Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gardaş bencede on numara ama belki kullanan arkadaşların memnun kalmadığı bi şey vardır çok araştırdım yabancı forumlarda genelde tasarıma övgü var ve gündüz foto çekimine ama mesela gece foto çekimine iyi diyen var kötü diyen var sistemin çok akıcı çalıştığını söyleyen var aslına bakarsan ben bunlarla ilgili soruyorum ama iki telefon olduğu için aklımda kısadan soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün bir teknoloji markette s8 s8+ ve p10 u inceleme fırsatı buldum az da olsa s8 ve s8+ ayrı kategoride bence ama p10 elime aldığım da bumu yani dedim çok güzel cihaz ama cihaz elimdeki nova ile tamamen aynı renkti beyaz arkası gümüş rengi malzeme elde tutuş hissi vs kesinlikle nova daha iyi dedirtti bana daha bir premium duruyor nova tabi arada ki donanım ve diğer üstün özellikleri saymazsak bence o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok ortada

Bu arada faturayı ek 1600 e geldi bana 24 ay taksitle soran arkadaş için cevap vereyim kamera konusunda ise düşük ışıkta hemen hemen hepsi performansta baya bı düşüyor DSLR fotoğraf makinaları bile bu konuda aynı manuel ayarlardan ayarlayabilirsiniz ama çok ugrascaksaniz otomatikte ise fena sayılmaz beni fazlasıyla idare ediyor gündüz ve iyi ışıkta ise başarılı fotolar cekiyor

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Ben görmeden aldım bu cihazı sende sözün kapalı alabilirsin A5 dönüp alamazsın eminim

• eyvallah sağolasın şöyle gece gündüz biraz foto atsan güzel olur

• İmei ile faturada eslestirirler falan daha önce almadım alanı da görmedim o yüzden

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Hocam rastgele gezerken çektim yürürken zaten güneş batmak üzere sonra detaylı çekim yapar atarim

Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus Huawei Nova & Nova Plus Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 15 Nisan 2017; 20:41:24 >

• arkadaşlar ben yüklenen resimleri görüntüleyemiyorum ne den acaba Chrome kullanıyorum

•  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 15 Nisan 2017; 21:7:11 >

• bu resimlerin üstüne basınca büyümüyor niye acaba

• İkinci kez ekledim bilemiyorum ama tarayıcı ayarlarından olabilir mobil görünümden cik masaüstü yap dene bende sorun yok şu an bu arada sahil fotolari araba içinden kirli camdan çekildi idare edin artık sonra bı daha cekerim

Bu arada şarj konusunda da ufak bir hatirlatma yapalım ekran süresini biraz abartmisim
     Huawei Nova & Nova Plus Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 15 Nisan 2017; 21:20:46 >

• arkadaşlar ne Masaüstü sitede nede mobil sitede resimler görüntülenmiyor

• Başka cihazla baktım bende sorun yok neden anlamadım

• resimler düzgün açmıyor sadece hava kararmı? olan ikisini açtı bana çok kötü gelmedi daha iyi amlayan arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapar belki

• bence on numara bı telefon bende yaklaşık 4 gun oldu alalı hızlı şarj olayı var zaten kablo USB Type-C %0 dan %100 yaklaşık kapalı bi şekilde 2 saat 10 dakka civarı doluyo diğer telefonlar gibi daha hızlı şarj 1 saat 10 dakka da şarj olurken bu 2 saate doluyo bence batarya ömürü ve korumasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum tel marşmelo ile geliyo bundan önceki telefonum huawei p9 lıte ıdı ama bu ılk cıktıgından berı ülkemize gelmesini bekliyodum gelınce zaten hemen yapıstırdım butun özellıkler mevcut hız kamera hızlı şarj ram rom parmağın eklem yerıyle ekrana 2 kere vurdunmu ekran goruntusu alıyo ve tahmınımce OTG desteği mevcut aliexpresden hem usb type-c otg kablosu sipariş verdim hemde kırılmaz cam siparişi verdim kırılmaz camın yanları sıyah sarı ve beyaz olanından 3 tane siparıs verdi gelınce hemen takıcam yazarım buraya iyiyse kılıfa gelınce n11 den kırılmaz cam + kılıf sıparıs verdım elıme ulastıhttp://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/huawei-nova-silikon-sert-rubber-kilif-kirilmaz-cam-P175810926 19.99 tl uygun bence kılıfa gelınce cok begendım soft ve kalıtelı dokunma hıssı cok guzel şık duruyo orjınal telefona tam oturuyo ve 360 derece koruma sağlıyo sankı ama kırılmaz camı begenmedim yanlarından hava alıyo şayet buna 7.0 guncelleme gelırse cıhaz bıldıgın jet olur cunku huawei p9 lıte cıhazıma geldıgınde felaket hızlı ve serı olmustu tek tuşla kapatma iconuda gelmişti şimdilik aklıma gelenler bunlar yurtdısından gelcek olan camı taktıktan sonra gene yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 16 Nisan 2017; 2:19:19 >

• Bir daha başka bir siteden ekledim donanım haberin kendi resim yükleme kısmı çalışmıyor sanırım resimler bende görünüyor ilginçtir.
     Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus  Huawei Nova & Nova Plus

• Nova ezmiş sanki
  • cemus kullanıcısına yanıt
    gardaş resimler yine açmıyo bide videonun linkini atarmısın açmadı onu da

• forza lacar kullanıcısına yanıt
    Selamlar. P9 lite ne kadar süre kullandınız ? Neden değişikliğe gittiniz ? Su an aynı ikilemi yaşıyorum da

• bu telefonun ekranı çizilmeye karşı herhangi bi kaplamayla kaplı değil mi

• pil performansı çok iyi
    şantiyede internet için telefonların internet paylaşımını kullanıyoruz.şirket telefonum olan samsung s4 mini ile hergün 2 tane tam dolu pil artı 5000ma lik powerbank bitiriyordum.1 haftadır bu cihazı kullanıyorum pil tüketimine bakıyorum wifi paylaşımı listede bile görünmüyor.s4 mşni de 2 tane pc bağlandığı zaman ateş gibi oluyor bu telefon ile ısınmanın I sını bile hissetmedim daha buna ek olarak
    yoğun whatasp,kamera ve en az 1 saatlik telefon görüşmesi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.