Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
14
Favori
46.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi note 9s çıktı fiyatı cazip duruyor özellikleri de gayet iyi gibi aradaki fiyat farkı gerçekten kendini gösterir mi Nova 5T’de diye düşünmeye başladım Nova siparişi vermeme rağmen. Hala iptal etme şansım da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş, nisan 2020 güncellemesi nova 5t guncelleme
  • Az önce evkur'a gittim. oturduğum civardaki hiçbir evkur'da telefon yoktu. Ümraniye'de 2 tane gözüküyor. Bu vesileyle telefonu da inceleme fırsatım oldu. Telefon gerçekten çok iyi. Ekran konusunda çok muhabbeti dönüyor, yok IPS'miş neden Amoled değil diye. Ben 5 yıl 6s Plus kullandım, inanın ondan daha iyi ekran. Cayır cayır bir ekranı var. Mor rengi inanılmaz güzel. Google servisler yüklü ve Andoid 10 gelmiş, yüklenmeyi bekliyordu telefonda.
  • Vustic kullanıcısına yanıt
    takipteyim sizi o zaman
  • Dostum işlemci olarak performans anlamında kesinlikle Nova 5T daha iyi bir cihaz. Note 9s modelinde snapdragon 720 kullanıyor. Eğer oyun oynamayı falan seviyorsan uzun vadede Kirin 980 işlemcili Nova 5T daha verimli olacaktır. Aynı şekilde Fotoğraf kalitesi de Nova 5T modelinde daha iyi. Note 9S sadece batarya olarak üstün gibi duruyor ama o büyük ekranla ikisini de şarj süresi aynı gidecektir diye düşünüyorum. Bence Note 9s için Nova 5T gibi bir cihazdan vazgeçme :)
  • Arkadaşlar selamlar,

Cihazı kullanan arkadaşlar şu ısınma muhabbetine bir yorum yapabilirler mi acaba?

Kronik bir ısınma mı yoksa, ağır uzun kullanımda normal olan bir ısınma mı?

A71 ile Nova 5t arasında kaldım, şu ısınma problemi kafa karıştırıyor
  • kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    mor renk kullanmadığımdan sıkıntı yok benim için. düşğnce kırılmaması daha önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şunu da ekleyeyim arkadaşlar. evkur'daki eleman civardaki birkaç mağazayı aradığında konuşmasına şahit oldum. Her aradığında "sizde kapalı kutu nova 5t var mı?" diye soruyordu. Bir de bana teşhir var isterseniz uygun fiyata verelim dedi. Yahu bunlar stokta olmayınca teşhir falan mı yolluyorlar acaba diye sordum kendi kendime. Evkur güven vermedi yani bana. 100-150 lira fazla verip internetten almak daha mantıklı gibi
  • GriPaltoluAdam G kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam gelsin bakalım merak içerisindeyim inşallah istediğim gibi çıkar

• Nova 5t kargosu az önce geldi, fabrika çıkışlı ekran koruyucu ile mi geliyor? Yoksa 2. El cihaz mı kakaladılar bana

Edit :güvenlik bantları yoktu üzerinde sadece kutu jelatinli idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 5 Mayıs 2020; 20:22:23 >
  • Nereden aldınız?

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    evet ekrani korumali geliyor normalde. yani ekranda standart bir jelatin var. onu kaldiriyorsun. altinda koruma jelatini var. sende cikmadi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun1984

evet ekrani korumali geliyor normalde. yani ekranda standart bir jelatin var. onu kaldiriyorsun. altinda koruma jelatini var. sende cikmadi mi?
    Çıktı bende ona şaşırdım zaten, mate 20 lite da kutu içerisine koymuşlardı. YouTube da inceleme videolarını izlediğimde koruyucu çıkmıyor demişlerdi. Birde sol üstten hafif kırpılmış gibi jelatin.
    Kutu açarken yanlarda güvenlik bandı var mı yoksa sadece jelatin ile mi kapalıydı sizinki?.

Bu arada aldığım yer n11 bittibitiyor diye bir mağaza. Kıllandığım için sim kartını takmadım, güncellemeleri kuruyorum. Birde koyu mod nasıl aktif edebiliriz mate 20 de ekran ayarların da var bunda yok.

Bu linkten kontrol edebilirsiniz
    https://consumer.huawei.com/tr/support/warranty-query/
    Sim kart takılınca garantisi başlar, böyle şeyleri takmayın kafanıza...
    Dark Mode oled, poled, amoled gibi ekranlarda azıcık pil tasarrufu sağlar. Lcd ekranda görselden öteye geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanveliy -- 5 Mayıs 2020; 22:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanveliy

Bu linkten kontrol edebilirsiniz
    https://consumer.huawei.com/tr/support/warranty-query/
    Sim kart takılınca garantisi başlar, böyle şeyleri takmayın kafanıza...
    Dark Mode oled, poled, amoled gibi ekranlarda azıcık pil tasarrufu sağlar. Lcd ekranda görselden öteye geçmez.
    Mesaj için teşekkürler, sorguladım fatura tarihi yazıyor ilk kullanan benmişim öğrenmiş oldum :).
    Koyu mod kullanma sebebim astigmatım olduğu için ışığa fazla gelemiyor gözler. Android güncelleyince belki gelir koyu mod deniyeceğim şimdi.

Android 10 da ayarlar > ekran ve parlaklık > koyu mod
    var. Oradan aktif edebilirsiniz.

• gecen hafta trendyoldan siparis verdim morunu. tedarikci cepstop isimli bir firma.
    yurtici kargoyla calisiyorlarmis.yurticinin bir gonderim kotasi varmis yogunluktan dolayi. hep ona takiliyorlar. ve 3 gundur gonderemiyorlar bir turlu telefonu. sabir taşına döndüm bekleye bekleye. hala tedarik ediliyor yaziyor sitede.

• Huawei Nova 5T Evkurda şuan 3399 TL.
    Sipariş versem en yakın Evkur bayisinin stoğundan mı geliyor telefon bilen var mı ?
    En yakın bayide ürün yoksa ne oluyor ?
  • Katilejder K kullanıcısına yanıt
    evet evkur mağazalarından geliyor
  • Benim telefonum da bugün elime geçti. Merak edenler için yazayım: Bluetooth kulaklıkta videolarda senkron sorunu yok. Kulaklık için xiaomi mi marka bluetooth receiver kullanıyorum (bluetooth versiyonu 4.2). Ses şiddeti galaxy s8 e göre düşük bir miktar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.