Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu açtım ama 10 inç olan model ile ilgili pek bilgisi olan yok sanırım 10 inç olanı tavsiye eder misiniz iyi midir özellik performans bakımından fiyatına göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobaReeeY

Adamhoar in soyledigi Vroot kullanarak rootladim ben, sitesinde çincesi var ama googledan ingilizcesini de bulabilirsiniz ama cok da gerekli degil, alttaki yesil dugme zaten isi yapan. Tablette Geliştirici ayarlarinda USB hata ayiklamayi seçin, USB kisminda da mtp veya hisuite modunu seçin. Huawei hisuite kurarsaniz gerekli driverlarda kurulmuş olur. Herşey tamamsa vroot tableti taniyor ve sadece root düğmesine basiyorsunuz, tablet reset atiyor, iki tane Çince program geliyor. Biri Çince tapatalk benzeri bir program diğeri bize gerekli olan superuser programı ama herşey Çince :-) , root isteyen bir program icin izin penceresi gelince sağdaki düğmeye basin (Çince onayla düğmesi). Aslında program kapsamli güzel ama Çince olduğu için hicbirsey anlasilmiyor bu yüzden ben pek hoslanmadim bu durumdan.
    Adamhoarin dediği gibi Supersu ile değiştirmeye calistigimda Supersu baskin gelmedi bende, izini hep çinli su veriyor.

tam benim soruna eğilmişsiniz. supersu yu bende aktif edemedim. Adomhoar dan çözüm bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz PC de konsoldan deneme olarak komutlar girmistiniz sanirim belki onunla ilgili bir durum oluşmuş olabilir. Diğer bir arkadaşta supersu kurarken(daha dogrusu su acildigindaki binary güncellemesi) iki seçenek cikiyor diye size sormuştu, biri normal biri cwm/twrm gibi birşey Ben normal de denedim cwm modunu da. Cwm de restart yapti ama değişen birşey olmadi, normal dediğimde basarili dedi ama root explorer actigimda izni gene çinli verdi.
    Ayrica supersu ayarlarindan system app yap dedim, sonra cinliyi silerim diye, system app oldu ama cinli yi sildigimde supersu da root yetkisini kaybetti. Sadece kurulu gibi görünüyordu.
    vroot yüklenmesinde çinli yerine supersu yüklenmesini sağlayabilir miyiz?
    Saygilar..

• Cihaz turkcell magazada satista ben 3 adet aldim

• Ben cihazın fiyatının dahada düşmesini bekliyorum :)
  • birkaç dakika önce cihazı turkcell mağzadan satın alarak bu aileye katıldım. inşaAllah hayırlı olur.
  • dün turkcell mağaza online satış yetkilisi ile telefondan konuştum fiyatta indirim şu aralar söz konusu değil dedi önceki dönemlerde kampanyalı satışlar olmuş (indirim kodu,klup üyelikler facebook vb. ) keşke olsa da alsak indirimli 10 inç modeli ile ilgileniyorum bende ...
  • Şuan 25tl indirim mevcut

• ben deniyorum o indirimlerden hepsini bana mesajla gelen hiçbirsey yok facebbok kampanyası var 100 TL indirim diyor sonuç yok süresi bitmiş sanırım size geliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 10 Eylül 2013; 9:17:32 >
  • 25tl sarı kutu indirimi var bende turkcellin verdiği

• quote:

Adamhoar in soyledigi Vroot kullanarak rootladim ben, sitesinde çincesi var ama googledan ingilizcesini de bulabilirsiniz ama cok da gerekli degil, alttaki yesil dugme zaten isi yapan. Tablette Geliştirici ayarlarinda USB hata ayiklamayi seçin, USB kisminda da mtp veya hisuite modunu seçin. Huawei hisuite kurarsaniz gerekli driverlarda kurulmuş olur. Herşey tamamsa vroot tableti taniyor ve sadece root düğmesine basiyorsunuz, tablet reset atiyor, iki tane Çince program geliyor. Biri Çince tapatalk benzeri bir program diğeri bize gerekli olan superuser programı ama herşey Çince :-) , root isteyen bir program icin izin penceresi gelince sağdaki düğmeye basin (Çince onayla düğmesi). Aslında program kapsamli güzel ama Çince olduğu için hicbirsey anlasilmiyor bu yüzden ben pek hoslanmadim bu durumdan.
    Adamhoarin dediği gibi Supersu ile değiştirmeye calistigimda Supersu baskin gelmedi bende, izini hep çinli su veriyor.
    quote:

