Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.544
Cevap
198
Favori
476.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bt11 everest mouse var. Mouse güzel ancak işletim sisteminde mı mouseda mı sıkıntı bilmiyorum aşağı çekerek orta tekerlek ile kullanımda birden yukarı atıyor en başa. Mouse çalışıyor idi pcde sıkıntısız.

+ Ugreen USBc aux kablo aldim. 28 TL'ye kalitesi baya iyi ve ses kalitesi beni tatmin etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse imlecini değiştirmenin bir yolu var mı acaba? Yuvarlak mouse imleci çok tuhaf geliyor.

@Pyros tabii ki deneyip yazarım @aenescan yazmış zaten :) ancak bahsedilen sıkıntının bende olup olmayacağına bakabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna3507

Arkadaş bu nedir yahu o kadar bekledik gelen şeye bak ah aliexpress yaktın beni şimdi iade ile uğraşmak zorunda kalacağım

Satıcı itirazı çekmem halinde 2 tane ekran koruyucusu göndermeyi teklif etti bende kabul ettim tekrar 40 tl civarı para ödedim vergi ve kargodan dolayı umarım başka bir aksilik çıkmaz.

Bir de gönderilen ekran koruyucu acaba hangi modele ait bilen var mı
    Hocam sanırım benim aldığım yerden aldınız. Sipariş ederken ipad seçmiş olma ihtimaliniz yoksa satıcı hatası olsa gerek ki 2 tane göndermeyi teklif etmişler. Geçmiş olsun.

• tuna3507 T kullanıcısına yanıt

Hocam aynısı benim de başıma geldi. Aynı şekilde yanlış yollamışlar şaka gibi 😄. Ben direkt satıcıya yazdım dispute açmadan. O şekilde 1 tane alabildim 2 dolar ödedim ekstradan. Bugün yolladılar tekrardan.

• aenescan A kullanıcısına yanıt

Bu Tab s6 lite'da da çok başıma geldi. Bu tabletlerin genel bir sıkıntısı bence. Tekerleği hızla kaydırınca pat yukarı atıyor bazen atmıyor kafasına göre yapıyor. Sanki mouse bozuk hissiyatı veriyor.

• Not uygulaması isteyen hocalarım Flexcil'i bir denesinler, gerçekten çok kullanışlı bir uygulama. Birkaç gündür kullanıyorum, noteshelf'i büyük çoğunluk beğendiği için tableti kullanmaya başladığımın 2. günü satın almıştım ama beklentilerimi karşılamadığını gördüm. Flexcil tam sürümü 70 tl, ömür boyu üyelik veriyor ve pdf, el yazısı not, basınç duyarlılığı, kalemin çift tık fonksiyonunu tanıyor (kalem ve hareket modları arasında hızlı geçiş yapıyor), opera tarayıcıdan kalemle sürükleme, kolayca pdften istediğiniz tabloyu, resmi vs kopyalama gibi birçok özelliği mevcut. Youtube'dan inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca çoğu özelliği kapalı da olsa ücretsiz kullanabiliyorsunuz ve 15 gün tam sürüm deneme süresi var. Ben 5 gündür deneme süresindeyim ve tam versiyonunu alacağım. İpad'in meşhur uygulamalarından sadece el yazısı notlardan kelime arama özelliğinin eksik olduğunu söyleyebilirim. Ancak normal yazılardan kelime araması yapıyor.

• Peki sizce hangisi daha mantikli ; samsung galaxy tab s7 fe mi yoksa huawei matepad 11 mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yurtik kullanıcısına yanıt

Kendi adıma konuşmam gerekirse; keşke başka bir tablet alsaydım demedim kesinlikle. Google servisi olayını telefonum sürekli yanımda olduğu için bir eksi olarak görmüyorum.

• ottmn kullanıcısına yanıt

Evet hocam sizin aldığınız satıcıdan almıştım.Eminim doğru işaretlediğime ama maalesef satıcının hatası diğer sıkıntı da tekrardan kargo ve vergi ücreti ödüyor olmam onun haricinde satıcı gayet iyi ilgilendi

• Harbiden ilginç jelatinde Matepad yazıyor da alakası yoktu.Bana özel bir link attı hocam 1 cent e gönderdi bana 1liraya denk geldi bana ama kargo ücreti ve vergiyle tekrar 40 liraya denk geldi maalesef

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

Hocam satıcı 11 pro diyor olabilir mi acaba ölçüler de birebir tutuyor gibi

Neyse ki telafi için uğraşmış. Tek sorun 2 hafta daha beklemek. Ipad için olanı kolaylıkla satabilirsiniz diye düşünüyorum.

Benimkinin jelatininde v7 pro yazıyordu ama emin değilim. Aynı sizinkinin modelinden yollamış bana da 😄

O da olur. Boyutları aynı Air 2020 ile. Ikisine de uyar. Başka modeller de varsa aynı boyda ona da uyabilir.

• bongo47 B kullanıcısına yanıt

Huawei uygulama mağazasında Huawei ye özel 60 günlük deneme süresi vardı. Kaldıysa bakabilirsiniz.

Flexcilin beğenmediğim kısmı, Annotate kısmını bulamadım. Genel olarak iyi ancak iPadde flexcil 2.0 çıkmış, onda eksikleri giderirler sanırım

Hocam görseldeki morla işaretli butondan annotations ve bookmarks kısmına kolayca ulaşabiliyorsunuz. Şekildeki gibi metinleri şeçip altlarını veya üstlerini farklı renklerle çizdirip işaretleyebiliyorsunuz. Ayrıca pdf üzerinden kopyalayıp başka bir sayfaya veya pdf'e taşıdığınız resimleri de burada görebiliyorsunuz. Kendi aldığınız notlar burada gözüküyor mu onu incelemem lazım ama, bunun için ayrı bir fonksiyonu da var: üst barda soldan 3. simgeye tıkladığınızda alttan özel karalama not kağıdı çıkartıyor böylece okurken kendi notlarınızı kolayca ayrı bir sayfaya alabiliyorsunuz. Bu pop up nottan ayrıca başka bir pdf dosyası da açmak mümkün.

Flexcil 2 videolarını ben de gördüm youtube'da, şu anki kullandığım sürüm, ios'taki 2. Versiyon oluyor, androidde ismini değiştirmemişler sadece.

Denemek isteyenlere indirdikten sonra youtube'dan inceleme videolarını izleyerek kullanmalarını öneririm. Bazı fonksiyonları tek başına çözmek zaman alabilir.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• Merhaba, uzun araştırmalar sonucu bu tableti sipariş etmeye karar verdim. Aksilik çıkmazsa pazartesiye elimde olur.
    Ekran çabuk çizilebilir yapıda mı? Oyun vs de oynayacağım için sadece not tutmak için kullanacağım. Ekran koruyucu gerekli mi, gerekliyse yurtiçinde alabileceğim orta bütçeli ekran koruyucu var mı?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Edit: not için flexcil ve noteshelf deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 11 Kasım 2021; 20:57:56 >
  • ottmn kullanıcısına yanıt

Evet hocam Allah'tan satıcı iyi çıktı yoksa geri iade bir daha al 1 ay daha uğraşacaktım bu şekilde yine bekleyeceğim ama yapacak birşey yok kargo 10 günde gelmişti satıcı bugün kargoya verdi tahminimce 22 23 ü gibi gelecektir

• Arkadaşlar merhaba

Bu tablette dex modu var mı? birde örneğin androidde olduğu gibi bir oyunun apksini internette yükleyince çalışıyor mu?

Uygulamalar ne ile yükleniyor apk mi?

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt
    nereden, ne kadara aldınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.