hiç düşmüyor ve Xiaomi cihazlar gerçekten fiyatlarına göre çok alınası. Asıl sormak istediğim, olur ki işimiz düşerse bu ithalatçı garantisi belki daha fazla uğraştırıyor, mesela telefonun bir yerine iki kez gitmesi gerekiyor olabilir ama sonunda düzgün denebilecek bir hizmet sağlıyor mu?
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili cihazların garantisi yokmuş gibi bakıyorum ben. Eğer telefon yapılmazsa uğraşarak en azından para iadesi alınabilir, başka bir numarası yok.

    Cihazını defalarca yollayanlar, gönderdiği sorunun yanında başka tarafı bozulmuş geri alanlar, çizilmiş teslim alanlar falan var. Tabii bunun yanında kısa sürede sorunu çözülenler de var ama çok çok az sayıdadır. İthalatçı garantili cihazlara garantili gözüyle bakmamak lazım bence bizim ülkemizde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki cihazlar ile ilgili bilgi sahibi ve seçme konusunda yardımcı olabilecek yok mu?
  • Ben garantiden daha çok yazılım konusunda kararsızım. Android güncellemelerini resmi olarak alıyormu xiaomi cihazlar? Donanım ve fiyat olarak çok iyiler fakat yazılım ve tasarım konusunda eski cihazlar. Xiaomi kendi arayüzünü devamlı güncelliyor ama android güncellemelerini veriyormu araştırmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 6 3 hafta önce android 8 aldi miui arayuzu de güncellendi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karariniz ney hocam belirlediniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mi note 3 almayi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.