Siz PC de konsoldan deneme olarak komutlar girmistiniz sanirim belki onunla ilgili bir durum oluşmuş olabilir. Diğer bir arkadaşta supersu kurarken(daha dogrusu su acildigindaki binary güncellemesi) iki seçenek cikiyor diye size sormuştu, biri normal biri cwm/twrm gibi birşey Ben normal de denedim cwm modunu da. Cwm de restart yapti ama değişen birşey olmadi, normal dediğimde basarili dedi ama root explorer actigimda izni gene çinli verdi.
    Ayrica supersu ayarlarindan system app yap dedim, sonra cinliyi silerim diye, system app oldu ama cinli yi sildigimde supersu da root yetkisini kaybetti. Sadece kurulu gibi görünüyordu.
    vroot yüklenmesinde çinli yerine supersu yüklenmesini sağlayabilir miyiz?
    Saygilar..

Tabletimi 2 ay kadar oldu alalı tim den 349 TL. İlk tabletim. Android kullanıcısıyım. Şu ana kadar bir takılma(rootlu-rootsuz) yaşamadım çalıştırmadığı oyuna henüz rastlamadım bana göre hdmi çıkış eksikliği dışında yoğun kullanımda 7-8 saatlik şarj performansı eksi yönleri. Telefon özelliği olması ayrı bi olay . Evde paylaşılmaz oldu. ikincisini fiyatta iyi bir düşme yaşarsa alırım. Huawei 2 adet telefonum oldu birde bu tablet, kalite-fiyat-performans benim için piyasa standartlarında fazlasıyla beklentiye cevap veriyor.
    Vroot tan sonra çince olan her iki uygulamayı da kaldırdım elimde olan supersunun eski bi sürümü yükledim. Çinli uygulamalar yok supersu kurulu görünüyor. Cihaz da rootlandı, bazı sitem uygulamaları silebildim root isteyen programlar sorunsuz çalışıyor. Anlamadığım şey ise supersu programlarda hiç izin penceresi açmıyor ve onay almadan root isteyen yeni yüklediğim uygulama çalışıyor. Birde bazı uygulamaları kaldıramadım hava durumu gibi..
    teşekkürler.

• bende 50 tl gözüküyor seçiyorum ama sms le gelen birşey yok yazdım yine MH ye ararlar birazdan..
  • İşte bence, root gitmis oluyor çinliyi silince, supersu izin penceresi ondan cikmiyor, cunku zaten yetkiyi de alamiyor. Root klasorlerini gorebilirken içerlerinde islem yapamamamistim. Dediginiz gibi systemapp birkac sey siliniyor, hazir yuklu gelen oyun gibi. Ancak google talk vs denedigimde silinmedi.

Ne çinliymis arkadas kurtulamadik..

• Arkadaşlar bende bu tableti alacağım. Yapacaklarım office, küçük oyunlar,(angry birds vb.) internet, müzik ve en önemlisi film.(720p takılmadan oynatırsa iyi olur.) Bu ihtiyaçlarımı takılma ve sorun olmadan karşılar mı acaba?
  • seyri_alem S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar tekrar merhaba,

iki farklı tablet'e aynen anlattığım yöntemle kurdum.

çinli (belki çinli değildir ha, koreli filan bile olabilir.) dediğimiz uygulama her iki tablette de gitti.

kendi tabletimi sattığım için bugun arkadaştan tabletini alacağım. ve yeniden kurulum yapacağım.

adımları kontrol ederek.
  • ercynr E kullanıcısına yanıt
    1080p film izledim. (MxPlayer ve VLC ile)

GTA 10th Anniversary oynadım. Angry Birds'u haydi haydi oynatır.

office uygulaması zaten gömülü geliyor.
  • adomhoar A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Birkaç gün içinde almayı planlıyorum. Bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

şöyle bir kulaklık alsak nasıl olur?http://www.istanbulbilisim.com.tr/hm1500-samsung-cep-telefonu-aksesuarlari-en-ucuz-fiyatlari%2C30181.html?ref=akakce&v=1.69.4

ben de kulaklık arayışındayım, tablet her şeyiyle bana yetiyor telefon taşımak istemiyorum, şöyle bi sorum var telefon çantamdayken gelen çağrıya kulaklık üzerindeki bi tuşla yanıt verebiliyor muyuz yoksa tableti çıkartmam gerekir mi çantadan, daha önce hiç bluetooth kullaklık kullanmadım

• Tam yetkili olmak cezbedici neticede ama buna da şükür silemediklerimi dondurdum,öyle dursun varsın. Root isteyen uygulamalar sorunsuz çalışıyor gerisi önemli değil
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.