Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajı biraz geç gördüm. Yeni cihaz aldım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Bende de B129 var şu an.
  • B172 var migros ürünü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B185 var benimkinde
  • B129 var kdemelei olarak gelecekmis cok.sacma

• Eyvallah beyler cevaplar için. Bu kademeli olayı ne saçmaymış, versene herkese

• Bu cihazın mate10 lite ile olan farklarını öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 9 Aralık 2017; 16:1:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micrakim M kullanıcısına yanıt
    Güncellemeye nereden bakıyorsunuz?

• Arkadaşlar Migrostan alınır mı 1249 a?

Kronik sorunu falan var mıdır?
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Ben aldım migrostan iki hafta oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım son derece memnunum tavsiye ederim. Ha tek sıkıntı şu var bence şarj aleti çok büyük dönüştürücü ile birlikte.

• ARANIZA KATILDIM ARKADASLAR Migrostan 1249-25 = 1216 Ya gelmiş oldu...
  • Arkadaşlar günaydın, Telefonu Yeni aldım P10 lite olarak...Eumi 5.1 sürümü var...

Arkadaşlar üstad'lardan yardım bekliyorum... Dokunmatik Titreşim seviyesi ve Bildirim Titreşim Seviyesini nereden ayarlayabilirim?

Artı olarak - SD Kartımı Dahili gibi Biçimlendirebilir miyiM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

B172 var migros ürünü

Aynı ...

Arkadşlar şu Titreşim Seviyesini nasıl ayarlarız?

Artı SD kartı Hafıza kartı olarak biçimlendirmek istiyorum
    Titreşim ayarlama yok hocam...

Micro sd kartı telefona taktıktan sonra Ayarlar-Bellek ve Depolama'da en alttan ikinci ''varsayılan depolama'' kısmından sd kartı seçebiliyorsunuz. Uygulamalar telefon hafızasına kuruluyor ancak uygulama güncellemeleri vs diğer herşey sd kartta oluyor.
    Swiftkey kullanıyorsanız uygulamaya girerek ayarlayabilirsiniz hocam titreşimi. Bildirim titreşim seviyesi ayarlanıyor mu ayarlanıyorsa nereden ayarlanıyor, ben de bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeC -- 11 Aralık 2017; 22:31:36 >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu(çekmiyordu) xperiasl de yaşadım(lt26i) bende artık sony yaklaşmıyorum yoksa çok güzel telefonlarıvar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ö.rümcek -- 11 Aralık 2017; 23:15:27 >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende daha yeni babama hediye olarak p10 lite aldım dostum o çok kullanmaz ama gördüğüm kadarıyla sen iyi bir kullanım süresi almışsın bataryanın boyutuna göre ama telefonu akşam bırakıyoruz sabah yüzde 10 hatta 15 pilde kapalıyken şarj yiyor arkada uygulama açık birakmiyoruz mobil veri wifide kapalı oluyor gece ama nedense böyle bir sıkıntı var sende böyle bir durum oldumu acaba ?

• GkhnAkyolTr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen gece 12de sarjdan çektim teli kapatmadım sabah 06da müzikçalar dan 40 dakika müzik dinledim dış hoparlörden şarj hala yüzde 100dü.şarj mobil veri hep açık 2 gün gidiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnAkyolTr

Merhabalar bende daha yeni babama hediye olarak p10 lite aldım dostum o çok kullanmaz ama gördüğüm kadarıyla sen iyi bir kullanım süresi almışsın bataryanın boyutuna göre ama telefonu akşam bırakıyoruz sabah yüzde 10 hatta 15 pilde kapalıyken şarj yiyor arkada uygulama açık birakmiyoruz mobil veri wifide kapalı oluyor gece ama nedense böyle bir sıkıntı var sende böyle bir durum oldumu acaba ?

Uygulamaları bu şekilde işeretleyip kapatıyorsunuz dimi?

Eğer bu şekilde yapıp şarjınız gitmeye devam ediyorsa, sinyal zayıf geliyor olabilir. Sinyalin zayıf olduğu bölgelerde batarya daha hızlı tükeniyor. Eğer babanız internet kullanmıyorsa telefonun 2g ye alın, canavar gibi olur pili

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.