Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arka planda kullanılan uygulamaları sınırlayın mesela gece ultra güç moduna vs alabilirsiniz ya da uçak moduna ya da telefonu kapatın eğer alarm falan kurmadıysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriyurga

arka planda kullanılan uygulamaları sınırlayın mesela gece ultra güç moduna vs alabilirsiniz ya da uçak moduna ya da telefonu kapatın eğer alarm falan kurmadıysanız.
    uçak moduna almam, sabaha kadar wifisini açık tutuyorum, bazen indirme yapıyorum, gece g3 wifi açık olduğu halde %1 sarj anca yerdi, bu çok yiyor, huawei desteğe mail attım bakalım ne derler artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

bu sarj problemini nasıl çözebiliriz, sürekli kullanımda 7 saat ekran veriyor, arada bir kullanım yaparsam 3-4 saat ekran süresine düşüyor, gece sabaha kadar çok sarj yiyor
    Hattiniz vodafone ise normal

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Hattiniz vodafone ise normal

Alıntıları Göster
    hat bimcell

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    O zaman o daha kötü

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    vodafone ne alaka? Volte'den dolayımı öyle düşünüyorsunuz?
    %10 gibi bir değer düşer buda normal.. Sizinki ne seviyede?

Bende g3 kullandım %1 çok komik olmuş :) Günde 3 kez şarj ediyordum ben g3'ü..
    Gece bildirim geliyorsa bildirim ışığı sürekli yanıp sönüyor bu yüzden telefon boşta çok sarj yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

%10 gibi bir değer düşer buda normal.. Sizinki ne seviyede?

Bende g3 kullandım %1 çok komik olmuş :) Günde 3 kez şarj ediyordum ben g3'ü..
    bildirim ışığı açık, ama ışıkla açık olduğunu sanmam pek, bildirim gelse uyanmadan 2 saat önce falan anca gelir, şimdi kapadım, bakalım süre değişir mi.

g3 konusuna gelirsekde evet sarjım nerdeyse düşmüyodu gece, verdiği ekran süresi 2-3 saat bişey ama arada bakıp geri koyduğumda vs p smart kadar sarj yemiyordu, g3 te %5 sarjım kalmışken mobil veri açık da olsa bir süre daha idare ederken p smart veri kapalı olduğu halde o sarjı daha çabuk bitirip kapanıyor, yani lg nin ekran süresi azda olsa kullanım süresi yüksek

• Benim 2 sarj dolum sonrasi gozlemledigim olay;

Kullan yada kullanmayin pil max 10 saat te bitiyor..

Sabah 8 sarjdan cikti..

Suan saat 19:42 yaklasik12 saat oldu sarj 66℅ cok gitmis

Toplamda 4 kere whatsapp actim

2 sahibinden 1 letgo

3 kez eposta

1 facebook

Hepsi icin toplamda 2 saat maximum kullanim.
    Ekran acik kalma suresi 2 saat mobil veri kullandim !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 3 Temmuz 2018; 19:47:25 >
  • quote:

vodafone ne alaka? Volte'den dolayımı öyle düşünüyorsunuz?
    VoLte

VoWifi destegi var.

Vodafone daha iyi cekim icin sebekeye surekli sinyal gonderiyor her sebeke aramasi sinyal gondermesi pili etkiliyor..

• Vodafone ile kullananlar her 15 dakikada 5% yani saatte 20% dusmesi normal mi?

• Arkadaşım ben de Vodafone kullanıyorum bende neden bu dediğiniz beklemede şarj yeme olayı olmuyor kaldı ki volte ilk aldığımdan beri aktif. Telefonu bazen kullanmıyorum bırakıyorum şarj %1 belki yiyor belki yemiyor. Buradaki en önemli olay telefona ihtiyaç olmadığı zamanda wifi ve mobil interneti kapatmak, arka planda çalışan uygulamalardan gereksizleri kapatmak, bu sayede arka plandaki yükü azaltıp telefondaki kaynağı minimum kullanacağız.
  • quote:

Arkadaşım ben de Vodafone kullanıyorum bende neden bu dediğiniz beklemede şarj yeme olayı olmuyor kaldı ki volte ilk aldığımdan beri aktif. Telefonu bazen kullanmıyorum bırakıyorum şarj %1 belki yiyor belki yemiyor. Buradaki en önemli olay telefona ihtiyaç olmadığı zamanda wifi ve mobil interneti kapatmak, arka planda çalışan uygulamalardan gereksizleri kapatmak, bu sayede arka plandaki yükü azaltıp telefondaki kaynağı minimum kullanacağız.
    Saat 19;45 te pil 65% idi

Arkaplanda uygulama yok

Play store haric cogu google uygulamasi dahi durduruldu

Daha ne yapalim?

