Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevabınız için çok teşekkürler. zaten en az 3 yıl kullanırım diye almıştım ama bu yaşadığım olaylardan ötürü de biraz soğudum. artık bi 2-3 ay daha kullanıp duruma bakarım, eğer cihaz aynı çizgide devam ederse yola devam. ha yok etmezse şartlarıda zorlayıp iPhone 7'ye geçiş yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P smart da volte konuşma var mı arkadaşlar. Turk telekom kullanıyorum..

• atasayar A kullanıcısına yanıt
    Yazılım sürümüyle ilgili dün huawei tr ile gorustum pie çalısması suan yok sosyal medyadan takip edebilirsiniz dedi 164 sürümü gelecekmi dedim oda belirsiz dedi yani 163 sürümü var bekliyoruz bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Volte var ama Türk Telekom da mevcut mu bilmiyorum, Turkcell de yok mesela.

Vodafone'luyum. Hep voLTE hem de voWiFi aktif ikisini de kullanıyorum. Ama Türk Telekomluyken bu seçenekler aktif değildi Türk Telekomun öyle bir desteği yok sanırım.

• kotrimoksazol K kullanıcısına yanıt
    Böyle özelliklere Vodafone daha önem veriyor. Gerisi bakmıyor.

• Arkadaşlar, hem bu telefonu kullanan hemde akıllı telefonlar konusunda bilgisi tecrübesi olanlar bi yardımcı olsun lütfen.

Huawei P smart telefonu, teknosadan 1600 liraya geçen mayıs ayında aldım. Bir senelik kasko için 100 lira fazla ödedim, satan kişi "kaskolu alıranız daha iyi olur" dediği için.

Telefonda orjinal uygulamaların dışında bizim yüklediğimiz sadece whatsapp var, başka hiçbir uygulama yok.

Telefonda bir sürü sorun çıktı ve kullanımdan kaynaklı değil. Temiz ve dikkatli kullanıyoruz çünkü.

- Telefonun yanındaki açma-kapama düğmesi tutukluk yapıyor. Bir çalışıyor bir çalışmıyor.

- galeri (resim) kısmı her bakımdan sorunlu. Bu bölüm açılmıyor. Aldığımız ilk aylarda, açılıyordu şimdi tamamen açılmıyor.

- internetten resim yükleme yapmıyor. Bir tane resmi yüklüyorsa iki tanesini yüklemiyor.

- zil sesi hiç çalışmıyor. Dışardan telefonu birisi aradığı zaman telefon çalmıyor. Ses kısmından ayarlama kesinlikle yapılmıyor.

- telefonu birisi aradığı zaman ekranda görünmüyor. Ekran simsiyah oluyor.

- zil sesi (bildirim sesi) kısmı kesinlikle ayarlanmıyor.

- ayarlar kısmına girdiğimiz zaman, bazen "uygulama yanıt vermiyor" yazısı çıkıyor ve ekran donuyor.

- whatsap uygulamasından arama yapılamıyor. "uygulama yanıt vermiyor" yazısı çıkıyor ve ekran donuyor. Geri tuşuna veya ortadaki tuşa bastığımız zaman, ekranda tuşun izi çıkıyor. (hani hamurun üstüne parmağınızla bastırdığınız zaman iz çıkar ya, onun gibi)

- kamera kısmına girince, uygulama kendiliğinden kapanıyor.

- telefonun içinden çıkan kulaklığı en fazla bir iki ay kullanabildik. Daha sonra, kulaklık yuvasıyla kulaklık temassızlık yaptı. O kulaklığı kullanmıyoruz artık, başka bir kulaklık aldık.

Güncellemeleri sürekli takip ediyorum. Kullanırken çok dikkatli, titiz kullanıyorum. Oyun falan yüklü değil. Sosyal medya veya başka uygulamaları yuklemedim hiç. Sadece whatsapp yükledim.

Ben daha önce nokia lumia kullandım, ikinci el almıştım üstelik (kuzenimden almıştım) yemin ederim bu huawei telefondan çok daha sağlamdı.
    Ben bu telefonu aldığıma çok pişman oldum.

Bu sorunlar telefonun yazılımından veya donanımından kaynaklı olabilir mi?
    Aldığım yer teknosa, görevli de gitti depodan kutusunun içinde getirdi telefonu ama acaba bozuk telefonu satmış olabilir mi? Bir telefon durduk yere bu kadar çok sorun çıkarınca, aklıma böyle bir ihtimal de geliyor.
    Telefon yere düşmedi, suya girmedi, yani bozulacak bir şey olmadı.