Suan pil 51% saat 21:04 80 dakikada 14% gitmis

hocam sizin cihazınızdaki durum anormal. Yani genel olarak yaşanan bir durum değil. 1.5 saatte yaklaşık 15 birim şarj gitmesi normal olamaz. Cihazınızı bence bir sıfırlayın. Arka planda uygulama nasıl olmuyor illa ki çalışan uygulamalar vardır arkada. Açık kalan uygulamaları bahsetmiyorum arka planı bahsediyorum. Cihazınızda bir şeyler sıkıntılı. Sıfırlayıp gerekli ayarı çekip öyle konuşalım. Uzaktan bir şey demem saçma oluyor çünkü :) Ama bu cihazdan bende de sorun olsa zaten söylerim eleştiririm ama böyle bir durum görmedim. Evet beklemede şarj yemesi var ama o da uzun sürede belli ediyor kendisini. 1.5 saatte imkansız. En kötü servise götürün.
  • quote:

hocam sizin cihazınızdaki durum anormal. Yani genel olarak yaşanan bir durum değil. 1.5 saatte yaklaşık 15 birim şarj gitmesi normal olamaz. Cihazınızı bence bir sıfırlayın. Arka planda uygulama nasıl olmuyor illa ki çalışan uygulamalar vardır arkada. Açık kalan uygulamaları bahsetmiyorum arka planı bahsediyorum. Cihazınızda bir şeyler sıkıntılı. Sıfırlayıp gerekli ayarı çekip öyle konuşalım. Uzaktan bir şey demem saçma oluyor çünkü :) Ama bu cihazdan bende de sorun olsa zaten söylerim eleştiririm ama böyle bir durum görmedim. Evet beklemede şarj yemesi var ama o da uzun sürede belli ediyor kendisini. 1.5 saatte imkansız. En kötü servise götürün.
    2 gun önce aldim..

Ilk sarj kapali halde 12 saat sarj ettim..

2 kez sarj ettim bu sabah sarjdan cektim.

19:45 te 65% idi

Saat 21:30 suan sarj 48%

1 saat 45 dakika 105 dakikada 17% gitmis

• Burada tum resimler var
    2gb ram-Calisan extra program yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 3 Temmuz 2018; 21:59:46 >
    Görünürde her şey normal duruyor bilemedim. Ancak simple keyboard klavye gözüme pek iyi bir şey gibi gelmedi. Onun yerine başka klavye kullanıp deneme şansınız var mı? @TheVerge bir el atsa iyi olur anlar o :)
  • Arkadaşlar beyaz ekranda ışık süzmesi var cihazında alalı 3 hafta oluyor, şimdi dikkat ettim yeni bir tane daha oluşmuş bu süzmeler sadece beyaz ekranda ortaya çıkıyor ve artık dhde bile sayfayı kaydırırken gözüme takılmaya başladı.

Telefonu alalı 3 hafta civarında olacak.

İstanbuldaki büyük servise götürmeyi düşünüyorum ancak ekran mı değişir telefon mu?

Ekran değiştiğinde eskisinden farkı olur mu kasada oturmayan yerler vs. Gibi.

Ya da telefonu değiştirme gibi bir hakkım var mı.

• Ekran değişimi sonrası mesaj atmayı unuttum :)

1 günlük ağırlık altında bekleme kasadaki yamukluğu düzeltme ve ekranın yapıştırıcısının donması süresinin ardından cihaz eski haline döndü nihayet. Ekran değişimi çok kolay, telefon ana 5 parçadan oluşuyor lego gibi. Tüm aksamlar metal kaplamalar ile sabitlenecek şekilde çok muntazam yerleştirilmiş. Ekranı sökmekten çok bataryayı sökmeye zaman harcadım desem yeridir. Bataryası çok kuvvetli şekilde yapıştırılmış kasaya.

Uyarılar
    1-Ekran çevresindeki ince çıtadan ince bir bıçak vs. sokmanız ile arka kapak ve üst gövde ayrılıyor. Sıkıştırmalı bir yapıda, pena ile hafif hafif zorlayarak ayırınız.
    2-Arka kapak ile gövde arasında sadece parmak izi okuyucusunun kablosu var, direk çekmeyi arka kapağı hafif eğim verip pinin kapağını açınca kablo çıkıyor kolaylıkla.
    3-İlk yapmanız gereken batarya bağlantısını kesmek. Cihaz toplu iken mutlaka fotoğrafını çekin toplarken hata yapmamak için.
    4-Tüm vidalar aynı boyutta ve yıldız, müthiş bir kolaylık sağlıyor. Vida yerleri belirgin.
    5-Metal koruyucu aksamları sökerken hiç zorlamayın kırarsınız. Ufak oynatmalar ile çok rahat çıkıyor, çentikli yapıları var birbirine geçmeli tüm metal kısımlar.
    6-Fön makinası ile ekranı önden köşeleri ısıtırsanız ekran çok kolay çıkıyor.
    7-Batarya ısıtsanız dahi çok zor çıkıyor. Kredi kartı vb. bir şey ile ısıtırken yavaş yavaş üstten sokmanız gerek çok yavaş yapın, batarya zarar görürse alev alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Temmuz 2018; 23:17:29 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.