Kaskolu aldığım için, görevlinin alırken söylediği gibi, servisine götürsem bana yeni cihaz verirler mi?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur, bana yol gösterirse çok sevinirim.

• Bluetooth hoparlör kullanan var mi?
    Jbl go mu telefona bağlayınca spotify dan açtığım halde ses çok kötü kalitesi çok düşük eski tel de böyle bir problem yoktu pc den bağlanınca kalite güzel ama telde leş
  • grazerin G kullanıcısına yanıt
    Anakartta problem olduğunu düşünüyorum, hoparlör de üstüne üstlük bozuk olabilir.
    İstanbuldaysanız, şişli Huawei fix smart servisine cihazını götürün aynı gün içinde sorunlarınız çözülür.
    Bu kasko olayı tamamen gereksiz oradan bir sonuç çıkmaz maalesef, en iyisi resmi servistir.

Yani yapacağınız tek şey Huawei Fix Smart servisine cihazınızı götürmektir, cihaz muhtemelen değişir diye düşünüyorum bu kadar problem varsa.
    Servise gittiğinizde sorunlarınızı uygulamalı olarak ordaki görevlilere göstermeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 3 Nisan 2019; 0:28:47 >
  • Bir aydır iPhone 6 dan bu telefona geçtim.
    Tek sıkıntıyı kurulu klavyede yaşadım. Neredeyse hiç bişey yazamıyordum. Bir kaç reklamlı klavye denemesinden sonra reklamsız tr türkçe klavye diye bir klavye buldum rahat ettim.
    İphonda ki ses kısma şeysini arıyorum en çok. Onun haricinde çok çok memnunum. Görüntülü aramalarda google duo, facetime ile rahat yarışır. İPhone dan sonra şarjı hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
    Masaüstü mü istediğim gibi düzenlemek, gereksizleri alt menüye atmak iPhone den sonra paha biçilemez.
    Tema programı indirdim. Çeşit çeşit ikonlar, iPhone nin ikonlarından tiksinmiştim artık.
    Tek düzelikten sıkılan biriyseniz iPhone den maçın kurtulun derim.
    Eşimde iPhone 8 var. Aynı anda internet hız testinde birkaç milisaniye iPhone daha hızlı açılıyor.
    Ön kamera fotoğrafları filtreliyor sanki. Doğal değil. Yüz tanıma karanlıkta çalışmıyor. Parmak izi yeri çok kullanışlı. İphonda denge sorunu oluyordu.

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Merhaba . Hayırlı olsun öncelikle. Klavye konusunda GBoard-Google Klavyeyi deneyebilirsiniz o da gayet kullanışlı. Yazarken çeviri yapma gibi şahane özellikleri var. Ayrıca diğer bilinmeyen klavye uygulamalarında güvenlik sorunu olabilir. Tekrar hayırlı olsun.
  • Android 9 için gelişme var mı?
    Alacak mı bizim cihazlar.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    şu an çin'de beta sürecinde. İlerleyen aylarda betadan çıkıp önce Çin'e daha sonra tüm dünyaya stabil sürümün gönderilmesini bekliyoruz.
  • 7 küsür saat ekran süresi alıyorum. Mi5 ten sonra ilaç gibi geldi.

Telefon bekleme süreniz ne kadar oluyor bu sürede peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Telefon bekleme süreniz ne kadar oluyor bu sürede peki?
    2 gün hiç şarja takmıyorum bu süre zarfında 7 saat ekran süresi alıyor.. Oyunla vs işim yok ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Nisan 2019; 17:22:26 >
    İyimiş. Ben de oyun filan oynamam. Şu andaki durum bu, %30 şarj var..

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba,

Bir haftadır whatsapp ta sıkıntı yaşıyorum.
    gelen mesajlar bildirim olarak gelmiyor ancak uygulamaya girdiğimde düşüyor.
    sebebi nedir acaba
  • Bendede mesaj geliyor anliyoruz daha sonra ayni mesaj ekrana dusuyo okundu icin neden gelir arada boyle bisey yasadim simdilik birsey yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de olmuştu uygulamayı silip yükledim düzeldi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.